Noveller erotisk adventskalender

noveller erotisk adventskalender

Kåpen er kneppet helt opp og kinnene er blussende røde. Tre hårstrå har forvillet seg ned i ansiktet hennes og får henne til å se hektisk ut.

Hun vet at jeg hater å vente. Vet at jeg selv alltid er ute i god tid. En […]  Read more…. Hun ligger på en solseng et sted ved Middelhavet, solen står høyt på himmelen og det er ikke en sky å se. Hun snur seg på magen for å sole ryggen. En mann kommer imot henne, i en rød badebukse.

Han er brun og veltrent, det mørke håret er dekket av en rød caps. Alexandra […]  Read more…. Denne novellen er et bidrag fra en leser. Jeg er en jente på 28 år, og samboeren min er en god del eldre enn meg. Jeg har alltid hatt en tenning på eldre menn. Og da […]  Read more…. I dag på jobben i lunsjpausen satt jeg og surfet på nettet og fant en side med sexy klær.

Der jeg satt og klikket på bildene ble jeg skikkelig tent og merket hvor våt jeg ble i trusa. Jeg bestemte meg for å kjøpe der og da og bestilte meg et korsett i lakk med […]  Read more…. Den unge mannen setter seg på Harlyen. Kjøredressen sitter trangt over den muskeløse kroppen. Han skal på date og føler seg nervøs. De deilige nettchattene med henne gjorde ham kåt og vill og tanken på å bli kjent med hele henne og kroppen hennes gjorde ham hard der han kjørte nedover hovedveien på sykkelen.

Det […]  Read more…. Tysteren Etter den første fangsten hadde det vært dårlig tider i jakten på kriminelle, men denne gangen skulle hun få fanget inn fangsten sin. På politistasjonen lette de etter en mann i 50 årene som drev med smugling av sprit og narkotika, Elena som elsket jobbet sin, skulle ut og ha en date […]  Read more….

Hun gikk bortover stien og pusten inn den deilige skogs luften. Det var en herlig sommerdag. Hun var blond med langt krøllete hår som flommet nedover ryggen. Øynene hennes var grønne. Noen velger å legge litt mer i kalendergavene, men at man da ikke har én gave for hver dag. Velg om du vil gi en gave lørdag og søndag, eller en dag midt i uken som en fast dag. Finn for eksempel en spennende gave som kan glede dere begge hele uken gjennom… En massasjeolje eller en inspirerende film er en perfekt gave som også gjør at dere mest sannsynlig kommer til å tilbringe kvelden sammen.

Hva er vel bedre enn å sette av tid til hverandre i tiden før jul? Et vibrerende leketøy er også en gave som dere begge kan kose dere med, for eksempel det populære vibrerende egget Mimi.

Du eller kjæresten har kanskje huset fullt av ting og tang og ellers det meste dere trenger, men vil gjøre litt ekstra stas på hverandre likevel? En julekalender trenger ikke nødvendigvis å bestå av at du gir bort ting. Dere kan for eksempel sette dere ned og lage en kalender sammen, hvor dere setter av dager eller kvelder til valgfrie, hyggelige gjøremål. Det kan være alt fra å lage en god middag sammen, en tur på kino, gå en tur eller sette av en kveld til å pleie hverandre med et varmt bad etterfulgt av gjensidig massasje.

Du kan også gi partneren din selvlagde gavekort, hvor du gir bort en opplevelse, eller en liten, hyggelig ting du vil gjøre for han eller henne. Du trenger ikke å gjøre det så avansert: Kjøp inn noen ark med fint motiv, og klipp dem til små kort.

Skriv på «Denne kupongen gir deg» og velg hva kupongen skal gjelde. Bruk en liten hullemaskin, og lag et hull øverst i hjørnet på kortene. Bind dem sammen med et fint bånd, slik at de blir et lite kuponghefte. La oss okkupere et prøverom — vi må jo se hvordan det sitter! Skyting, aliens og romanse er forbudte sjangre i kveld!

Uansett hva jeg driver med innenfor hjemmets fire vegger; Bruk dette, og jeg må være naken i en time. Om du ønsker at kalenderen skal være noe mer enn at partneren får en gave, kan du for eksempel lage adventstiden til en skattejakt! Gi partneren et hint å starte med, og så må han eller hun spore opp dagens gave.

Heng opp hintene som små lapper på en snor, eller gi partneren hintet på sengekanten før jobb. Hintene kan være små dikt, rim, gåter eller et skattekart. Du bestemmer hvor vanskelig det skal være for partneren å finne fram! Bare husk å sørge for at du gir tilstrekkelig lønn for strevet…. Send han eller henne et sexy bilde av deg selv for hver dag i desember, gjerne med juletema. Du kan for eksempel kjøpe et sexy nissekostyme og posere i ulike stillinger.

Perfekt hvis du vil tease partneren litt hver dag! Kle på deg 23 plagg, og ta bilde av deg selv.

noveller erotisk adventskalender Alle bilder som pynter opp denne bloggen, har jeg googlet. Til de som ville strippe mer og mer: Dette var en sexy og het 1. Her inne vil han kun bli omtalt som Mester. Register a new account. Vi er først med det nyeste innen sexleketøy fra Fun Factory, Lelo, Nexus, Fleshlight, tantus, cloneboy, rock chic, tongue joy og vixen, bare for å nevne noen.

Mange butikker selger også små godteposer merket med tallene Varier mellom spiselige, nyttige, morsomme og kjærlige ting. En liten tube med spiselig glidemiddel kan for eksempel hinte til en spennende kveld med smakfull oralsex, en liten vibrator kan gi en pirrende start på dagen.

Et morsomt krus passer perfekt for gløgg og kakao på kalde vinterkvelder, og små penis- eller puppeformede mintsjokolader gjør dagen ekstra smakfull!

Om dere blir enige om at begge skal gi hverandre gaver, kan dere enten få en gave hver deres dag, eller at dere lager en sammen. Åpne dagens «luke» når begge er hjemme fra jobb og skole for å gjøre det til en ekstra koselig ting dere har sammen hver dag!

Noen velger å legge litt mer i kalendergavene, men at man da ikke har én gave for hver dag. Velg om du vil gi en gave lørdag og søndag, eller en dag midt i uken som en fast dag. Finn for eksempel en spennende gave som kan glede dere begge hele uken gjennom… En massasjeolje eller en inspirerende film er en perfekt gave som også gjør at dere mest sannsynlig kommer til å tilbringe kvelden sammen.

Hva er vel bedre enn å sette av tid til hverandre i tiden før jul? Et vibrerende leketøy er også en gave som dere begge kan kose dere med, for eksempel det populære vibrerende egget Mimi. Du eller kjæresten har kanskje huset fullt av ting og tang og ellers det meste dere trenger, men vil gjøre litt ekstra stas på hverandre likevel?

En julekalender trenger ikke nødvendigvis å bestå av at du gir bort ting. Dere kan for eksempel sette dere ned og lage en kalender sammen, hvor dere setter av dager eller kvelder til valgfrie, hyggelige gjøremål. Det kan være alt fra å lage en god middag sammen, en tur på kino, gå en tur eller sette av en kveld til å pleie hverandre med et varmt bad etterfulgt av gjensidig massasje.

Du kan også gi partneren din selvlagde gavekort, hvor du gir bort en opplevelse, eller en liten, hyggelig ting du vil gjøre for han eller henne. Du trenger ikke å gjøre det så avansert: Kjøp inn noen ark med fint motiv, og klipp dem til små kort.

Skriv på «Denne kupongen gir deg» og velg hva kupongen skal gjelde. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Adventskalender med sex, til samboer, tips? Sign in to follow this    Followers 0. Adventskalender med sex, til samboer, tips? Prev 1 2 Next Page 1 of 2. RewardOfValour   13 Report post  ·  1. Posted November 23, Share this post Link to post Share on other sites. Guest Stjerner og planeter   0 0. Report post  ·  2. Posted November 23, edited. Så får du litt klin" "Gje meg ei rosa så skal me kosa" "I kveld er eg øm. Synd eg ikkje har nokon eg kan skriva desse til Edited November 23, by Stjerner og planeter.

AnonymBruker   Report post  ·  3. Lag gåter, hvor løsningen er noe seksuelt. Report post  ·  4. Gi meg pikk, takk. BusteMartePinn   Report post  ·  5. Jeg har alltid hatt en tenning på eldre menn. Og da […]  Read more…. I dag på jobben i lunsjpausen satt jeg og surfet på nettet og fant en side med sexy klær.

Der jeg satt og klikket på bildene ble jeg skikkelig tent og merket hvor våt jeg ble i trusa. Jeg bestemte meg for å kjøpe der og da og bestilte meg et korsett i lakk med […]  Read more…. Den unge mannen setter seg på Harlyen. Kjøredressen sitter trangt over den muskeløse kroppen. Han skal på date og føler seg nervøs. De deilige nettchattene med henne gjorde ham kåt og vill og tanken på å bli kjent med hele henne og kroppen hennes gjorde ham hard der han kjørte nedover hovedveien på sykkelen.

Det […]  Read more…. Tysteren Etter den første fangsten hadde det vært dårlig tider i jakten på kriminelle, men denne gangen skulle hun få fanget inn fangsten sin. På politistasjonen lette de etter en mann i 50 årene som drev med smugling av sprit og narkotika, Elena som elsket jobbet sin, skulle ut og ha en date […]  Read more…. Hun gikk bortover stien og pusten inn den deilige skogs luften.

Det var en herlig sommerdag. Hun var blond med langt krøllete hår som flommet nedover ryggen. Øynene hennes var grønne. Kjolen hun bar var kremhvit med utringning og splitt. På bena hadde hun høyhælte sandaler. Under var hun naken, det var så deilig å […]  Read more….

0 thoughts on “Noveller erotisk adventskalender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *