Sexkontakt for stor penis

sexkontakt for stor penis

Det er vel ikke snakk om å åpne livmormunnen for å få den inn? Da har isåfall jeg misforstått noe veldig hva som er vanlig under et samleie Men siden Mystica ikke er medlem lenger, har hun vel kanskje funnet ut av problemet.

Helt uten åpning av livmormunnen eller bekkenløsning, håper jeg Nå har jeg lest i gjennom tråden og lurer egentlig på hvordan skal en suge en så stor kuk da? Det blir vel både vanskelig og slitsomt vel..

Blir vel litt gangsperre i kjevemusklene ja. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet For stor kuk » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 1. Guest Mysticgirl   0 0. Report post  ·  1.

Posted April 28, Nå har jeg møtt en ny mann!! Share this post Link to post Share on other sites. Guest tufsa   0 0. Report post  ·  2. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  3. For meg ble det aldri bedre DaYdReAm   Report post  ·  4. P første gang vi kosa på sofaen trodde jeg det var armen hans jeg hadde hånda på? Report post  ·  5. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Report post  ·  8.

En eller annen plass sitter det en psykolog som kommer til å tjene seg rik på vedkommende. Men for å være helt ærlig mistet jeg jomfrudommen til en 12 år gammel jente i et lekehus på en lekeplass i Stavanger. Det er faktisk ikke løgn. Tipper på at den dagen du dubuterte, så var du ganske så alene i lekehuset ditt. Det er latterlig å våse om 29 cm og bla bla bla. Hadde man presset noe sånt inn i en 12 år gammel jente, så hadde hun vært ødelagt, rett og slett. Du kan jo kanskje spørre litt rundt en gang..

Kor gammel var du då? Eg låg med jenter då eg var år 2 klassen men eg kom jo ikkje. Var bare godt liksom. Låg med jevnaldrene jenter då. Eg gjorde faktisk det. Trakassering av meddebattant er. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov.

Krenking av privatlivets fred. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Men som vi vet, alle har jo ikke liten penis! Noen av dere der ute har gedigne peniser. Her er noen råd til sex-stillinger til deg med enormt stor penis.

Del saken på Facebook. Følg oss på Facebook Gode tilbud: Her bør noen få sparken! Mest lest denne uken Jaaa! Erotikken blomstrer i Trøndelag.

I og med at VIProom stengte sine dører på ubestemt tid den

I og med at VIProom stengte sine dører på ubestemt tid den Faktisk er det kun Trondheimsbaserte Club4, som nå er den eneste swingers-klubben i Norge, [ Flere og flere norske kvinner tror sex har kommet for å bli! Norske kvinner gir etter! Etter en litt treg start ser det ut som sex-trenden nå også begynner å bli akseptert blant norske kvinner.

Hos Statens Senter for Mellommenneskelige relasjoner har de gjort en spennende oppdagelse; Flere og flere kvinner i Norge tror sex har kommet [ Stadig flere svigermødre sitter innelåst i glovarme biler! Svigermødre blir glemt i glovarme biler! Politiet melder om at det i mai var en kraftig økning i antall tilfeller der politiets beredskapsgruppe måtte ut å knuse bilruter fordi en svigermor satt innelåst i glovarme biler. COM — Humor og satire Latterkula. Bildeserier Del dette på Facebook.

Følg oss på Facebook. Mest lest denne uken. En tråd i ' Familieliv og samliv ' startet av Stavanger-far87 , 23 Aug Det er gratis og tar kun 1 minutt.

Logg inn eller bli medlem nå. Jeg har aldri vært borti noen som har for liten penis. Eller at jeg kan huske at jeg har tenkt at "auda, den var liten".

Men jeg har tenkt det motsatte om for store! Perfekt størelse vil jeg tro er fra gjennomsnittet og litt opp. Og tykkelse har jo litt å si. Ikke for tynn og ikke for tykk.

Shellfish , 8 Mai Jeg har hatt en kjæreste med ganske stor penis, en med ganske liten penis. Men har fått best nytelse av de som har hatt "normal" størrelse.

Så størrelsen har noe å si. Men også hvordan den brukes. KAYN , 9 Mai Håpefull , 10 Aug Så lenge han klarer å bruke den, så betyr ikke størrelsen så mye Tia, Elisabeeth , 10 Aug Ikke at jeg har målt, men ja.

Jeg har vært borti små, som førte til kjedelig sex. Da hjelper det ikke med noen stillinger. Om dagen holder jeg på med en som har den største jeg har vært borti. Ikke alltid like digg, men noen stillinger treffer u - utforskede punkter også, hvilket er spennene og moro. Min beste partner var derimot helt normal. Det var ikke penisen det kom an på, men det faktum at han hadde så enormt mye selvtillit, og fikk meg til å føle meg som en gudinne i senga.

Savner han, for å si det sånn Ja størrelsen har noe å si og jeg tror at alle som sier det motsatte er i et forhold med en som har liten penis been there done that Jeg har hatt både menn med liten penis og med kjempestor penis. Alle menn jeg har møtt kompiser osv opp gjennom årene har alle målt, men felles for mange er at de ikke vet hvordan måle korrekt. Som forøvrig ikke er hverken oppå eller under skaftet, men på siden.

Fra rot til tupp har jeg sett peniser som har variert fra 13 cm til 23,5cm. Men nå har det mest å si på omkretsen hvorvidt mannen klarer å fylle skjeden. En gjennomsnittlig skjede er ikke lengre enn 14 cm. Personlig foretrekker jeg en god "kjøttpølse" foran en wiener.

Rundt 18 cm synes jeg er helt ideelt. Alt over er bare unødvendig lengde og det kan fort bli begrenset hva man kan gjøre med alt sammen. Chihaya , 2 Sep

sexkontakt for stor penis Henvendelser om denne tjenesten: Jeg føltes veeldig trang med han iallefall! Hva er greia med at dere vet hvor mange cm pikken til mannen deres er.? Uansett er det vel strengt tatt ingen menn som har peniser grove dikt sexy kjole samme omkrets som et babyhode Du trenger ikke bekymre deg, kun glede deg til fortsettelsen! Ansvarlig redaktør og administrerende direktør:

0 thoughts on “Sexkontakt for stor penis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *