Hvordan ha sex jenter som søker sex

hvordan ha sex jenter som søker sex

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje.

Så hva gjør de egentlig? Tilbake til spørsmål og svar om Sex Tilbake til spørsmål og svar Les artikler om sex. Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem! Har dere noen råd om hvordan to jenter kan ha sex? Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Det er vanskelig å gi en oppskrift på hvordan ha sex med en av samme kjønn, fordi det er så forskjellig hva hver enkelt liker og ønsker å gjøre. Det er bare de to som skal ha sex sammen som kan finne ut og vite hva de synes er ok.

Og det er egentlig bare fantasien, fysikken og tyngdekraften som setter grenser for hva man kan gjøre. Ja, jenter kan også ha posisjonen 69 når de har seksualitet sammen.

En annen posisjon er å sakse. Da ligger man med kjønnet mot hverandre, og med føttene på hver side av hverandres kropp derav navnet sakse , og gnir klitoris mot hverandre. Det er lettere å holde posisjonen hvis man samtidig holder hendene til hverandre.

Jenter kan ha akkurat den samme seksualiteten som en jente og en gutt, benytte finger, fingre, hånd og munn, bortsett fra at man ikke fører en penis inn i skjeden. Hvis man nyter å ha noe i skjeden, kan man bruke fingre, eller en gjenstand som for eksempel et stearinlys, håndtaket på en hårbørste eller en gulrot.

Man kan få orgasme som omfatter skjeden ved stimuli av den ytre delen av klitoris. Da vil orgasmen "forplante" seg fra de indre delene av klitoris til å omfatte de indre delene eller crus av klitoris.

Orgasmen kommer lettere hvis man aktivt strammer og slapper av i musklene i bekkenet. Kanskje blir det lettere å få denne type orgasme hvis man også har noe i skjeden. Kanskje vil litt informasjon om kvinnekjønnet være til hjelp?

Jeg skriver først om seksuell lyst. Uansett om man skal onanere, nyte sin egen kropp alene eller sammen med en kjæreste er det viktig at man er seksuelt tent og beholder den seksuell tenningen. Det en tenner på; kjæresten, samt seksuelle fantasier kobles gjennom nervesystemet til kjønnet slik at en blir kåt. Ingen har noe med hva du tenker på, fantaserer om, når du onanerer eller er sammen med kjæresten.

Mange lager seg "historier" over det temaet eller konseptet som de finner seksuelt opphissende. Begge var modne og veldig oppegående Møter ikke hvem som helst, så jeg pratet litt med dem via kik først. Kan være lurt å legge til et bilde ja! Jeg er good looking og har hatt sex mye før, er i starten av 20 årene! Takk, det skal jeg gjøre. Haha, for langt unna desverre.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Jente søker sex med en kjekk gutt i morgen kveld » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted June 10, Jeg er så vanvittig kåt og vil ha sex - i morgen.

Å kontakte noen jeg kjenner er uaktuelt. Søker kun en å ha sex med. Er dette en gode idé? Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Skaffer meg et engangsknull i løpet av fem min Anonymous poster hash: Report post  ·  3. Report post  ·  4. Dame Mange unge, kjekke menn der ja, som både er hetero og bi.

Report post  ·  5. Guest Thai clinch   0 0. Report post  ·  6. And the wolves are gathering Guest Gunfreak   0 0. Report post  ·  7. Report post  ·  8. TS Anonymous poster hash: Report post  ·  9. Report post  ·  Ok Men hvor møtes dere? Har også vært noen tilfeller hvor vi har gjort det ute eller i bil, alltid like spennnende Anonymous poster hash: Veldig pirrende og spennende Har møtt to, han ene var i 20 årene og han andre var i 30 årene. Møtte bare opp, kjørte på og dro igjen.

Rykter er ikke noe jeg bekymrer meg for, men jeg går ikke rundt å sprer dette til hvem som helst Anonymous poster hash:

hvordan ha sex jenter som søker sex Her i Norge er det for kroppsfiksert med silikon og modellkropper. Hvordan har homofile sex sammen? Og takk for fint svar. Det finnes ca Min You tube kanal. Man kan få orgasme som omfatter skjeden ved stimuli av den ytre delen av klitoris. Norsk tra­fikk­uhell fikk internett til å renne .

Hvordan ha sex jenter som søker sex -

Evaluering av disse programmene viser at de nesten ikke har noen effekt på verken avståelse eller debutalder overhodet. Eller gi dem tlf.

Men som sagt over her, det er veldig tidlig å ha sex når man er 10år. Istedefor å ha sex kan du fingre: Tror du er litt ung for å ha samleie. Vent litt, å prøv å lære deg flere ting. Man bør være relativt moden før man har sex, og kroppen til 10 år gamle jenter og gutter er ikke laget for samleie.

Prøv å utforske din egen kropp og bli kjent med den før noen andre blir kjent med den. Dessuten så er det lurt å kjenne gutten ordentlig før du har sex men han. Men det er ditt liv, og nå skal ikke jeg oppfordre noen ting, men det er andre ting innenfor sex du kan gjøre som ikke har noe med samleie å gjøre.

Du må være medlem på Girls1st for å kunne skrive kommentarer eller be om pepp. Logg deg på eller registrere deg! Når du er medlem, kan du også dele dine fortellinger og diskutere ulike emner i forumet — og mye mer! Vi har en kjempeflink ekspert som svarer på det du lurer på!

Firstipedia   Start   Det første kysset   Den første mensen   Den første gangen   Den første ekstrajobben   Den første festen   Det første forholdet. Girls1st Forum   Forum   Ny diskusjon   Nye svar. Annet   Produkter   Om Girls1st. Og jada, hun blir enke ung - men da er hun fortsatt pen og finner seg lett en ny!

Hun er slående pen og sjarmerende og jeg kan ikke tenke meg at hun ikke ville kunne finne en ny en når jeg dør. Jeg er en såkalt "kjekk mann" som ofte får oppmerksomhet fra jenter uansett alder, og jeg synes det er litt rart at man tenker at min kone er dum som har falt for meg.

Det viktigste er vel at vi faktisk har det fint på tross av alle de fordommer folk måtte ha! Selvsagt er jeg negativ til slibrige gubber som prøver å sjekke opp unge jenter, men det er vel ikke det vi snakker om her eller? Min første kone var svært mye eldre enn meg - og døde dessverre av kreft for tidlig.

Også da snakket folk om at dette var ille: Den unge, pene mannen og så den gamle hurpa.. Jeg "driter" nå etterhvert rett ut i hva folk måtte mene. I gjennomsnitt er mine to koner jevngamle med meg om det skulle bety noe!

Jeg er 18 år og sammen med en på Jeg kunne aldri vært sammen med en 18 år gammal gutt fordi gutter på min alder ikke er særlig gjennomtenkt. Jeg er rett og slett for voksen for dem: Alder spiller ingen rolle når 2 mennesker velger å dele livet i sammen, men når mennesker har dårlige hensikter vil alderen bety mye!

Men jeg klarer ikke gå over 30 motsier meg litt der ettersom jeg har vært sammen med to som nå er 32, og han ene har jeg holdt på med til og fra i snart fem år. Men da jeg ble kjent med de var de under 30, hehe. Er lei av Norge og jante-loven, hvorfor skal folk bry seg så innihampen med hva alle andre driver med?! Folk har for lite drama i hverdagen. Men så har man dem TS skriver om, som bevisst går inn for å sjekke opp år eldre menn når de selv er , gjerne uten annen grunn enn selve alderen.

Kanskje det er litt status inne i bildet? Det er det absolutt for noen. En gutt på 17 har stort sett jenter på sin egen alder å velge mellom; et par år eldre og to-tre år yngre. Menn på 35 derimot, de har mange flere kvinner å velge blant, og da blir det kanskje litt ekstra stas for ei ung jente å bli valgt fremfor alle disse andre kvinnene. Det blir jo litt som at det er status for gutta å få den peneste jenta - for hun er den vanskeligste å kapre. På samme måte blir det kanskje for jenter med en eldre, kjekk mann.

Har hatt både eldre og yngre kjærester. Nåværende samboer er 21 år yngre enn meg.. For andre enn oss da Hvis man har det bra,hvorfor reparere noe som ikke er i stykker? Og hvem har noen garanti for hvor lenge man lever eller holder seg frisk? Man kan bli pleietrengende i en alder av 25 også Så mitt råd må vel bli: Live and let live; , og ikke bruk energi på å hause seg så voldsomt opp over hvordan andre vil ha det Jeg er 24, hun Vi har vert sammen i 3 år, hadde jeg funnet ei på min egen alder, hadde jeg mest san.

Men det verste med kvinner på din egen alder er ofte, jeg er bedre, og voksnere enn deg er delvis enig, men så er ikke det tilfellet med alle heller. Men av og til er det unntak der folk har bevis noe annet. Men synnest det ikke hører heime. Men, no drive no jeg ikke å glor på folk pga sånt.

Men at folk skal reagere på en 17 åring og en 22 åring eller hva det var nevnt tidligere i tråden.. Man kan knapt skille en 17 år gammel gutt fra en 22 år gammel gutt. Som regel er man ferdig utvokst som 18 åring. Noen former to fingre som i en V og stryker på begge sider av ytre klitoris samtidig. Du kan vise kjæresten hvilke berøringer og stimuli du liker. Du kan holde din hånd over hennes og forklare.

Husk at du må konsentrere deg om det som tenner deg seksuelt. Det kan ta litt tid før man slapper så godt av sammen med en annen at man får orgasme. Inni skjeden, noen cm oppover, fortil, mot magen er det et område av celler som hovner opp når man er seksuelt tent.

Disse cellene kjennes grovere ut å ta på enn resten av skjedeveggen og kalles g-punktet. Det er ikke et enkelt punkt, men en samling celler. Forskning viser at det er forskjell fra kvinne til kvinne hvor mye hun har av disse cellene. Det er kanskje forklaringen på om man lett kan få orgasme ved stimuli av g-punktet eller ikke. Aktiv bruk av bekkenbunns musklene øker trykket i skjeden og orgasmen kan komme lettere. Prøv dette flere ganger, og kjenn etter hvilke muskler du bruker.

Du strammer innover og oppover. Disse musklene er det du skal arbeide med. Du kan trene akkurat slik du trener andre muskelgrupper; 15 x 3. Etter noen uker har du veldig god kontroll på disse musklene og kan bruke disse aktivt når du onanerer og når du har seksualitet sammen med kjæresten.

Fikk du svar på det du lurte på? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd. Hvordan har homofile sex sammen?

0 thoughts on “Hvordan ha sex jenter som søker sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *