Sex med eldre kvinner hvordan barbere seg nedentil

sex med eldre kvinner hvordan barbere seg nedentil

Men en skulle tro guttene ville vært bedre tjent med lykkelige jenter som spontant kan hoppe til sengs uten å tenke "iiiiiik, har ikke barbert på et døgn, da må jeg først ta bort stubbene ellers stikker han seg i trynet".

Det fins liksom mellomting Da er du kanskje ikke så erfaren, vettu. Klarer seg fint uten. Det er det flere gutter som har sagt her på forumet også. Heldigvis trenger man ikke å leve helt som i ukebladene. Vel,jeg har nå fått min andel jenter-så erfaring skorter det ikke på.

Men smak er individuelt. Slik er det bare. Jeg respekterer at du vil la det gro,noe de fleste panserfeminister sverger til.. Uansett,ingenting å gråte for,Fatale-hår vokser ut igjen.. Jeg med mange synes nå bare det er meget udelikat.

Apekatter er ikke sexy,kvinner er! Nei,"alt"er bedre enn mye hår nedentil på jenter,om de trimmer eller tar alt-uansett bedre enn "Amazonas"-jeg får ihvertfall avsmak av det-skikkelig turn-off. Dette kan muligens høres litt arrogant ut,men nå har jeg vært i to lange forhold med to jenter som begge jobber som modeller-og da blir man vel litt bortskjemt vedrørende estetikk.

Uansett,hva som blir sagt på forumet her-det er ikke representativt for hvordan det er ut i den store verden,vet du Fatale. Her på forumet er det polarisering-slik blir det ofte debatter av.. Nei,å jevnlig lese ukeblader er ikke heldig-dårlig lektyre! Da kikker jeg heller i noen høykvalitetspornoblader! Hvis du utfører bedre blowjobs-vil gutter foretrekke slik stimuli. Sånn er det bare-menn liker oralsex såfremt det blir utført i henhold..

Det er big deal,ihvertfall for meg og de jeg snakker med. Tips til hvordan ordlegge seg Har ikke opplevd ei jente før som ikke "friserer" seg nedentil,og trenger altså derfor råd om hvordan jeg bør fronte mitt ønske på en konstruktiv måter om at hun nettopp gjør det på en-helst uten at hun blir såret.

Men-det kan da vel ikke være noe å bli skikkelig såret for,er man ikke veldig sensitiv og usikker på seg selv,da Fatale henviser til jenter som begynner å grine etc-det er da vel ikke så alvorlig,eller er det det for jenter..?? Det er ingenting i den setningen der som tyder på at du hverken har lest hva jeg skriver, eller har noe respekt for meg. Du er jaggu ikke mye til mann som må nedlate deg til slike påstander.

Vedrørende påstanden om at jeg ikke er mye til mann,Fatale Vel,jeg er veldig trygg på min maskulinitet,jeg. Det var da fælt å sår du skulle bli-dette var tydeligvis et sensitivt emne for deg.

Litt selvironi er også en fin ting. Viser til tråden "Har menn mer selvironi enn kvinner.. Uansett-intimfrisering for jenter er kommet for å bli En undersøkelse viser at mens gynekologer rapporterte i om at 1 av 5 pasienter utførte dette,er tallet nå hele 4 av 5 -noe som jeg anser som en meget bra ting-da jeg anseer mye hår på jenter som en gedigen turn off!! Du er ikke mye mottakelig for tips jaffal. Skjønner ikke helt hvorfor du gidder å spørre her.

Men jeg har en liten spådom, og det er at dersom dine holdninger her skinner gjennom når du skal be dama di om å barbere seg, kommer det til å gå dårlig. Jeg og andre også faktisk har prøvd å forklare deg hvordan en del jenter tenker på dette. At 4 av 5 barberer seg det gynekologene rapporterer er nok ikke bare glattbarbering men også bikinilinje-barbering vettu betyr slett ikke at jentene syns det er noe stas.

Som sagt strekker jentene seg langt, etter min mening alt for langt. Hva er det DU strekker deg på for hennes nytelse? Ingenting - du sier at du bare gidder utføre oralsex dersom hun barberer seg.

Er du villig til å risikere at hun gjør ting for deg som hun ikke liker? Hva slags kjærlighet er egentlig det? Uansett-intimfrisering for jenter er kommet for å bli Nei, det er faktisk på vei ut! Alle ting som plutselig blir veldig poppis, vil før eller senere bli skikkelig umoderne.

Så dette har overhodet ikke kommet for å bli. Lurer du ikke litt på hvordan folk klarte seg før i tiden? Oralsex er ikke noe man har begynt med samtidig med barberingsmoten akkurat Men man blir påvirket.

Hvis man leser mange nok ganger at hår er ekkelt, så blir man etter hvert enige. Akkurat som at slengbukser er grisestygt når man ser det første gang, men når mange nok bruker dem syns man etter hvert at det er litt kult. Les et motemagasin i ny og ne så kanskje du forstår litt mer av verden Fatale, jeg har en liten protest mot det du skriver her - om at kvinner barberer seg for guttas skyld. Sorry, men det stemmer ikke for min del - følsomheten øker betraktelig hvis man er barbert nedentil, og det er jo bare positivt for oss også!?

Jo bedre følsomhet, jo bedre sex, sier nå jeg Når det gjelder Laplanch tror jeg at jeg vil henge meg på et annet tips her, nemlig om å foreslå intimbarbering som et forspill. Jeg og min daværende samboer gjorde det på den måten - og vi syns det var like bra begge to: Vi jenter er svake for komplimenter og smiger ;o Men hvis du merker på henne at dette på en eller måte føles som tvang, så skal du la det være, og da bør du nok lære deg å leve med ei som er ubarbert.

Takk for konstruktive og fornuftige tips,Kanutten Etter en liten reise-ser jeg henne igjen nå i helgen,og da skal jeg ymte det frempå.. Ja, en "landingstrip" er også mye bedre enn "the biggest bush ever"-vi får ta det gradvis. Ja,min erfaring også at komplimenter er særdeles viktig for dere jenter,så jeg skal ikke være sparsommelig Er ikke det generellt heller,men får vel ta litt ekstra i nå da.. Men komplimentene vil være ektefølte,de. Robust følelsesmessig er heller mitt inntrykk.

Hun har kun vært i et langvarig forhold før hun traff meg,er i begynnelsen av 20 årene. Hun virker åpen og eksprimenterende på andre områder i livet-så tror ikke dette vil være noe unntak. Dessuten er hun ellers utpreget feminin-så jeg tror hun absolutt vil være mottagelig for denne ideen,såfremt jeg klarer å ordlegge meg riktig-noe ikke Fatale har tro på..

Faktisk tror jeg det blir særdeles vellykket-for begge og at når hun først opplever det aldri vil gå tilbake-det er ihvertfall tilbakemeldingen jeg har fått fra jenter i tidligere relasjoner. Jeg digger å utføre oralsex på jenter og har man først prøvd det på ei jente som er barbert,går man ikke tilbake!

Er av den oppfatning av at du har misforstått litt. Som nevnt tidligere-der er jeg krystallklar: Jeg liker intimbarbering-derfor i det hele tatt anmodningen om råd Forøvrig drar du det litt langt: Selvfølgelig imøtekommer jeg også hennes behov-og vedrørende nytelse så har jeg kun mottat meget bra tilbakemeldinger på den fronten.

Og dra inn kjærlighet blir vel litt søkt-det er ikke det vi debatterer her-kun råd om hvordan man bør ordlegge seg ifm ønsket om at partneren friserer seg nedentil. Uansett-det bør ikke være noe motsetning mellom intimbarbering og kjærlighet,Fatale. Jeg er glad i henne,jeg. Må da være lov å komme med noen "kinky" forslag i en relasjon,kommunisere vedrørende det seksuelle-uten at kjærlighetslivet går dukken. Høres ut som du har kijpe erfaringer-bitter og sår virker du ifm dette emnet.

Hvis du baserer ditt samfunnsengasjement på hva som skjer i verden gjennom å lese moteblader-så begynner jeg å ane hvorfor det står så galt til med deg Fatale.. Vel,du tror altså ikke intimbarbering er kommet for å bli,heller tvert om.. Er overbevist om at du tar feil der. Tror nok jenter fortsatt kommer til å frisere seg nedentil i lang tid,ser ikke noen trend på at flertallet ønsker å la det gro igjen-såfremt ikke kvinnegruppa Ottar sitt stusselige og feilaktige syn på verden vinner frem,da-et syn som stikk i strid med hva de selv tror skader kvinner mer enn gagner dem.

Det går an å være en feminin feminist! Jeg barberer kjønnshåret i perioder for min egen skyld, men velger også å la det gro av og til - og da skal det mer til enn en fyr som deg for å få meg til å dra fram høvelen. Poenget er at intimbarbering kan være utrolig stress - spesielt hvis man har sensitiv hud, stive hår og rask hårvekst noe flere jenter har. Du vet ikke helt hva ber kjæresten din om tror jeg.. Prøv å barbere deg selv først - og da mener jeg absolutt ALT under veiviseren, på pungen og ikke minst alt rompeskjegget.

Jeg liker godt gutter som er barberte, men har aldri bedd noen om å gjøre det for meg - han må ha lyst til å gjøre det selv. Ikke noe å syte over,synes det går helt greit jeg. Men noen syter mer enn andre.. Der er jeg og alle jeg kjenner for. Hvis hun ikke ønsker å gjøre det,selvfølgelig vil jeg ikke tvinge henne til å gjøre det-hun må jo ha lyst til å gjøre det selv også. Herregud,tror du jenter er så svake at de bare lystrer uavhengig om de har lyst eller ikke-bare for å behage..

Nei,synes hun det er en dårlig ide,så vil hun ikke gjøre det. Men selvfølgelig-folk er forskjellige-og godt er det. Du har feil virkelighetsoppfatning hvis du tror "busk" er in. Og det vet du innerst inne selv. Kan ikke si jeg har registrert at det skrives om hårete underliv på jenter i det siste som seneste "in" ting Og du snakker rund deg selv-hvis busk er så in som du hevder-hvorfor barberer du deg selv da av og til?!

Nei,nå gir jeg meg på denne tråden. Takk for de tips jeg har fått. Haha, ta det med ro mann! Jeg leste nettopp i et norsk dameblad Det Nye tror jeg , at busk var in nå! Var bare ment som en morsom? Burde selvsagt visst at du barberte deg selv. Synd du ikke er mottagelig for andres erfaringer, eller har lært å bruke den lange tasten på tastaturet skikkelig. Men du får ha lykke til. Må bare hive meg på her Vet diskusjonen handler om hvordan Laplanch skal ordlegge seg, men må likevel komme med ett synspunkt!

Har selv gjort dette i ca 5 år, og kunne ikke tenkt meg noe annet! Har opplevd at jenter har for mye hår, og for meg er det max turn-off!! Heldigvis er dette særdeles skjelden! De siste årene tror jeg ikke jeg har møtt en eneste en som ikke utfører dette med den største selvfølge. Det som derimot sjokkerer meg er at veldig mange gutter ikke stiller de samme kravene til seg selv, som de stiller til jentene. Men for all del, fatale, og dere andre som liker dette.. Vi er alle forskjellig og med vær våre lyster..

Ja,da er helgen over,og jeg er på reisefot igjen. Tenkte bare å informere om resultatet av emnet jeg bå om råd til: Altså hvordan ordlegge meg ifm ønsket om at min nye kjæreste skal intimbarbere seg Det gikk veldig flott! Takk til tips fra Ygir,betekha35,littlesiss,Kanutten85 og nudie.

En kombinasjon av råd fra ovennevnte samt egne-gjorde at dette gikk veldig greit. La merke til at når vi møttes fredag kveld hadde hun trimmet hårene nedentil ørlite grann.

Selvfølgelig fulgte jeg på med å gi komplimenter for dette. Deretter spurte hun om jeg ville like at hun fjernet ytterligere-hvorpå jeg-som i tidligere innlegg på denne tråden ga uttrykk for at "jo-det fant jeg sexy,feminint,delikat,hygienisk,estetisk osv osv. Punchet på med proargumenter.. Dette innlegget har blitt redigert av L4r5: Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer.

Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Disse el-taxiene flyr på vannet Tu. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Hva tenker jenter om intimbarbering? Startet av volvo2 , Logg inn for å svare. Er det noen av dere som fortsatt er naturlig og ubarbert? Personlig føler jeg meg mer komfortabel ved å barbere meg, men hadde selvfølgelig vært enda bedre om gutta ikke brydde seg slik som de fleste jenter gjør i forhold til gutter og intimbarbering.

Jeg tar aldri bort alt, beholder en stripe, og det er fordi jeg ikke ønsker å se ut som en 8-åring nedentil.. Dette pga at jeg føler meg renere, freshere og mer delikat om jeg kan si det sånn.

Setter også krav til gutten om å barbere seg. Ja, det er jo selvfølgelig pga hva jeg tror andre mener. Det tror jeg er årsaken til at de fleste jenter og gutter barbere seg nedentil.

Hadde ingen brydd seg hadde det ikke vært noe problem! Selv har jeg en kjæreste som ikke ønsker at jeg er helt glattbarbert, det hender jeg lar det gå en stund mellom hver gang jeg barberer meg og det plager han heller ikke.

Personlig foretrekker jeg at gutten er så naturlig som overhode mulig! Et frodig underliv er bare voksent og fint synes jeg! I want the scene to represent Our hatred of authority, Our fight against complacency.

Kan ikke si at jeg barberer så veldig mye for tiden. Hater å barbere, det tar lang tid å få med alle hår og det klør som besatt ett par dager senere når hårene begynner å gro for fult. Ikke er det spesielt sexy å måtte klø hele tiden.. Lar det ikke gå så lenge mellom hjer gang da, jeg 'takler ikke' en 'full' busk, så noe hagearbeid må man bare gjøre. Skulle ønske jeg hadde turt å prøve å epilere nedentil igjen..

Sist jeg prøvde så klarte jeg å ''klype'' meg selv nedentil så jeg fikk blåmerke.. For min egen del synes jeg ikke det ser bedre ut med masse hår nedentil enn det gjør under armene. Kjekkere å kunne se og føle hva man holder på med der nede, spør du meg.

Selv føler jeg meg også mye renere og penere når jeg barberer stellet, og alt kjennes mye bedre uten masse hår i veien. Som en bonus ser tissen mye større ut også. Bryr meg pent lite om han gjør det eller ikke, dog. Vil jo ikke ha meg med et barn Dog, det er jo alltids smak og behag.

Dama shaver seg clean ganger i måneden, skal ærlig innrømme jeg liker det å best, ikke noe bedre enn å spise nybarbert mus, men har heller ikke noe imot hår, så nyshave ganger i måneden på dama er helt greit for meg! Selv bruker jeg barbermaskin, så har helt kort, men synbart hår. Ikke noe hår i maten, og ingen hudirritasjoner etc. Jeg barberer meg for min egen del. Skjønner ikke helt hvorfor noen tenker på små unger når de ser den kvinnelige delen nybarbert, ser dere på eldre menn som shaver seg i ansiktet som små unger og da?

Det er mer hygienisk å fjerne hår der nede, synes hvertfall jeg, og blir liksom så behagelig. Også må jeg nevne at jeg har litt kroppshårfobi da. Fjerner alt anhver dag, og det klør aldri.

sex med eldre kvinner hvordan barbere seg nedentil

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Trenger råd fra jenter.. Har faktisk de senere år ikke vært borti jenter som ikke utfører dette. Har truffet ei jente nå-meget attraktiv,liker henne svært godt!!

Hun barberer seg ikke nedentil. Hvordan bør jeg formulere meg for å anmode henne om å gjøre dette. Ønsker å være diplomatisk-vil ikke såre henne. TIPS-hvordan ordlegger jeg meg best. Prøv å identifiser dere med denne jenta-hva ville dere likt å hørt,jenter? Jeg vil anbefale at du velger et litt intimt øyeblikk, f. Så får du bare se hvordan hun da reagerer og ta det derfra.

Sjangsene for at hun blir såret er svært store. Hun kan komme til å frykte at du syns hun er ekkel eller noe, eller at hun i fremtiden kun er bra nok hvis hun barberer seg. Så da tør hun kanskje ikke annet, selv om hun innerst inne ikke vil barbere seg. Jenter vil bli likt for personligheten sin! Så å da få slike kroppslige hint er forvirrende og sårende for de fleste jenter. Personlig syns jeg barbering er et mareritt. Det blir stubber på bare noen få timer, og det er ekkelt.

Det er ikke noe stas. Jeg kan gjøre det for min egen del, f. Hvis du ikke orker litt kjønnshår har du et problem, faktisk. Du kan ikke få viljen din alltid. Ellers syns jeg jaggu ikke det er mye feminint å se på. Det ser jo ut som en forvokst treåring! Så langt fra feminint man kan komme, dersom man da ikke liker små barn ekstra godt. Hygiene har det ingenting med å gjøre. De fleste dusjer da rimelig ofte og tørker seg etter toalettbesøk. Men alle har jo lov til å like det de vil, så du får ha lykke til uansett: Jeg er ikke jente, men du beveger deg inn på farlig område er i samme minefeltet selv Jeg har aldri sagt rett ut at jeg vil hun skal barbere seg, men jeg har spurt om jeg kunne få lov å barbere henne..

Hun barberer selfølgelig bikinilinjen og lignende, men jeg synes det er helt forferdelig å slikke det hun liker best av alt: Jeg har vært samboer med henne i snart 2 år nå, og jeg vet at hun ikke ønsker å barbere seg helt har aldri spurt direkte , derfor må jeg bare akseptere det.. Men så er det vedlikeholdet da Har null problem med å stå over oralsex. Gjør meg ingenting, det er ikke noe jeg trenger.

P men det er jo forsøke verdt, for jeg slipper hvertfall å såre henne med å si for mye ;. Men må arrestere deg litt,Fatale.. Hentydningen din til at man evt skulle like små barn grunnet at man foretrekker at jenta si' skal barbere seg nedentil er så langt fra sannhet som det er mulig å komme.

Har overhodet ingen sammenheng!!!!!! Så hvis man følger ditt resonnement er altså jenter som ønsker at typen sin skal barbere seg nedentil også ekstra glade i små barn..? Heller feks ingen sammenheng mellom homofili fordi feks jeg som heterofil har hatt analsex med jenter som et krydder i forholdet en gang i ny og ne-til begge parters nytelse.

Du hevder du ikke synes det ser feminint ut-du om det-Apekatter er ikke sexy,de fleste jenter er! Følsomhet er også et pro-argument jeg har hørt fra jenter. Mye hår er noe jeg forbinder med menn. Og slik tenker jenter også-for å fremheve sin femininitet,jenter har mindre kroppshår enn menn i utgangspunktet-så forsterker nettopp majoriteten av jenter dette skillet-ved å barbere armer,legger,kjønnet.

Uttrykket "Brazilian style" eller brazilian vaxing" har jo sitt utspring her.. Dessuten er de jo tilhengere av stringbikinier eller "fio dental"-tanntråd- som de kaller det-og da er det jo greit å ha "ryddet"litt opp før man spankulerer på Copacabana..

Du sier du aldri ville gjort dette for en gutt. Vel,litt fleksibel er det viktig å være-både som gutt og jente. Men jeg vet at mange jenter gjør dette-samt andre ting med utseende nettopp for å behage gutter-oppmerksomhetssyke som svært mange jenter er..

Dette tror jeg ligger i jenters natur-det å tekkes mannen. Ta en titt rundt deg- Ta en tur på hvilket som helst utested feks,se hvordan jenter idag kler seg. Er nok flere jenter som er eksibisjonistiske enn menn.

Tåpelig og nekte for det. Det vet dere innerst inne. Om dette har med usikkerhet å gjøre er nok en sannsynlig faktor-men jeg får prøve å ordlegge meg meget forsiktig.

Selvfølgelig liker jeg henne for personligheten sin! Hun kan da gjerne komme med ønsker til meg,uten at jeg skal bli usikker ,umiddelbart gå ned i skyttergraven og anklage henne for ikke å være opptatt av personligheten min.

Liker jeg henne ikke som person-avslutter jeg selvfølgelig relasjonen. Og når man bedriver mye oralsex på jenta si'-ja-da er det viktig med intimbarbering både mtp følsomhet for jenta og opplevelse for vedkommende som utfører det.

Tanntråd har jeg på badet hjemme hvis jeg ønsker å benytte det Husk at vi faktisk så slik ut da vi var små Jeg bare forteller at det i mine øyne ikke ser et hakk feminint ut, men tvert imot som et lite barn. Det var da svært til aggressiv holdning du hadde her da. Jeg snakker ikke for alle jenter, her er vi alle bare enkeltpersoner. Det er da virkelig svært utakknemlig av deg å svare meg på denne måten. Hvis du bare var ute etter meninger som støttet ditt syn kunne du jo ha sagt det.

Jeg antok at du var ute etter å reflektere litt over dette, høre litt om jenters tanker om saken. Hvis DETTE er måten du reagerer på, skulle jeg gjerne likt å være flue på veggen når du forteller din utkårede at hun bør barbere seg!

Slett ikke alle jenter har noe voldsomt behov for å tekkes gutter. Det går en grense for hva man gidder. Jeg gidder faktisk ikke å bruke tid hele året på å holde meg glattbarbert. Heldigvis forlanger ikke kjæresten min det heller. Hårløshet og følsomhet har ingenting med hverandre å gjøre. Det vet jeg av erfaring.

Det vet jo ikke du, for du er ikke jente. Og faktisk er vi forskjellige, alle liker ikke de samme tingene. Jeg vet om gutter som ikke liker å bli sugd f. Ikke fordi de har så dårlige erfaringer, de bare foretrekker noe annet. Dette er slett ikke unormalt. Det er nok heller bare få som tør å si det. Men uansett er disse ulikhetene noe du bør lære deg å respektere, ikke prøve å drite ut.

Ikke misforstå-engasjert-overhodet ikke aggressiv. Respekterer selvfølgelig at du er uenig,men jeg-med svært mange-synes det er delikat og estetisk med intimbarbering hos jenter. Og det synet har jeg,det vil ikke forandres-og derfor argumenterer jeg for det. Men måten jeg skal ordlegge meg på når dette skal frontes-der er jeg interesert i høre jenters anbefalinger.

Der vil ikke meningen min rokkes Nei,du snakker ikke for alle jenter-for jeg har bare hørt det motsatte av hva du hevder fra dine medsøstre. Men jeg er selvfølgelig ydmyk-og ønsker flere syn på saken-men det må da være lov å kjøre litt debatt uten å bli sår.. Men jeg tar tipsene dine til etteretning. Prøver ikke å drite deg ut,pust gjennom nesa-men det er uansett litt morsomt å høre om din erfaring med gutter som IKKE liker å bli sugd Den har jeg aldri hørt før..

Hvis hun ikke har barbert seg før, tror jeg du bør ta det gradvis.. Føler meg ikke så veldig sexy selv når jeg ser ut som en tiåring nedentil.. Hvis hun er litt kinky og sikker på seg selv, så kan du jo foreslå intimbarbering som forspill? Det føles overhodet ikke feminint. Vet om flere som har begynt å gråte etter å sett seg selv i speilet etter å ha barbert seg. Som det blir sagt her, strekker jenter seg svært langt for å tekkes gutter. Men en skulle tro guttene ville vært bedre tjent med lykkelige jenter som spontant kan hoppe til sengs uten å tenke "iiiiiik, har ikke barbert på et døgn, da må jeg først ta bort stubbene ellers stikker han seg i trynet".

Det fins liksom mellomting Da er du kanskje ikke så erfaren, vettu. Klarer seg fint uten. Det er det flere gutter som har sagt her på forumet også. Heldigvis trenger man ikke å leve helt som i ukebladene. Vel,jeg har nå fått min andel jenter-så erfaring skorter det ikke på. Men smak er individuelt. Slik er det bare. Jeg respekterer at du vil la det gro,noe de fleste panserfeminister sverger til..

Uansett,ingenting å gråte for,Fatale-hår vokser ut igjen.. Jeg med mange synes nå bare det er meget udelikat. Apekatter er ikke sexy,kvinner er! Nei,"alt"er bedre enn mye hår nedentil på jenter,om de trimmer eller tar alt-uansett bedre enn "Amazonas"-jeg får ihvertfall avsmak av det-skikkelig turn-off.

Dette kan muligens høres litt arrogant ut,men nå har jeg vært i to lange forhold med to jenter som begge jobber som modeller-og da blir man vel litt bortskjemt vedrørende estetikk.

Uansett,hva som blir sagt på forumet her-det er ikke representativt for hvordan det er ut i den store verden,vet du Fatale. Her på forumet er det polarisering-slik blir det ofte debatter av.. Nei,å jevnlig lese ukeblader er ikke heldig-dårlig lektyre! Da kikker jeg heller i noen høykvalitetspornoblader!

Hvis du utfører bedre blowjobs-vil gutter foretrekke slik stimuli. Sånn er det bare-menn liker oralsex såfremt det blir utført i henhold.. Det er big deal,ihvertfall for meg og de jeg snakker med.

Tips til hvordan ordlegge seg Har ikke opplevd ei jente før som ikke "friserer" seg nedentil,og trenger altså derfor råd om hvordan jeg bør fronte mitt ønske på en konstruktiv måter om at hun nettopp gjør det på en-helst uten at hun blir såret.

Men-det kan da vel ikke være noe å bli skikkelig såret for,er man ikke veldig sensitiv og usikker på seg selv,da Fatale henviser til jenter som begynner å grine etc-det er da vel ikke så alvorlig,eller er det det for jenter..?? Det er ingenting i den setningen der som tyder på at du hverken har lest hva jeg skriver, eller har noe respekt for meg. Du er jaggu ikke mye til mann som må nedlate deg til slike påstander. Vil jo ikke ha meg med et barn Dog, det er jo alltids smak og behag. Dama shaver seg clean ganger i måneden, skal ærlig innrømme jeg liker det å best, ikke noe bedre enn å spise nybarbert mus, men har heller ikke noe imot hår, så nyshave ganger i måneden på dama er helt greit for meg!

Selv bruker jeg barbermaskin, så har helt kort, men synbart hår. Ikke noe hår i maten, og ingen hudirritasjoner etc. Jeg barberer meg for min egen del. Skjønner ikke helt hvorfor noen tenker på små unger når de ser den kvinnelige delen nybarbert, ser dere på eldre menn som shaver seg i ansiktet som små unger og da?

Det er mer hygienisk å fjerne hår der nede, synes hvertfall jeg, og blir liksom så behagelig. Også må jeg nevne at jeg har litt kroppshårfobi da. Fjerner alt anhver dag, og det klør aldri. Legger, lår, rumpe og en fin frisyre forran en liten busk.

Prøvde å få vokset ballene, men det viste seg at jeg hadde alt for tynn hud der til at det var forsvarlig elns. Har en del one night stands, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Kun en jente for et år siden ca som fortalte meg at hun foretrakk gutter med hår, men vi gjennomførte samleie Jeg er ihvertfall veldig fornøyd slik hårsituasjonen min er nå.

Har nok hentet mye inspirasjon fra pornofilmer og den slags. Det føles rent og det er en utrolig deilig følelse å være hårløs. Er btw 18 år gammel. Spør meg gjerne om mer om dere ønsker, har fått inntrykk av at få gutter tør å vokse seg, that´s a shame, mange jenter har vært fornøyd med meg ihvertfall.

Det får meg liksom på tanken om at noen er redd for å virke pedofil. Hvordan kan det være "omo" når du hjør det med ei jente? Jeg selv liker å holde meg hårfri der nede, fordi jeg liker følelsen bedre. Jeg barberer noen ganger, men epilerer for det meste.

Gjør dette pga barbering får med til å klø og de nykuttede hårene stikker veldig nårde gror litt ut. Jeg får også mer inngrodde hår når jeg barberer meg.

Ingrodde hår er nok det mest nasty med å fjerne det, tenker jeg. Det verste med epilering er at hårene ikke gror ut jevnt - noen steder kan detvære 1 mm, noen steder 3, noen steder helt nakent, som jeg synes ikke ser særlig delikat ut. Kjæresten min liker meg uten hår, men han klager ikke når jeg får noen mm heller. Synes jenter burde kunne velge slike ting selv.

For meg er det helt greit at han liker meg uten hår. Jeg selv bryr meg veldig lite egentlig. Så lenge det ikke er i veien for sex, er jeg fornøyd. Det skjer dog at det kan være i veien for sex - ikke når det er for langt, men når det er kort og stubbete - da stikker det ved friksjon Utseendesmessig Jeg liker nok meg selv uten hår. Noen andre kan passe med en liten trekant, noen kan passe med en stripe. Dette gjelder bare jenter - synes gutter ser bedre ut med naturlig form; ingen skarpe kanter nedentil.

For meg ser en veldig tynn stripe bare æsj ut, slik som alt for tynne øyebryn. Selv om jeg nå har vært veldig konkret med svarene mine, bryr jeg meg egentlig veldig lite om kjønshåret til andre folk. Har ikke mottatt noen klage på dette og klager heller ikke på glatt mus. Vi har også gjort litt mere ut av intimbarbering, jeg barberer henne.. Fjernet lenke med egenreklame for blogg Dette innlegget har blitt redigert av L4r5: Svar på siterte innlegg       Tøm. Logg inn Trenger du en brukerkonto?

Du må nå logge inn med epost. Ta kontakt med support tumedia.

0 thoughts on “Sex med eldre kvinner hvordan barbere seg nedentil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *