P stav blødninger ann marielle

p stav blødninger ann marielle

Det er heller ikke farlig for kroppen om du ikke har blødninger eller hvis du har uregelmessige blødninger. Blødningene blir normale når p-staven er fjernet. En sjelden gang kan småblødninger komme av en annen grunn. Hvis du har hatt samleie uten kondom er det viktig å sjekke seg for seksuelt overførbare infeksjoner, særlig klamydia.

Du kan snakke med helsesøster eller lege om du kan prøve å bruke en p-pille microgynon eller Oralcon en periode i tillegg til at du har p-stav. Noen opplever at det hjelper sånn at mellomblødningene blir borte. Når du bruker en hormonell prevensjonsmetode kan du møte på utfordringer med hvordan du skal bruke den eller det kan dukke opp spørsmål du trenger svar på.

Du finner nyttige tips i denne artikkelen. Tilbake til spørsmål og svar om Prevensjon Tilbake til spørsmål og svar Les artikler om prevensjon. Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem! Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Fikk du svar på det du lurte på? Praktiske tips om hormonell prevensjon. Hvem kan bruke p-stav? De aller fleste friske kvinner kan bruke p-stav. Siden staven ikke inneholder hormonet østrogen, gir den ikke de farlige bivirkningene som blodpropp og hjerte- og karsykdom.

Det er vanskelig å si hvordan blødningene vil bli med en p-stav. Noen blir helt uten blødninger. Noen fortsetter å ha regelmessige blødninger, men oftest mye Mangler: P-stav settes av lege eller helsesøster og kan sitte inne i inntil 3 år. Ulempen er at du ikke vet på forhånd hvordan blødningene blir. P stav blødninger milf film - ann marielle Kvinnen kan også få satt inn p-stav utenom de 5 første dagene i menstruasjonen, men må da bruke tilleggsprevensjon i 7 dager. P-staven kjøper du på apoteket og tar med deg til timen for innsetting.

Ja det du skriver er det mange som opplever når de bruker p-stav. Det er forståelig at det er plagsomt å ha mellomblødninger ofte. Den vanligste bivirkningen ved p-stav er endrede blødninger. De første tre månedene er det vanlig med uregelmessige blødninger, men det er også mange som ikke har noen blødninger.

Senere vil noen ha blødninger som minner om menstruasjon. Andre kan få uregelmessige blødninger som kan komme ofte eller sjelden, men blødningsmengden er alltid mindre enn ved vanlig menstruasjon. Det er også vanlig at blødningene forsvinner helt og noen kan gå flere år uten blødninger.

P-stav beskytter like godt mot graviditet uansett om du får blødninger eller ikke. Det er heller ikke farlig for kroppen om du ikke har blødninger eller hvis du har uregelmessige blødninger.

Blødningene blir normale når p-staven er fjernet. En sjelden gang kan småblødninger komme av en annen grunn. Hvis du har hatt samleie uten kondom er det viktig å sjekke seg for seksuelt overførbare infeksjoner, særlig klamydia.

Du kan snakke med helsesøster eller lege om du kan prøve å bruke en p-pille microgynon eller Oralcon en periode i tillegg til at du har p-stav. Noen opplever at det hjelper sånn at mellomblødningene blir borte. Noen blir helt uten blødninger. Noen fortsetter å ha regelmessige blødninger, men oftest mye Mangler: P-stav settes av lege eller helsesøster og kan sitte inne i inntil 3 år.

Ulempen er at du ikke vet på forhånd hvordan blødningene blir. P stav blødninger milf film - ann marielle Kvinnen kan også få satt inn p-stav utenom de 5 første dagene i menstruasjonen, men må da bruke tilleggsprevensjon i 7 dager.

P-staven kjøper du på apoteket og tar med deg til timen for innsetting. P-stav virker først og fremst ved at hormonet hindrer eggløsning. Om blodprøven viser påvisbare nivåer av etonogestrel, bør kvinnen henvises til en MR-undersøkelse.

Dersom kvinnen har tatt aktive piller i 7 dager sammenhengende dager, kan hun gå direkte over på p-stav. Hva gjør at du blir kåt?

p stav blødninger ann marielle Det er vanskelig å si hvordan blødningene vil bli med en p-stav. Du kan snakke med helsesøster eller lege om du kan prøve å bruke en p-pille microgynon eller Oralcon en periode i tillegg til at du tantrisk oslo søker pulevenn p-stav. Nå har det gått to uker siden sist mens, og jeg har fått det igjen Eller vil den stabilisere seg igjen? Dersom kvinnen har tatt aktive piller i 7 dager sammenhengende dager, kan hun gå direkte over på p-stav. Senere vil noen ha blødninger som minner om menstruasjon.

0 thoughts on “P stav blødninger ann marielle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *