Jenter søker kjæreste idawulff

jenter søker kjæreste idawulff

Et midlertidig hjem, for en som har livet på jobb. Og så kom jeg trampende, da. Og krevde at ungkarskåken skulle være et hjem. Et lykkelig hjem med friske blomster på bordet.

Det er bare det. At vi bor på litt over 30 kvadratmeter. To liv sammen, i denne lille boksen. Med et bittelite bad hvor det også bor maur. Med et stort rom som inneholder stue, kjøkken  og seng. Da jeg flyttet inn, insisterte jeg på å dele opp rommet med gardiner.

Så nå har vi gardiner foran det bittelille kjøkkenet som er så gammelt at det aldri føles helt rent, og gardiner foran sengen som egentlig er en hems, sånn hvis rett skal være rett. Vi sover på en hems. På en god dag kaller jeg hemsen for hulen. Men faen som jeg hater den hulen. Jeg må opp en gardintrapp for å komme meg på plass i den centimeter brede sengen. At jeg ikke har falt ut enda jeg sover ytterst er et mirakel. Når vi vasker klær, er leiligheten rotete.

Vi har selvfølgelig ikke livets luksus: Så til og med sengetøy må henges opp. Henger der og lager god stemning i hjernen min. Hvis jeg skulle bli PMS-sint og ha lyst til å smelle igjen en dør bak meg, så blir det komisk. Fordi alt jeg kan gjøre her er å marsjere inn på «soverommet» og dra gardinen hardt på plass. Og så kan han fremdeles snakke til meg, når jeg står der bak gardinen og furter.

Det er aldri helt ryddig her, aldri helt rent. Dessuten liker stekeovnen å steke ekstra mye på ett sted, så det er alltid en liten flekk som blir brent. Jeg må ta ut ledningen til kaffemaskinen for å få strøm til oppvaskmaskinen. Da vinteren kom, teipet jeg sprekker i terrassedøren fordi det blåste rett inn her. Om morgenen drikker jeg den idylliske morgenkaffen min foran en bråkmaker av en varmevifte, og jeg lurer på om jeg snart blir immun mot forkjølelse.

Hvis du fremdeles lurte: Likevel så har vi hatt det fint her, vi to. De få kranglene vi har, dreier seg aldri om noe hybelrelatert. Men jeg dør litt hver gang jeg klatrer opp i sengen.

Er kald på nesetippen om morgenen. Må trikse og mikse med ledninger. Hver gang strømmen går fordi jeg føner håret samtidig som vaskemaskinen går. Hver gang jeg ikke har noe å blogge om, og så inderlig skulle ønske at jeg bare kunne legge ut et fresht bilde av en smoothiebowl på kjøkkenbenken. Som jeg ikke har.

Her hadde jeg aldri bodd hvis jeg ikke var forelsket…. Jeg er middels materialistisk, og jeg står for det. Hadde jeg vært en tjue år gammel, knekkebrødspisende student, så hadde dette vært mer enn bra nok. Men nå er jeg voksen. Jeg er 27 år gammel, og jeg vil ha en seng hvor vi kan krype inn på hver vår side. Jeg vil ha dorull-lager i boden, rullede ansiktskluter på et brett på badet, og basilikum på en hylle på kjøkkenet.

Jeg vil ha et langt spisebord med uttrekkbare plater og pynteputer og potteplanter så det tyter. Som voksen, middels materialistisk livsnyter med støv på hjernen, klarer jeg ikke å bo sånn her stort lengre.

Det går ut over livskvaliteten min — herregud, jeg har ikke engang klart å le av det på bloggen enda. Men da vet du! Jeg bor i et høl. Tanken på at det er midlertidig har hjulpet litt, men nå begynner sjarmen med livet i ungkarskåk virkelig å dabbe av. Hatet til hybelen har smittet over på kjæresten min. Så i går var vi hos DnB for å snakke om boliglån. Det gikk veldig fint, og etterpå gikk vi ut og spiste burger. Så dro vi på Teknisk Museum, hvor vi gikk rundt i flere timer.

Kanskje for å slippe å dra hjem til hybelen? Men tenk at vi har greid oss her, da. Det er ganske utrolig. Kjæresten min mener til og med at jeg har blitt litt rotete av meg den siste tiden. Men som jeg sier hver gang han påpeker det: Hvis jeg skal tenke positivt, så tror jeg uansett at hybellivet gjør at vi kommer til å sette ekstra stor pris på å få oss et ordentlig hjem.

Et hjem hvor vi kan ha det fint, ryddig, rent. Som vi kan vise frem, og invitere gjester til. Fikk en dejavuu opplevelse her fra da jeg om min samboer flyttet sammen. Vi hadde nok litt bedre kår på en 30kvm, men ingen stue, så sengen all day og jeg kunne bli sprø. Dyr på badet og ett talentløst kjøkken og svindyr leie. Men vi satte uthøyelig stor pris på når vi fikk oss noe større og endelig en stue! Kom vi oss igjennom det, så klarer vi vel alt- det vi sitter igjen med.

Jeg skjønner at du ikke trives. For å sette en positiv vri- jeg lå og rulla av latter, fordi du skriver så bra. Det er vel dette innlegget og det om da du gikk ut pga PMS og ble syk som er mine favorittinnlegg. Så når jeg savna deg da oppdaga jeg at du må fysisk gå inn og søke deg opp for å finne deg igjen, og det var ikke lett.

Bloglovin skal ha blitt fikset i dag, så tror alt funker nå? Forstår godt du er frustrert over bosituasjonen. Håper dere finner noe snarest mulig. Kan jeg få spørre hvor stor plass du har hatt tidligere? Lykke til med boligjakt, dette blir spennende! Nyt siste rest av helgen, fine Ida! Det er egentlig ikke størrelsen som er det største problemet, heller standarden.

Uansett — min forrige leilighet var 35, før det hadde jeg 40, og før det igjen har jeg hatt større leiligheter på kvm. Ønsker deg en fin uke! Nå er det 80 kvm med alle bekvemmeligheter. Badstue om sommeren og snøhule om vinteren. Jeg prøver å finne et ord for følelsen jeg sitter igjen med etter å ha lest dette.. Og jeg tror det er «real». Jeg elsker at du er så real Ida. I mitt forhold har det vært motsatt, jeg har ikke foventet å bo fint og kunne klart meg på 45kvm for 3 år siden før vi kjøpte leiligheten vår, men kjæresten min hadde høye ambisjoner for oss.

Var singel i 3 år og backet helt ut om en fyr ble seriøs. Så flyttet jeg til andre siden av verden og fikk meg kjæreste der, for jeg tenkte at jeg kan jo bare dumpe han når jeg drar hjem.

Vel, han ble med til Norge og nå skal vi gifte oss til sommeren: Jeg har aldri kommentert bloggen din før i dag, men nå måtte jeg bare gjøre det. Det du skriver om grunnen til at det er så mange dårlige forhold er på grunn av latskap, traff meg veldig. Synes du traff spikeren på hodet!

Anonym 3 måneder siden. Ida Wulff 3 måneder siden. Line 3 måneder siden. Mari 3 måneder siden. Victoria 3 måneder siden. Ida Wulff 2 måneder siden. MarieB 3 måneder siden. Kathrine 3 måneder siden. Skriv en kommentar Avbryt svar Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommenter Navn E-post Nettsted. This site uses cookies to give you the best experience. Du er min absolutte favortittblogger og det med god grunn. Enklere er det ikke. Ta tilbake sunn fornuft! Og takk, helt enig med deg!

Hun var en ung student med sommerjobb. En av grunnene til dette er at man er redd for at andre ikke skal se problemet. Utrolig godt skrevet, Ida! Elsker blandingen din av hverdagsblogging og samfunnsdebatt. Og hvem er det som enda bruker Jodel? Det virker som om enkelte her forventer at jeg skal henge ut bevis, bevis de som misbruker metoo. Jeg hater oppmerksomheten rundt dette Hater at du skriver om det, hater at media skriver om kommentarer Dette blir alt for dumt. Og det er pinglete av meg synes jeg.

Takk for atter en gang ett bra innlegg! Takk for at du understreker poenget mitt her! La dem spise brioche! Ville bare si det. Det ER noen som misbruker metoo. Det ER noen som misbruker offerrollen. Og det ER virkelig provoserende og distraherende: Du har en viktig stemme og det liker jeg at du benytter! For det er vanvittig ekkelt med det ekte metoo: Men det er vel i mindretall.

Og trenger ikke oppmerksomhet. Jeg synes du blander sammen litt for mye ting her. Dette handler om hele ukulturen. Og du setter det litt tilbake syns jeg. Veldig enig med deg og overrasket over hvor mange som skriver at de er uenige, skuffet og lignende.

Jeg synes bloggen din er intelligent, morsom og annerledes. Det er ikke disse metoo-kampanjen handler om. Det er faktisk DU som undergraver kampanjen og kvinners oppriktighet, ikke de som skriker "ulv,ulv".

Det essensielle og meget viktige med kampanjen er at kvinner spesielt har blitt utsatt for vold og trakassering i alle tider. Jeg kunne sikkert skrevet en bok om dette: Det du skriver bygger opp under skepsisen som noen kanskje har til kampanjen. Det er sykt mye dritt som har kommet opp. Du setter deg inn i menns perspektiv i saken. Og det er ikke noe du har frontet eller mener, det er bare fakta!

Men det tror ikke jeg er tilfelle. Selv posta jeg aldri noen status. Hva var sannsynligheten for at jeg var interessert? Han syntes sikkert bare jeg var fin. Helt enig med deg Ida! Overgrep og seksuell trakassering er grufullt, har selv falt innunder den kategorien for lenge siden. Stereotypisk sett, men ville ikke forundret meg om det var forskning som hadde indikert dette. Flott engasjement Ida, som alltid! Skuffende innlegg fra deg Ida! Helt og fullstendig enig med deg som vanlig! Du sier det er synd at folk misbruker kampanjen.

Ikke avfei erfaringene til andre kvinner bare fordi du ikke har opplevd det selv. For et kvinnemenneske du er!! Hmm jeg vet ikke hva jeg synes om dette innlegget. Jeg ser veldig godt hva du mener her. Han ante ikke at vi opplevde slike ting. Du kan ikke snu rollene, Ida, fordi kvinner og menn er ikke likestilte.

Dette likte jeg Ida! Dette her er bra! Spot on, og akkurat slik jeg og mine venner har diskutert hele "hysteriet" - for ja, det har nesten blitt et hysteri. Og det synes jeg er synd. Synd for mannfolka som ikke kan si at en kjole er fin, og ikke minst synd for de som faktisk har blitt utsatt for et overgrep. Ramlet over en joder her om dagen der det sto at "det finnes to typer feminister: Jeg digger deg Ida men dette ble skivebom for min del.

Snakker dere dem imot? Korrigerer dem og forklarer hva dette faktisk skal handle om? Takk for et godt innlegg. Jeg er helt enig. Jeg visste jo at det sannsynligvis hadde skjedd med flere statistisk sett , men flommen overrasket meg. Disse kvinnene svekker kampanjens troverdighet og fokus. Det virker som om noen merk:

Dramatisk… I dag sjekker vi inn på hotell for å få en pause, og jeg benytter anledningen til å invitere venner dit på vin og sushi. Liten skrivefeil i innlegget: Du skriver at han er fra Venus og at han er fra Mars, regner med det skulle stå at du er fra Venus.

Ellers masse gratulerer med et halvt år! Måtte det bli mange flere halvår. Gratulerer med 6 mnd. Latskap kommer kanskje når man har begynt å gi opp litt eller ting har blitt for vanskelig.

Jeg føler meg som verdens heldigste jente fordi jeg har en kjæreste som virkelig vil jobbe med meg og oss, gjør en innsats i å lytte, forstå og finne kompromisser og løsninger, samtidig som han er veldig flink til å få meg til å føle meg som en prinsesse og den eneste jenta i verden. Over til noe annet: Savner at du blogger mer om deg selv! Takk Ida vi er på Venus og Venus og Mars!! Glemte å nevne at kjærligheten er like sterk som det første halve året.

Jeg flyttet fra Tønsberg til Oslo for et par år siden fordi jeg var så dritt lei av hele tilværelsen. Kom til Oslo og vant OL i tinder. Var singel i 3 år og backet helt ut om en fyr ble seriøs. Så flyttet jeg til andre siden av verden og fikk meg kjæreste der, for jeg tenkte at jeg kan jo bare dumpe han når jeg drar hjem. Vel, han ble med til Norge og nå skal vi gifte oss til sommeren: Jeg har aldri kommentert bloggen din før i dag, men nå måtte jeg bare gjøre det.

Det du skriver om grunnen til at det er så mange dårlige forhold er på grunn av latskap, traff meg veldig. Synes du traff spikeren på hodet! Anonym 3 måneder siden. Ida Wulff 3 måneder siden. Line 3 måneder siden. Mari 3 måneder siden. Victoria 3 måneder siden. Ida Wulff 2 måneder siden. Det er få ting som er tabu, men jeg skriver ikke om svært private ting som har med familie, venninner eller noe slikt å gjøre.

Innlegget som har gitt Ida mest oppmerksomhet, er innlegget hvor hun henger ut en guttegjeng som befølte henne på Oslo S. Angrer ikke på uthenging av klåfingrede gutter. Jeg fikk noen hender opp i rumpa, så jeg snudde meg og tok bilde av de som gjorde det. La ut bildet på bloggen - og da ble det baluba. En må jo lage litt liv, ler Wulff. Følg «God kveld Norge» her På Twitter? Følg «God kveld Norge» her. Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge».

Og hun gruer seg Highasakite-stjerne 31 har blitt mamma. Jakob Oftebro 32 takker for støtten: Idrettsstjerne reddet valp fra hundekjøtt-festival — i sorg etter at den døde. Timbuktu 43 har blitt pappa. Farmen søker mennesker med overnaturlige evner.

Disse kjendisene skal kjempe om seieren i Farmen kjendis. Redaksjonens anbefalinger — Mobilen er en fantastisk barnevakt Lørdag Delt i sosiale medier Drømmer du om din egen sommerhytte?

jenter søker kjæreste idawulff

: Jenter søker kjæreste idawulff

Sexklubb oslo big anal dildo 943
Massaje jenter svenske porno Klitoris vibrator slikke vagina
NORSKE NAKNE KJENDISER BERGEN ESKORTE 65
PARTY PORNO DOWNLOAD PORNO Sexy kjole sexkontakt
MASSASJE OSLO THAI ESCORTE TRØNDELAG Norsk homo porno norsk porno bilder
Dansk porno gangbang herregud, Ida, så godt det er å lese et helt ærlig blogginnlegg om din nåværende bosituasjon, og alle kommentarene norge sex chat porn hob stemmer i! Sjansen for mennesker rundt deg er rammmet av voldtekt er utrolig stor, men du vet det nok ikke. Skriv en kommentar Avbryt svar Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Anita 4 måneder siden. Hvis du fremdeles lurte:

Jenter søker kjæreste idawulff -

Det er vel dette innlegget og det om da du gikk ut pga PMS og ble syk som er mine favorittinnlegg. Vi spiste crispy duck, drakk vin og snakket som vanlig i koder fordi alle restauranter i Oslo presser så mange bord inn i restaurantene sine at det hele føles som et kollektivt måltid. Jeg synes bloggen din er intelligent, morsom og annerledes.

0 thoughts on “Jenter søker kjæreste idawulff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *