Mannlig stripper oslo gutte sex

mannlig stripper oslo gutte sex

By Anonym bruker, January 8, in Anonymforum - Skravle. Hvorfor i all verden skal menna våre sitte der og tenne på ei annen lettkledd jente som gnikker seg mot ham der kun vi får lov til vanlig? Greit om de holder seg litt på avstand, men jeg blir kvalm av tanken på at de gjerne blir for nærgående, hadde det ikke vært for at det er utdrikningslag hadde det av mange blitt sett på som utroskap om mannen godtok det, hvorfor skal det være akseptabelt på et utdrikningslag..?

Jeg syns faktisk det er noe komisk og søtt over menn som stirrer betatt på damer som tar av seg klærne Men er så enkle vesner. Gubben må gjerne se strippeshow for min del, han vet hvor grensene går. Jeg er helt enig med deg! Blir veldig feil for meg.

At mannen min skal sitte og glo på ei anna tøs, like før bryllupet vårt. Hadde blitt veldig såret og lei meg om mannen min hadde gjort dette. Jeg rekner med de har vært sammen flere år før de skulle gifte seg, så da har han jo ikke vært "fri" på mange år uansett. Har nada problem med det selv, annet enn om de blir nærgående. Men vet mange som sliter selv med dette, og forhold er faktisk blitt ødelagt av det..

Jeg mente brudgommene som menna våre, han er i alle fall opptatt, så vidt jeg vet. Noe jeg derimot aldri har forstått meg på det er mannlige strippere.

Glinsende "kjekkaser" i String-Emil-undertøy akkopagnert til dårlig taffel-musikk. Særdeles lite vakkert å se på, hehe! Jepp, jeg syns også stripping er en kvinnegreie. Uansett hvor streit jeg er - sorry, men kvinnekroppen ER mer grasiøs enn mannekroppen ;o. Jeg bryr meg ikke om det, tenker at det er jo meg han er glad i. Men samboeren min skjønner ikke helt poenget med strippere. Han syntes ikke det er så spesielt å se ei dame kle av seg. Jeg ble ganske overasket da han fortalte meg det.

Jeg trodde det var noe de fleste gutter likte. Har vært i x antall utdrikningslag med kompisene har mest guttevenner , og ingen har hatt strippere.

En venninne fyller år og vil gi henne det som gave: Er så mye forskjellige å velge i at det blir vanskelig å anbefale noen uten å vite hva hun liker. Trakassering av meddebattant er. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Krenking av privatlivets fred. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten.

Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Ikke minst har du kjendisene. Cili og jeg skravlet litt, og i ettertid har vi blitt gode venninnner. Eller rett og slett blitt kjedelig puritanske. De som husker gamle Oslo, ler litt av hysteriet og fordommene. For damegjengen jeg ikke har mye felles med, er for meg skrekken. De demonstrerte utenfor Blaze. En av dem, Katarina Storalm, satte opp punkter mht hvorfor de ikke liker stripping.

Vi er mer interessert i hva de har i hodet. De som driver strippeklubbene per i dag importerer kvinner fra fattige land, tar fra dem passet, og shipper dem rundt i Norge til ulike strippeklubber. Vi vil ikke ha slik praksis i det hele tatt.

Ikke la det bli slik her. Det er ikke noe bedre med Chippendales enn kvinnelige strippere. Det er nok en av de mest harry tingene man kan drive med, enten man er eier, stripper eller tilskuer. Okei, det er ikke egentlig et argument, men en smaksdom. Det er jo faktisk tilfelle. Min egen strippekarriere endte med et meget frikete kurs drevet av en som dyrket yoga, samt strippestang i stuen.

Pole- dansere er atleter.

Vi er mer interessert i hva de har i hodet. De som driver strippeklubbene per i dag importerer kvinner fra fattige land, tar fra dem passet, og shipper dem rundt i Norge til ulike strippeklubber. Vi vil ikke ha slik praksis i det hele tatt.

Ikke la det bli slik her. Det er ikke noe bedre med Chippendales enn kvinnelige strippere. Det er nok en av de mest harry tingene man kan drive med, enten man er eier, stripper eller tilskuer. Okei, det er ikke egentlig et argument, men en smaksdom. Det er jo faktisk tilfelle. Min egen strippekarriere endte med et meget frikete kurs drevet av en som dyrket yoga, samt strippestang i stuen. Pole- dansere er atleter. Paradoksalt nok bruker Ottar, og kjente golddiggere med tunge etternavn, samme advokatfirma: En stripper har valgt yrket selv.

Det er mye snusk i bransjen, mange griser. Men jeg har hatt forhold til menn som leier inn strippere til guttekvelder. Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Strippere- hvorfor hater 'vanlige' kvinner dem? Hilsen Ottar   Harry? Episoden skjedde tidlig på tallet. Hans kontakt med en mannlig stripper fra Tsjekkia blir førstesidestoff i media.

Simonsen har en omstridt rolle i stortingsgruppen i forbindelse med turbulensen rundt Dag Danielsen. Simonsen får full tillit under nominasjonsmøtet til Rogaland Frp.

Simonsen er klar for sin fjerde periode på Stortinget. Jan Simonsen kunne ta imot nominasjonsmøtets stående applaus, da han reddet plassen som Frps listetopp i Rogaland, før årets stortingsvalg. Nå vil fylkesleder Solveig Horne Kolnes ha Simonsen fjernet. Start dagen med Aftenbladets morgenbrif! Få de viktigste nyhetene hver morgen, mandag til fredag, i Aftenbladets morgenbrif.

Morgenbrifen er et kort og konsist nyhetsbrev som kommer på e-post hver ukedag. Her velger Aftenbladets nyhetssjefer ut de sakene de mener det er nyttig at du kjenner til hver morgen.

Morgenbrifen er gratis og uforpliktende, men det henvises også til saker som er forbeholdt abonnenter. Du er nok en av få som mener det   Anonymous poster hash: Høstduft   posts. Da er jeg også en av få. Bare pinlig hele greia.

Utenom den filmen, det gikk an   Sånn ellers tror jeg stripping er en mannegreie, de er vel mer visuelle enn oss og har andre tenningsmønstre? Damer som stripper syns JEG er kleint! Guest   0 posts. Posted September 17, edited. Edited September 17, by Guest. Hadde faktisk foretrukket å sett på kvinnelige strippere.

Kvinnekropper er mye vakrere. Og kvinnelige også   Jeg tenker at hvis jeg skulle gjort noe lignende mot han han fikk lapdance også måtte det vært en date med en mann jeg liker, som behandlet meg som en dronning hele kvelden, og at vi ble veldig intime uten kyssing og direkte sex i løpet av kvelden. Men et sånt tilbud finnes dessverre ikke Anonymous poster hash: Guest Muji81   0 posts. Her har menn skjønt det.

Ingen oppegående menn som poster om strippeklubb-besøk. BøllefrøOgBolla   posts. Gustav Klitt   posts. Men et sånt tilbud finnes dessverre ikke   Anonymous poster hash: Twintipp og himmelblå   posts. Jeg ville heller sett på en lyngplante visne. Hvis det er kultur så er Carl I. Hagen ambassadøren for empati! Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Register a new account.

Mannlig stripper oslo gutte sex -

Jeg opplever det som kvalmt og ekkelt at damer reduserer oss menn til objekter. Feministene er ikke normale kvinner. Krenking av privatlivets fred. Hva er greia med show med mannlig stripping? Få de viktigste nyhetene hver morgen, mandag til fredag, i Aftenbladets morgenbrif. La nå for guds skyld mannen få lov til å ha denne siste lille "flingen". Jeg er helt enig med deg! Xnxx norwegian gay sir mannlig stripper oslo gutte sex

0 thoughts on “Mannlig stripper oslo gutte sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *