Orgasme jenter sex hard

orgasme jenter sex hard

Klitoris er full av nerver, så den har lett for å bli "nummen" hvis man er for ivrig med å stimulere den. Begynn gjerne med å stryke henne på magen, innsiden av lårene, nedover beina osv. Bruk gjerne tunge, hendene dine, kyss, småbiting. Tunga bør være våt, og slapp av i musklene i tunga slik at den er myk, og bruk lange drag. Før du i det hele tatt tenker på å bevege deg mot klitoris kan du godt bruke tid på å slikke de ytre kjønnsleppene, området ned langs rompeballene hennes, og etter hvert på hver side av klitoris men fremdeles ikke rett på.

Til slutt kan du iblant "komme borti" klitoris, fremdeles med lange, myke, våte drag. Legg venstre håndbak på venusberget hennes google it og dytt venusberget i retning magen hennes. Dette gjør at klitoris automatisk blir eksponert. Jenter er veldig forskjellige på hvor mye stimulering de tåler på klitoris, så test forsiktig.

Bedre om du går frem for varsomt enn for fort. Putt deretter to fingre gjerne med spytt på som glidemiddel inn i skjeden. Ikke gjør noe voldsomt med de enda, det holder at de bare er inne i henne.

Det gjør ofte at hun klarer å slappe mer av, og det føles bedre om noe er inne i henne når klitoris blir stimulert. Hun skal bli litt frustrert. Etter hvert kan du gjøre en "kom her" bevegelse med pekefinger og langefinger inne i henne med håndbaken opp og på den måten stimulerer G-punktet eller rettere sagt G-"området" og "The spot formerly known as the A-spot" området rett bak G-punktet. Gå gjerne supersakte frem med fingrene på G-punktet når du stimulerer klitoris, og gjerne vær helt i ro med tunga på klitoris når du stimulerer G-punktet.

G-punktet og klitoris kan nemlig være litt i "konflikt" ved at de slår hverandre ut hvis begge stimuleres like hardt. Samtidig komplimenterer de hverandre og forsterker hverandre dersom den ene stimuleres mer enn den andre.

Bedre å veksle på hvilken du stimulerer mest ettersom hvilken nytelse du ønsker å gi henne. Når det gjelder teknikk og hvordan du bør stimulere klitoris og resten av vagina generelt så er det viktigste bare at du varierer.

Alt er stort sett godt så lenge det ikke blir for mye av det og for lenge. Test deg frem med slikking, suging, kyssing, lange drag, korte drag, skriv alfabetet med tunga, hva som helst så lenge du varierer. Prøv å forestill deg hvordan du tror det føles for jenta og følg intuisjonen og legg merke til feedbacken du får i form av lyder hun lager og hvordan hun vrir kroppen. Hvis du klarer å slappe av og være ordentlig tilstede når du går ned på henne vil du etterhvert få en intuitiv forståelse av hva som kjennes godt.

Varier tempoet, men gå stort sett saktere frem enn du er vant med. Når du vil "vippe henne over" til å få orgasme, er det ofte veldig effektivt å holde henne godt fast med hendene, og flikke tungespissen ytterst på klitoris samtidig som du gjør "kom her" bevegelsen inne i henne.

Når du merker at noe du gjør er veldig godt og hun begynner å gi tegn til at hun er på vei til å komme: Fortsett i nøyaktig samme tempo, med samme mykhet i tunga, i samme vinkel til hun kommer. Hvis hun klarer å slappe av med deg og er komfortabel med det, så kan det være ekstremt digg for henne om du samtidig stimulerer rompehullet hennes utenpå eller rett på innsiden med en ledig finger.

Ofte kan du også "måle" hvor godt det du gjør er ved å kjenne sammentrekninger i rumpemuskelen hennes. Total tid fra begynnelse til orgasme hvis gjort riktig: Dette er litt tricky å få til i begynnelsen, men når du først har lært deg teknikken er det nesten lettere å gi jenter denne orgasmen enn klitorisorgasme. Jenter som har vanskelig for å få klitorisorgasme kan ofte lett få G-punktsorgasme. G-punktsorgasme trenger ikke å bygges opp like sakte som klitorisorgasme.

Varm opp med å bruke "vippe-teknikken". To fingre inn i skjeden håndbaken ned, med henne liggende på ryggen , rytmiske opp og ned-bevegelser ikke inn og ut. Gjerne slikk rundt klitoris samtidig, men ikke stimuler klitoris for mye, da G-punktet og klitoris er litt "motpoler" som fort ødelegger for hverandre hvis begge stimuleres like mye.

Plassér deg selv på hennes høyre side hvis du er høyrehendt , med henne liggende på ryggen. Sitt på knærne, og gjerne legg hodet hennes halvveis opp i fanget ditt slik at hun kan suge deg. For mange jenter er dette KEY. Før høyre hånds lange- og ringefinger forsiktig inn i skjeden med spytt som glidemiddel. Du skal nå ha et slags opp-ned "rocketegn". La henne fokusere på å suge deg, mens du forsiktig begynner å stimulere G-punktet området rett på innsiden av skjeden ved å bevege hånden opp og ned ikke inn og ut.

Sakte og forsiktig foreløpig. Øk tempoet gradvis, men bruk fremdeles ikke mye krefter, og gjør det ganske løst. Spar på kreftene foreløpig! Etterhvert blir hun gradvis våtere, helt til bevegelsene du gjør med hånda lager en tydelig "squat-squat-squat"-lyd.

Dette er ditt cue til å gå over til neste steg: Mens hun fremdeles suger deg, len deg over henne slik at hu holder din egen tyngde med venstre hånd og kan bruke mer kraft i høyre hånd. Her er det store individuelle forskjeller. Noen jenter spruter av veldig lett stimulering, andre trenger mer. Prøv deg frem med gradvis mer kraft, men det er først og fremst hastigheten som teller.

Opp og ned superfort som om livet ditt sto på spill. Jo kjappere og mer kraft du bruker nå, jo kjappere kommer hun og jo mindre sliten blir du i lengden. Bytt vinkel på hånda di slik at du presser fingrene mot G-punktet hver gang du drar hånda opp. G-punktet blir da presset mot skambeinet hennes, og gjort riktig fører det til at jentene faktisk spruter og ikke bare "renner". Noen jenter kan sprute nesten en meter, og alle jenter kan sprute cm.

Noen jenter stopper deg fordi de ikke kjenner igjen følelsen forveksler den med å nesten tisse på seg , eller fordi det blir emosjonelt og intenst. Derfor er det viktig at de har noe annet å fokusere på som å suge deg. Når de er ferdige med å sprute kan du godt bruke hånda til å stryke henne i området rundt vagina. Følelsen hennes varer lenge etter hun har sprutet, så alt du gjør rett etterpå føles veldig digg for jenta.

Start med å forklare hva du har tenkt til å gjøre og hva hensikten er fjerne spenninger, økt følsomhet. Før pekefinger og langefinger inn i skjeden. Press ned rett på innsiden av skjeden, deretter på siden, deretter opp, og hele veien rundt. Fortsett gradvis lengre inn i skjeden, hele veien rundt.

Be jenta om å puste rolig, og be henne om å si ifra hvis smerten blir helt uutholdelig. Press forholdsvis hardt og hold til du enten kjenner at området "slipper", eller i minutter før du går videre til et nytt område. Gjenta flere ganger i uka til hele skjeden er myk og våt og uten områder med smerte. Veldig mange ser på foreplay som "et nødvendig onde" for å komme i gang med det som egentlig er gøy, nemlig sexen.

Nesten morsommere, fordi man bygger forventning hos begge, og begge bare blir kåtere og kåtere. Ideelt sett bør sex og foreplay skli ut og grensene viskes ut litt sånn at man egentlig har "foreplay" hele tiden i dagliglivet sammen og at alt man gjør sammen egentlig er litt seksuelt ladd. Vær fysisk og kyss henne i nakken når dere står og lager mat sammen, hold henne "fast" med en arm rundt henne og la den andre skli inn under klærne ved første mulighet når dere er alene.

Jentas skjede skal være skikkelig våt. Bruk kondom Mange opplever at de holder lengre om de ganske enkelt bruker et kondom. Kondomet reduserer følsomheten litt, og er nok til at en del gutter holder lengre. Det finnes også spesielle kondomer som har litt bedøvende middel på innsiden f. Durex Performa , men det anbefales at man prøver de andre tingene på denne listen først. Spesialkondomer fås kjøpt på apotek eller på spesialbutikker.

Dette kan oppnås på flere måter: Da må jenta også ligge helt stille. Plasser da tommelen på undersiden av penishodet, der penisstrengen er. Plasser peke- og langfinger oppå penishodet og klem til. Begge kan klemme, hvis partner skal gjøre det må gutten gi beskjed slik at det ikke blir for hardt, men det skal gjøres slik at man kjenner det godt.

Gjenta dette så lenge dere får det til, eller så lenge dere har lyst. Å onanere en stund før sex En annen teknikk som mange bruker for å unngå at samleiet blir for kort er at gutten onanerer til utløsning før dere begynner.

Ofte, men ikke alltid, vil det være slik for en gutt at om man har fått utløsning en time eller to tidligere, så tar det lenger tid når man skal ha sex. Husk at dere alltid må bruke prevensjon når dere har sex, og at hvis gutten har onanert kort tid før samleiet kan det ligge sædceller i urinrøret som raskt kommer ut ved samleiet.

Fokuser mindre på penis og mer på alt det andre Når man har sex er det mye som utforskes. De to som er involvert har en rekke spennende kroppsdeler som fortjener mer oppmerksomhet. Ansikt, lepper, hals, armer, hender, føtter, rumpe, lår, rygg og brystkasse er noen av de tingene som ofte får lite oppmerksomhet sammenlignet med penis, skjeden og jentas pupper.

Hvis man vil fokusere mer på disse andre tingene mens man har sex kan man enten slutte å ha penis inne i skjeden eller man kan holde penis i ro mens andre kroppsdeler får litt oppmerksomhet. Man trenger ikke ligge i samme stilling hele tiden mens man har sex. Når man har holdt på med en stilling en liten stund kan man vri litt på seg og gjøre det på en litt annen måte eller man kan bytte stilling.

Man kan også ta en pause fra det å ha penis inne i skjeden, og heller bruke munnen eller tunga på kjæresten sin. Husk likevel at det å hoppe fra stilling til stilling kan føles litt slitsomt.

Varier heller når det føles naturlig å gjøre det. Noen synes det er vanskelig å få dette til. Hvis utløsningen fortsetter å komme raskt kan man derfor gjøre noe annet:

En partner som tydelig har pustebesvær, ligger vondt eller virker stresset, er også med på å stresse henne. Den mest effektive måten å få henne til å komme raskere på vil derfor ofte rett og slett være at han later som om han kunne vært der nede hele dagen, tipser Lillian Rydning. Vil man gi kvinnen enda en orgasme så er også det mulig, hvis man lar tungen bli på kvinnens klitoris og tilsvarende lar en finger bli værende i skjeden hennes, tipser Joan Ørting.

Poenget til den danske sexologen er likevel ikke å få kvinnen til å komme så raskt som mulig, for eksempel på to minutter, eller så mange ganger som mulig, like lite som forløsningen, orgasmen, er poenget med sexen i seg selv - i stedet for opphisselsen og ekstasen. Mannen vil helst sove fordi de hormonene som utløses når han kommer virker sløvende på ham, men hvis han slikker kvinnen til en ekstra orgasme etter sin egen utløsning, vil han få en langt mer tilfreds kvinne, sier Joan Ørting til klikk.

Som sexolog Gro Isachsen har påpekt i artikler her på klikk. Så dersom man vil følge rådet om å gi kvinnen oral nytelse etter akten, er det kanskje vel så gjerne et råd å sørge for at samleiet blir en skikkelig oppbygning, ved å inkludere kvinnens mest følsomme områder.

Hvorfor ikke slå to fluer i ett smekk? Ta selv hånd om klitorisstimuleringen under samleiet. Gode forspill kan - når hun har behov for sterkere eller andre stimuli - suppleres med klitorisstimulering med vibrator eller hånd. Det gir for de fleste den beste sexen, skriver hun i sin siste bok, Mer lyst, takk. Isachsen vil gjerne komme med ett råd til. Hun ser nemlig helst at mannen praktiserer "damene først" og rett og slett venter med sin egen orgasme til kvinnen har fått sin eller sine.

Slik unngår man at mannen føler oralsexen som en plikt, eller at kvinnen mister tenningen fordi han er ferdig, skal vi tro sexologen. Om paret fortsetter med samleie og hun kjæler med klitoris selv, er det også mange kvinner som får flere orgasmer, sier Isachsen. Nok en årsak til at rekkefølgen blir feil, ifølge Isachsen, er at svært mange menn vegrer seg mot oralsex etter samleiet av frykt for å smake sin egen sæd.

Det kan løses ved at han bruker kondom. Ikke kast deg over lystknoppen hennes eller andre sensitive områder som et barn etter sukkertøy uten at hun er blitt varmet opp først, dette kan gjøre direkte vondt for henne og gjør bare at du vil måtte holde på en evighet for å få henne dit du vil, eller kanskje må du også gi opp fordi hun blir både sår, stresset og anspent. Men når det er tid for tungen, begynn med franske kyss på vulva de ytre, synlige delene av kvinnekjønnet.

Begrav ansiktet, bruk også nesen til å stimulere med! Gjør alt vått med en bred, flat og myk tunge. Slikk for eksempel lange strøk nedenfra og oppover til klitoris, og så opp og ned på hver side og fra side til side. Prøv deg fram ved å spre indre og ytre kjønnslepper og slikke lange strøk på ulike steder, eller trekk kjønnsleppene inn i munnen din og sug på dem. Du kan etter hvert begynne å stikke tungen din litt inn i henne når du passerer skjedeåpningen og husk at det er den ytre delen som er mest følsom så stryk i sirkler rundt åpningen og beveg tungen inn og ut.

Vil hun ha noe mer inn, bruk fingrene eller en hjelper. Gni fingrene eller tuppen av leketøyet mot g-punktet eller gå ut og inn, gjerne i takt med tungen din. Du har sikkert prøvd å blåse på en skje med varm suppe for å kjøle den ned. Det samme prinsippet gjelder for væske på huden - den føles kald når man blåser på den.

Derfor er kontraksten mellom et kaldt blås og en varm tunge en effektfull måte å hisses opp på. Det går fint å skape et vått område med vann spytt , men alkohol er bedre. Alkohol fordamper lettere, og derfor skjer avkjølingen raskere. Så begynte han vekselvs å suge inn og blåse ut. Det var en helt usedvanlig følelse når det først ble skapt et vakuum rundt brystvorten, og deretter et trykk på den. Akkurat som det å bytte mellom varmt og kaldt kan øke opphisselsen, kan vekselvirkningen mellom å suge inn og blåse ut gi en seksuell kickstart.

Det er forskjellige nerver som registrerer at det blir henholdsvis dratt i brystvorten og blåst på den, derfor blir sanseopplevelsen tilsvarende større. Stikkordet her er forsiktighet, i hvert fall i starten. Når du har sugd godt et par ganger, kan du klemme til med leppene, slik at du forsegler brystvorten helt. Trekk deretter inn luft gjennom nesa, og blås den ut igjen gjennom munnen. Hvis det får henne til å male som en katt, så kan du gradvis øke sugestyrken.

Få et suksessprogram når du melder deg på vårt nyhetsbrev. Gled deg til å se resultater raskt med kost- og treningsplanen "Gå ned seks kilo på seks uker! Les også Risikoen for utroskap øker hvis det har skjedd før. Slik får du orgasme  1. Trykk på magen "Mens vi har samleie, presser mannen min den ene hånda hardt inn mot underlivet mitt. Derfor får du orgasme Fenomenet har sannsynligvis noe å gjøre med g-punktet, som befinner seg cirka fem centimeter inne i skjeden på den siden som vender opp mot magen.

Slik gjør partneren din det best G-punktet er litt spøkelsesaktig, og det kan være plassert på forskjellige steder fra kvinne til kvinne. Gå tett på "Når jeg har kledd av meg, stiller mannen min seg noen ganger foran meg. Derfor får du orgasme Ved å bevege hendene like over kroppen, streifer man borti de små hårene og det gir en deilig, kilende følelse.

Slik gjør partneren det best Han hjelper henne av med klærne en deilig ting i seg selv. Heng utenfor "Mens vi elsket, snudde mannen min meg slik at jeg lå på tvers av senga, med hodet utenfor kanten.

Slik gjør partneren det best Kvinnen legges med hode og skuldrer ut over sengekanten. Skift til slowmotion "Elskeren min kan finne på å stoppe opp midt i et støt. Slik gjør partneren det best Partneren stopper midt i et vilkårlig samleiestøt. Prøv med en pute "Mannen min legger en fast pute under bakdelen min før vi setter i gang med misjonærstillingen.

Slik gjør partneren det best En pute skyves inn under henne når dere starter med misjonæren. Legg sjelen i det "Jeg blir helt gal når kjæresten min slikker meg. Slik gjør partneren det best Hvis han liker å slikke henne, så ikke la henne være i tvil om det. Ligg oppå ham "Jeg elsker å ligge oppå en mann, kropp mot kropp, mens han masserer baken min godt. Slik gjør partneren det best Start med stillingen der hun sitter oppå ham.

Vær tunga på vektskåla "Når mannen min slikker meg, og det er rett før jeg kommer, snurrer han tungen opp og ned klitoris i lengderetningen. Slik gjør partneren det best Det avgjørende her er å sikre seg at den lille hudlappen som dekker klitoris, er ute av veien. Slikk og blås  "Kjæresten min gjør en frekk liten ting.

Slik gjør partneren det best Det går fint å skape et vått område med vann spytt , men alkohol er bedre. Skap et vakuum "Jeg var sammen med en mann som sugde leppene sine helt fast rundt brystvorten min. Jeg fikk helt unormalt, føler jeg, sterk orgasme. Mye sterkere enn ved onanering.

Ble helt slått ut og etter tredje orgasmen, orka jeg rett å slett ikke mer. Ja, det er sikkert ganske vanlig. Jeg husker fortsatt den første orgasmen jeg hadde som var forårsaket av andre enn meg selv: Den føltes sterkere og annerledes enn det jeg hadde klart å frembringe selv.

Vi lå og klina i en seng. Vi puttet hendene ned i buksene på hverandre og det gikk mindre enn et minutt før jeg kom. Litt flau lusket jeg hjemover og sverget på at neste gang skulle jeg drikke mer så jeg kunne holde lenger, haha.

For litt siden møttes vi igjen på 20 års klasse-reunion, og vi fikk oss en god latter av den episoden. Er du gutt eller jente? Jeg var kjempe flau etter orgasme. Jeg kicka helt ut, ble helt vill å stønna så mye. Ganske vanlig å ikke orke mer etter 3 orgasmer, ja. Okay, nesten godt å høre as. Hører om både 10 og 15 orgasmer. Vet ikke om jeg hadde maktet det? Tror nok du skal ta det med en aldri så liten klype salt  I porno-universet er det sikker dagligdags.

Orgasme jenter sex hard -

Dette vil gjøre at du holder ut lenger, så ikke nøl med å bytte. Mange kvinner vet ikke selv hva de liker fordi de ikke vet hva han gjør når det føles som aller best, tipser kursholderen. Bruk kondom Mange opplever at de holder lengre om de ganske enkelt bruker et kondom. Samtidig kan opplevelsen av nesten å bli rørt, være veldig opphissende. Jo langsommere, desto bedre. Jeg har glemt passordet mitt. Tora Bakke Håndlykken Politisk redaktør:

Orgasme jenter sex hard -

Logg inn for å svare. Dere skal jo holde på ekstra lenge og jeg lover deg at hun vil sette pris på det. Jeg stikker forresten alltid etter at sekken er tømt. Varier tempoet, men gå stort sett saktere frem enn du er vant med. Ikke noe inn og ut, bare små-vugging i begynnelsen. Gjenta flere ganger i uka til hele skjeden er myk og våt og uten områder med smerte. Kommuniser med hverandre gjennom ord og kroppsspråk. Jenter orgasme sex treff bergen ikke hvorfor man ikke skal gjøre det her når det funker hver gang? Akkurat hva dette som fosser ut ér er jo en pågående debatt. Jeg snakker fra mine egne erfaringer selvfølgelig, men liker å bli kilt litt i navlen og bli suttet litt på tåa Orgasme jenter sex hard er helt naturlig at penis blir slapp etter utløsning, og så er det litt varierende hvor lang tid man trenger for at den skal bli stiv igjen. Ebbestad er nettredaktør for Kondomeriet. Bare tanken er nok av og til. Hvis hun klarer å slappe av med deg og er komfortabel med det, så kan det være ekstremt digg for henne om du samtidig stimulerer rompehullet hennes utenpå eller rett på innsiden med en ledig finger.

0 thoughts on “Orgasme jenter sex hard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *