Sexleketøy for par gangbang

sexleketøy for par gangbang

Ja, det må du gjerne gjøre! Jeg har sett litt på denne siden, http: Men verdt ett forsøk, siden det er så utrolig dyrt på kondomeriet.. Kondomeriet trenger ikke bli dyrt. Nå vet ikke jeg hvor i landet du bor, men får du kommet deg til Oslo eller en annen storby, så anbefaler jeg i hvertfall å ta en titt i butikken. Jeg eier en slik: Men den jeg bruker i senga er en helt enkel vibrator jeg fikk i gave, og den er vel snart mer enn ti år gammel..

Nå brukte jeg den vel riktignok i snitt én gang annethvert år frem til nå nylig, men likevel. Den var nok ikke dyre greiene, hehe. Når det er sagt, så er MX'en rimelig heftige saker, men ikke noe jeg ville tatt med i senga med typen: Jeg syns alt virker utrolig dyrt der, men når det skal sies har jeg kun sett på nettet. Om det er høy lyd fra den liksom. Haha, ja, det skal jeg love deg den gjør: D Det er så jeg er bekymret for at naboene skal høre meg, og lure på hva i helvete det er for oppussing jeg driver med.

Den er for heftig til å bruke rett på, men med en dyne eller et par lag håndkler i mellom kan den ta deg til himmels.

Rekorden er ti enkeltorgasmer i en session, men da var jeg rimelig utslitt etterpå. Den har i midlertid blitt pensjonert til fordel for min lille blå, som jeg bruker med kjæresten. Haha, uff og uff. Passer dårlig for meg som bor i samme hus som foreldrene mine da kanskje?

Da får det heller bli en spesiell anledning vibrator, som ut på tur eller alene hjemme Men virker veldig bra, så jeg kommer nok til å kjøpe meg en sånn eller en lignende en gang i fremtiden! Dette er min favoritt! Butplug er ok hvis man får hjelp, men leker jeg alene så er analkuler mye bedre.

Vibrator er litt oppskrytt syns jeg da, men vi er jo forskjellige alle sammen. Jeg er ikke sikkert at bilete det er bedre. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Sex-leketøy? Sign in to follow this    Followers 1. AnonymBruker   Report post  ·  1.

Posted January 31, Heihei Jeg er en jente på 17 år. Jeg og typen har sett på noen vibratorer o. Noen som har erfaring med sex-leketøy sammen med andre? Gode tips,råd eller advarsler? Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Og gå innom i butikken om du har mulighet, for der kan du både se og kjenne selv, før du kjøper Anonym poster: Report post  ·  3. Report post  ·  4.

Bare å prøve seg frem, folk liker det forskjellig Vibratoren jeg bruker er en som er blå og litt "stilistisk", ikke en som er naturtro. Report post  ·  5. Report post  ·  6. We-Vibe var dessuten med i årets store test av sexleketøy her på kk. Sjekk hvordan den gjorde det. Mer om We-Vibe kan du lese her. Få det gøy med sexleketøy Den store sexleketøytesten Sexleketøy du ikke blir flau over 3.

Slå på ring Penisringer er heller ikke hva de en gang var. I dag kommer de med bittesmå vibratorer festet på ringen. Ikke så lenge du bruker den riktig. Trikset er at han i stedet for å støte ut og inn tar i bruk sirkulerende bevegelser. Slik kommer vibratoren mer i kontakt med klitoris og kan bli svært effektiv. Et tips er penisringen «lille Bo» , en bestselger hos Cecilie Kjensli. Fyll sexskuffen med dette Få fart på sexlivet Her er glidemiddelguiden 4. Gå bakveien Leketøy som kan brukes analt er også et tips fra Tracey Cox.

Såkalte butt-plugs finnes i en rekke utførelser. De vibrerer vanligvis ikke, selv om vibrerende plugger er å få tak i, men finnes i ulike farger, tykkelser, med og uten håndtak og med penisringer festet til.

Dette mini-leketøyet kan begge ha glede av å teste ut, dersom dere er litt nysgjerrige på anal stimuli. For eksempel er butt-pluggen Bloomy godt egnet for både han og henne.

Kunsten å gå bakveien Vårt vanligste sextabu Sex for viderekomne 5. Røft i kantene Rollelek er også populært, men Tracey Cox fraråder å kjøpe kostymer via erotiske butikker. De er ofte overpriset og av dårlig kvalitet. Men en fjærmyk pisk kan dere ha mye moro med hvis dere liker å bytte på å ta kontrollen i senga, tipser hun.

Den lager en lyd når den svinges i luften, men lander helt mykt på din kjæres stjert. Sjekk også ut vår store test av sexleketøy.

Noen av produktene vi har testet er nemlig veldig parvennlige.

Sexleketøy for par gangbang -

Ja, det må du gjerne gjøre! Kompakt og deilig håndjager som er null stress å holde ren. Klitorisvibrator We-Vibe Gala rosa Magisk klitorisvibrator som gir nytelse i stereo, både med med og uten …. AnonymBruker   Smetter lett på plass og sitter g …. Hmm, fant ingenting som egentlig lignet, men f. Posted February 1,

Den har i midlertid blitt pensjonert til fordel for min lille blå, som jeg bruker med kjæresten. Haha, uff og uff. Passer dårlig for meg som bor i samme hus som foreldrene mine da kanskje? Da får det heller bli en spesiell anledning vibrator, som ut på tur eller alene hjemme Men virker veldig bra, så jeg kommer nok til å kjøpe meg en sånn eller en lignende en gang i fremtiden!

Dette er min favoritt! Butplug er ok hvis man får hjelp, men leker jeg alene så er analkuler mye bedre. Vibrator er litt oppskrytt syns jeg da, men vi er jo forskjellige alle sammen. Jeg er ikke sikkert at bilete det er bedre.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Sex-leketøy? Sign in to follow this    Followers 1. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted January 31, Heihei Jeg er en jente på 17 år.

Jeg og typen har sett på noen vibratorer o. Noen som har erfaring med sex-leketøy sammen med andre? Gode tips,råd eller advarsler?

Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Og gå innom i butikken om du har mulighet, for der kan du både se og kjenne selv, før du kjøper Anonym poster: Report post  ·  3. Report post  ·  4. Bare å prøve seg frem, folk liker det forskjellig Vibratoren jeg bruker er en som er blå og litt "stilistisk", ikke en som er naturtro. Report post  ·  5.

Report post  ·  6. Hmm, fant ingenting som egentlig lignet, men f. Slå på ring Penisringer er heller ikke hva de en gang var. I dag kommer de med bittesmå vibratorer festet på ringen. Ikke så lenge du bruker den riktig.

Trikset er at han i stedet for å støte ut og inn tar i bruk sirkulerende bevegelser. Slik kommer vibratoren mer i kontakt med klitoris og kan bli svært effektiv. Et tips er penisringen «lille Bo» , en bestselger hos Cecilie Kjensli.

Fyll sexskuffen med dette Få fart på sexlivet Her er glidemiddelguiden 4. Gå bakveien Leketøy som kan brukes analt er også et tips fra Tracey Cox. Såkalte butt-plugs finnes i en rekke utførelser. De vibrerer vanligvis ikke, selv om vibrerende plugger er å få tak i, men finnes i ulike farger, tykkelser, med og uten håndtak og med penisringer festet til.

Dette mini-leketøyet kan begge ha glede av å teste ut, dersom dere er litt nysgjerrige på anal stimuli. For eksempel er butt-pluggen Bloomy godt egnet for både han og henne.

Kunsten å gå bakveien Vårt vanligste sextabu Sex for viderekomne 5. Røft i kantene Rollelek er også populært, men Tracey Cox fraråder å kjøpe kostymer via erotiske butikker.

De er ofte overpriset og av dårlig kvalitet. Fifty Shades of Grey penisring-vibrator Weekend Collection Penisringen gjør klitoris glad under pulingsen, og mannen enda hardere. Doxy Wand Massager vibrator hvit Bedre blir det ikke!

Glidemiddel Fifty Shades of Grey ml. Silkemykt glidemiddel for samleie og alle typer sexleketøy. Rensemiddel Fifty Shades of Grey ml. Mildt hygienisk rensemiddel for å holde sexleketøy rent på en enklere m …. Svakom Rebecca klitoris vibrator lys lilla Sexy klitorisvibrator med gode vibrasjoner til størrelsen å være. Analkuler vibrator Fifty Shades darker Masserer prostata med en innebygget bevegelig kule.

Trådløst egg Fifty Shades of Grey Fjernstyrt vibrator-egg for klitoris, g-punkt og andre erogene soner. Bondage 2 stk tau Fifty Shades of Grey Bondage-tau til å binde fast din elsker til sengen, stolen eller bordet …. Penisring-vibrator Fifty Shades of Grey Penisringen gjør klitoris glad under pulingsen, og mannen enda hardere. Blindfold-sett Fifty Shades of Grey Mykt blindefold-sett til to personer for erotiske leker på sengekanten.

Fleshlight Quickshot Boost sort masturbator Til gutta! Kompakt og deilig håndjager som er null stress å holde ren. Womanizer Pro W sort klitorisstimulator Orgasmebonanza! Womanizer Pro W hvit klitorisstimulator Orgasmebonanza! Fun Factory Amor dildo silikon rosa Akkurat passe stor dildo i medium størrelse. Deilig å bruke og enkel å ….

Få kraftigere ereksjon, sterkere orgasmer …. Fun Factory Bouncer Shake dildo silikon sort Anbefales! Dildo med 3 roterende innebygde kuler i stammen. Bodywand magic wand vibrator Orgasmemaskinen klitoris og G-punktet vil elske! Når størrelsen faktisk …. Analplugg Nexus Ace med fjernkontroll Passe stor vibrerende analplugg med praktisk fjernkontroll. Av myk sili …. Silkebånd Fifty Shades of Grey Forførende silkebåndet til å binde din elskers hender eller føtter.

Vaginakuler Fifty Shades of Grey Ben Wa vaginakuler for nytelse, oppstramming og sterkere orgasmer …. Analplugg silikon Fifty Shades of Grey Liten analplugg for nybegynnere. Vibrator analplugg Fifty Shades of Grey Analplugg med vibrator av behagelig glatt silikon for mer intense orgas …. Glidemiddel analsex Fifty Shades of Grey Tykt og deilig glidemiddel for analsex. Gir mye fukt og har god glideev ….

Smetter lett på plass og sitter g …. La dildoen av stein finne G-punktet for deg. Pjur Woman Toy Clean rensemiddel ml Mildt hygienisk rensemiddel for å holde sexleketøy rent på en enklere m …. Pjur Woman Toy Lube til sexleketøy ml Cremet glidemiddel som sitter veldig godt på alle typer sexleketøy. B Swish Bnaughty Deluxe vibratoregg rosa Rampete lite vibratoregg av silikon. Stimulerer godt på klitoris og and ….

Viamax Organic Glide glidemiddel 70 ml. Orgasnisk glidemiddel basert på naturens fuktighetsgivende evner nature …. Viamax Silicon Glide silikon glidemiddel 50 ml.

Høykonsentrert glidemiddel av silikon for samleie og massasje. Viamax Water Glide vannbasert glidemiddel 70 ml. Naturlig fuktighetsgivende glidemiddel med god glideevne og lindrende e ….

sexleketøy for par gangbang

0 thoughts on “Sexleketøy for par gangbang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *