Butplugg bdsm historier

butplugg bdsm historier

Ny Mester, ny komplisert situasjon. Forklarer mer om det senere. Jeg hadde gjort meg fortjent til straff. Helt klart, ingen tvil om det. Men straffen jeg fikk av Mester var vondere enn noen form for fysisk straff han kunne gitt meg. Jeg kan ikke tro at han nettopp sa det han sa. Jeg legger meg ned i sengen. STOPP, jeg vil ikke, jeg vil ikke! Jeg trasker litt fram og tilbake, opp og ned gaten noen ganger. Folk prater og koser seg, men jeg er stille, nesten redd. Han virker hyggelig, og vi er snart i gang med en samtale.

Det virker som en veldig trivelig gjeng. Jeg ble mildt sagt sjokkert. I en hel uke! I dagene som fulgte gikk det langt bedre. Derfor kjempet jeg meg gjennom 30 smertefulle minutter. BDSM Straff buttplug underkastelse smerte submissive.

Jeg for min del, fant en trygghet i at vi begge var nye og uerfarne. At jeg kanskje faktisk er bittelitt masochist, noe som nesten er enda mer skummelt. Jeg vet at jeg er trygg. Straffen er noe jeg trenger, selv om jeg ikke liker den. Ja, tenker jeg, jeg vil gjerne fortelle deg alt.. Egentlig vil jeg shoppe, men rompa er vond, og jeg har ingen energi. Jeg forteller at jeg er fyllesyk. Bare helt plutselig veldig lei meg fordi jeg er alene. Jeg sender melding til Mester.

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har fantasert om det.. At han viser meg hvem som er sjefen. Jeg trodde ikke egentlig jeg ville like det i virkeligheten. Ser rundt meg, ser henne. Merker at hun blir litt roligere, legger armen rundt henne. Etter noen timer hjemme drar jeg mot byen igjen, sender henne en melding.

Hun kjenner det tydeligvis ikke. Hun ber om mer. Legger paddelen ved siden av henne og tar demonstrativt av meg beltet. Hun snur seg og omfavner meg. Vi er begge enige om at det var bra vi gjorde det. Om natta er hun litt hyper og i en slags lykkerus. Enda en rar hendelse i dag full av rare hendelser.

Til slutt sovner jeg. Kommer han ikke snart? Jeg reiser meg fra sengen og kneler foran han. Han blir litt svett og kler av seg jakken.

De siste slagene er veldig vonde. Tror han drikker et glass vann. Jeg gir han en god klem og forteller han hvor mye jeg elsket det. Vi legger oss ned i sengen. Vi snakker litt om det som har skjedd, og jeg er i en sinnsyk gledesrus. Vi holder hender og ligger tett inntill hverandre. Litt rart siden han ikke er noe romantisk mellom oss, men veldig fint likevel. Jeg kom akkurat tidsnok og han har gitt beskjed om at han blir litt sen.

Hei sier jeg jeg tilbake og gir han en klem. Vi prater litt, men det blir mange pauser. Vi setter oss ned. Han forteller litt mer om seg selv og familien sin og jeg litt om min. Han vil vise meg rundt i byen sin. Vi sier vel fortsatt ikke veldig mye. Ting blir igjen veldig stille og jeg klarer nesten ikke spise noe. Ja, vi vil det. Jeg kjenner en klump i halsen. I utgangspunktet kan det virke simpelt nok.

Jeg kler av meg og setter meg skjelvende ned i sofaen. Jeg synes jeg fikk litt bedre til det med beltet denne gangen, men vondt var det. Jeg puster tungt, og skjelver i hele kroppen. I morgen skal jeg straffes for 2. Og jeg gruer meg, for jeg vet at det er mye jeg skal straffes for denne gangen..

That did not happen. Jeg hadde en oppvekst mer eller mindre uten grenser. Rommet mitt bestod av en haug med leker, og det ble vel egentlig kun ryddet til jul. Jeg er jo bare meg selv, og det at jeg interesser meg for bdsm betyr ikke at jeg er psykisk syk eller at det er noe galt med meg. Dette om yndlings temaet hans, nemmelig spanking. Spanking er en av de mest utbredte elementene innen BDSM og praktiseres av i en eller annen grad i mange av de tusen soverom.

I motsetning til andre kroppsdeler er rumpa myk og har beskyttende fettlag. Vil dere eksperimentere videre er det et utal redskaper som kan benyttes, og det trenger ikke involvere en handletur til sexbutikken. Men det fikk satt igang ting i hodet mitt.. Han dytter meg ned i senga og presser meg ned. Nei, jeg vil ikke leke med deg! Er , slank, singel uten barn. Ser etter ei sub jente som jeg kan leke og eksprementere med. Har stort hus med utsikt over hele byen hvor vi kan leke oss og bli bedre kjent..

Bor og jobber i Trondheim. Ser etetr ei jeg kan dominere seksuellt, men ikke noe BDSM forhold. Hey there is that 88 what i think it is? S Black metal ,Nazism. Dette er hva wikipedia kunne fortelle meg: Modern Nazis use the number 88 as an abbreviation for the salute Heil Hitler. The letter H is eighth in the English alphabet, whereby 88 becomes HH. Dette er det jeg fikk tilbake. Jeg fikk kontakt med han igjen, og vi har skrevet mye med hverandre den siste tiden. Jeg fantaserer om playrape.

Samtidig kommer denne skammen. Og jeg vil jo virkelig ikke bli voldtatt. Slettet fra hukommelsen heldigvis , men jeg vet at han ikke fikk gjort det han ville. Jeg nevnte litt om tilstanden jeg var i forrige innlegg. Det var en slags boble, eller en annen virkelighet. Plutselig er jeg trist. Takk og lov, Han svarer. Jeg tenker det samme. Jeg mumler ordet nattevakt, og tar med meg isen min hjem.

Langt fra smittet av hans postive energi. Spiser isen min, og drikker en kopp av min favoritt te. Jeg legger meg ned i senga. Dagen startet med enda en spontan orgasme. Jeg vet ikke hvor de kommer fra..

Kjente kriblingen i magen.. Vil jeg egentlig dette? Skal han ikke ringe? Situasjonen er mildt sagt spesiell. Vi prater litt, er enige om at dette er litt rart. Jeg skal forklare dere hvorfor: Kommer til 17 slag. Det er deilig å dusje, og etter jeg har barbert fitta mi helt glatt og myk, så leker jeg litt med meg selv mens jeg fantaserer om deg.

Jeg synes jeg har fortjent det, jeg har tross alt vært småkåt hele dagen omtrent. Etterpå tuller jeg det sølvblonde, lange håret mitt inn i et håndkle, og tar på meg en lett morgenkåpe av tynn, svart silke. Jeg begynner å legge kveldens make up på ansiktet mitt. Jeg blir kjempefornøyd, og synes jeg ser passe tøff og dominant ut. Jeg tar på meg den korte ermeløse latexkjolen, og den sitter så tett at brystene mine blir presset sammen, og ser enorme ut.

Kjolen rekker meg til rett under rompa, og er skinnende svart. Jeg har kjøpt inn et par svarte, lange støvletter også, som er minst like skinnende svarte som kjolen. Støvlettene rekker meg til midt på låret, og oppover hele de åpne, men med sikk-sakk knytting oppover hele veien. Hælene er skyhøye, og jeg håper jeg ikke kommer til å gå på tryne i trappa.

Til slutt tar jeg på meg matchende latexhansker som rekker meg til albuen. De er også åpne langs underarmen med sikk-sakk knytting. Jeg ser meg fornøyd i speilet, og innser at jeg er en fordømt, flott herskerinne! Det er enda 10 minutter igjen til du skal komme, så jeg finner meg et glass rødvin. Disse kinky greiene er fullstendig nytt for meg, så litt alkohol er helt på sin plass synes jeg.

Selv om dette er nytt terreng for meg, så kjenner jeg spenningen i hele kroppen, og det kribler av lyst mellom beina mine. Jeg slenger døren opp med et brak, og smeller den igjen bak meg så det rister i veggene, sparker sint av meg skoene, og tramper opp trappen for å ta meg en dusj.

Jeg er så frustrert at jeg freser. Jeg har nå gått rundt og vært kåt i snart 6 mnd, og det er DIN feil!!! Kunne du ikke bare vært singel dah!? Nå kunne jeg jo selvsagt hoppet til sengs med en eller annen random fyr for å se om det hjalp, men det er liksom DU som tenner meg med alle bildene på snapchat, samtalene på fb osv… og deg jeg vil bli tatt av!

Og så vet jeg det er galt av meg, og dermed blir jeg sint på meg selv også, og må le av hele greia. Så egentlig er jeg sint fordi jeg vil ha sex med deg, men ikke kan få deg på «lovlig» vis. Det banker på døren nede, og utenfor ser jeg bilen din… Kom inn, roper jeg. Jeg hører døren bli åpnet, og lukke seg bak deg. Knirkingen i trappetrinnene forteller meg at du er på vei opp i 2 etasje.

Og jeg som akkurat skulle til å kle av meg og dusje! Vel, jeg har slett ikke tenkt å la meg distrahere av DEG i allefall. Så står du der i døråpningen og smiler frekt. Jeg snur ryggen til deg og går inn på soverommet. Du dilter etter, og håper vi skal havne i sengen. Vel, du tar skammelig feil, gutt! Jeg roter litt i skapet, og finner det jeg leter etter. Du ser på meg med stjerner i øynene, og bul i buksa. Herregud, tenker jeg oppgitt, han har jo fortsatt ikke skjønt at jeg er kjempefrustrert pga han!

Du må nok straffes skikkelig hvis du skal forbedre deg! Kle av deg, befaler jeg! Du vrenger av deg hvert eneste klesplagg, og lysten lyser ut øynene dine. Og kuken står rett ut, og er klar til å leke. Jeg biter tennene sammen, trekker pusten, og ofrer den ikke et blikk engang. Jeg fester et kraftig lærhalsbånd rundt halsen din, og uten et ord fester jeg et solid lærbånd i det, slik at jeg kan leie deg uten å ta i deg. Er du sint for noe, spør du usikkert? I det minste er du lydig, og gjør som du får beskjed om.

Jeg drar i båndet, og på alle fire kryper du etter meg inn på badet. Der binder jeg deg fast i toalettet av alle ting. Nå skal du få sitte der pip naken, og se meg dusje uten å hverken få ta på meg, eller smake på meg. Nå kan du ha det så godt, tenker jeg fornøyd, og smiler Denne historien begynnte på Tinder for et par uker siden,hvor vi begge hadde profiler.

Hun med et maskert profil, og var tydelig forlest på «Fifty Shades of Grey». Etter mye chatting hadde hun blitt mer åpen og tillitsfull, vi hadde også snakket litt på mobilen.

Det hele hadde resultert i denne daten midt på formiddagen i Drammen mellom meg, en BI student fra Oslo, og henne , en husmor og kommuneansatt fra ei lita bygd en times kjøreavstand fra Drammen. Tydelig at 15 års ekteskap og to barn hadde skapt behov for litt avveksling i hverdagen. Hotellet lå i en liten fredelig sidegate og jeg parkerte bilen, entret hotellet og slo meg ned i lobbyen, hvor jeg bestilte en kafe latte og så på klokken og fant ut jeg var omtrent presis.

Puls litt høyere enn normalt, et litt rart sug i underlivet , men følte jeg ellers hadde full kontroll. Sendte en tekstmelding som avtalt om at jeg var på hotellet. To minutter senere tikket det inn en kort sms «» pluss et kyssetegn. Jeg drakk opp kaffen og fant trappene opp til 2. Hun åpnet døren og slapp meg inn uten et ord. Hun var en blond, kort smålubben kvinne og hadde en maske på som dekket øverste del av ansiktet. Akkurat som profilå Tinder.

Resten av påkledningen var en svart korsett og en minimal stringtruse i samme farge. Hun var tydeligvis nervøs, og på bryst og hals var det noen rosa , rødmende flekker , nok forårsaket av spenningen rundt treffet. Spranget fra uforpliktede chatting til virkelighet var stort. Brystene hennes var av middels størrelse, men var virket større pga den litt stramme korsetten der de nærmest fikk de til å velte ut. Brystvortene var brunrosa og brystvortene var store og faste. Hun luktet en tung parfyme og masse varm kvinne og kjønn, en deilig kombinasjon.

Til hverdags sikkert en vanlig kvinne A4 kvinne men i dag en forførerske som var ute etter å virkelig leve ut sine erotiske drømmer med sin utvalgte student. Rommet var spartansk møblert, med bare en lenestol og en dobbeltseng. Jeg okkuperte lenestolen og pekte på gulvet foran meg og «Hilde» lystret som ei veloppdragen tispe.

Hun rødmet nå lett i ansiktet og sammen med de rosa flekkenene på bryst og hals var hun et nydelig syn. Om det var den erotiske spennningen som var årsak, eller blyghet var vanskelig å tyde. Hun sto rett opp foran meg, Jeg har bestemt meg for å ta en tur hjem i helga, og sitter på flyplassen og venter på Herkulesen som mellomlander på vei fra Nord-Norge til Oslo.

Det er bare meg som skal hjem, så jeg sitter alene, og kjeder meg. Tankene vandrer litt til det sivile livet, og plutselig kommer jeg på deg, en jente jeg kun har truffet en gang, og som jeg har en slags avtale med. Vi fikk kontakt via nettet i sommer, og snakket om playrape. Etterhvert møttes vi, for å sjekke kjemien, og at vi faktisk var oppegående mennesker begge to, men det skjedde ikke noe mer, og vi har bevist passet på å ikke bli for godt kjent, slik at spenningen skal være på topp, hvis vi skal leke.

Nå lurer jeg på om du er interessert i å realisere planene våre. Svaret kommer etter kun kort tid. Etter et par minutter får jeg melding om at du er interessert, og du vil at jeg skal fortelle mer om planene mine. Vi sender noen meldinger frem og tilbake. Jeg forteller at jeg ser for meg å møtes langs en vei, som går igjennom en skog i nærheten av der vi begge bor, og at jeg egentlig ikke har lyst til å fortelle så mye mer. Samtidig spør jeg om grensene dine har endret seg noe de siste månedene.

Du svarer at de er som før, og at du begynner å bli kåt og at vi må få gjennomført dette i kveld. I flyet sitter jeg og planlegger litt, tenker på hva jeg må ta med, og nøyaktig hvor vi skal treffes. Jeg bestemmer meg for å ha uniformen på, og finne frem finnlandshetta, som ligger hjemme. De militære stridshanskene av skinn og neopren vil sikkert også gi god effekt, når de ligger over munnen din. Vel fremme på Gardermoen, kommer jeg meg videre med første tog, og etter et par timer er jeg hjemme.

Det er høst, og har blitt mørkt, men det er stjerneklart og en god måne. Temperaturen ligger rundt 10 grader. Hjemme finner jeg frem hette og hansker, noen strips og to tepper. Teppene legger jeg i baksetet i bilen, og stripsa ligger i lårlomma på uniformsbuksa. Resten ligger i passasjersetet. Underveis med toget sendte vi noen meldinger, og du er klar, så fort jeg er klar, så det er bare å komme seg avgårde.

På veien stopper jeg innom Statoil og kjøper litt å drikke, samt sender deg melding om at du kan sette deg i bilen, og kjøre dit vi skal møtes. Noen kilometer fra den siste bebyggelsen, snur jeg, parkerer bilen ved innkjøringen til en skogsvei, og slår på parklysa.

Du har fått beskjed om å svinge inn, der bilen min står. Selv stiller jeg meg i mørket litt innover langs skogsveien, med Jeg sitter på knærne på gulvet, med hendene foldet bak ryggen. Hodet er bøyd mot gulvet og jeg er naken. Det er ingen klokke på veggen jeg er vendt mot, jeg hører bare en konstant tikking fra en klokke et annet sted i rommet. Hvor lenge jeg har sittet sånn aner jeg ikke.

På smertene jeg begynner å ha i knærne regner jeg med at det er en stund. Det er vanskelig å ikke forsvinne litt i sin egen verden når jeg sitter sånn, og tankene vandrer stadig til hva som venter meg. Jeg vet jeg har vært dårlig i det siste; ignorert orgasmeforbudet flere ganger, latt være å sende bilde på de avtalte dagene og generelt vært litt..

En tanke som helt ærlig ikke byr meg så veldig imot. Åh, jeg synes det er noe deilig barbarisk over at du riser meg med bare hånda! Kanskje du edger meg.

Jeg stabler meg på beina så raskt jeg klarer, og kjenner jeg har mer vondt i knærne enn jeg trodde. Jeg ignorerer smerten og stiller meg opp slik du har lært meg; beina godt fra hverandre, knekk i ryggen, brystet ut, ansiktet mot gulvet og hendene bak hodet. Du kommer gående mot meg, og jeg gjør noen aller siste finjusteringer på posituren; stikker rumpa og puppene litt mer inviterende ut. Du sier ingenting, bare går en runde rundt meg. Lar hånda gli forsiktig over puppene og rumpa. Du setter seg ned på en stol og stikker frem hånda.

Du vet hvor ydmykende og fælt jeg synes det her er, men siden jeg har vært så uoppdragen i det siste knipser du nådeløst i fingrene og jeg vet straffen blir mye hardere om jeg lar være. Jeg trekker pusten og går med så selvsikre skritt jeg klarer mot deg. Stopper litt fremfor hånda, før jeg skrever over og legger fitta mi i hånda di.

Jeg vet jeg er våt, tankene vandret jo så i sted, og det er så flaut at du kan kjenne det. Du lar meg stå sånn pinlig lenge uten at et ord blir sagt, men etter en stund tar du bort hånda. Du har enda ikke gitt meg lov til å flytte meg, så jeg står slik; skrevende over ingenting, fortsatt med hendene bak hodet.

Plutselig er hånden din tilbake, og fingrene leker med klitten min. Det føles så godt å endelig bli berørt at jeg var like ved å gå i bakken, hvordan beina mine klarer å holde meg oppe aner jeg ikke. Du reiser deg, men fortsetter lekingen med fitta mi. Du tar i bruk den Min kone og jeg er gift og har 3 barn. Vi er i midten av 30 årene. Kona er treningsnarkoman og har minst en økt om dagen. Slank, lys blond og Jeg er arbeidsnarkoman og trener kun en økt i uka.

Slank, blond og Vi har etter barna kom utvidet vårt sexliv med mange sprøe påfunn. Med mye jobbing og barn blir vi nødt til å reise bort for de deiligste opplevelsene. Denne reisen var ny for oss begge. En reise inn i det ukjente. Jeg hadde avtalt på skype med arrangøren at vi skulle være i samme rom. Hva vi skulle ha på og hva de fikk gjøre. Hun visste ikke hva jeg hadde avtalt. På reisen til stedet innviet jeg henne i planene. Fruen var ikke videre begeistret da dette var helt nytt for henne.

Aksepten kom likevel da dette tross alt var mest ydmykende for meg. Vel fremme på hotellet etter shopping i byen begynte vi å gjøre oss klare for kvelden.

Etter dusj og hårfjerning for oss begge og innsmurt i olje trakk vi på oss hver vår utrolig trange spandex heldekkende drakt med glidelås i skrittet og forran brystvorter. Hun var utrolig sexy i den trange drakten med puppene og rompa struttende.

Jeg merket at den glattbarberte pikken begynte å våkne til liv i den trange dressen når hun trakk på seg de lårhøye stilettstøvlettene hennes. Utenpå det hele hev hun på seg en kåpe og kneppet igjen. Da var hun klar.

Jeg fant fram en dress jeg kunne ha utenpå drakta. I lommene la jeg hver vår sorte latexmaske.

Butplugg bdsm historier -

Slank, lys blond og Det var utrolig ydmykende. Jeg sovnet ikke flere ganger, for nå ble lyden av de to sterkere og det virket som om de var i samme rom som meg. Den var sterk og seig.

: Butplugg bdsm historier

NAKNE DANSKE DAMER GRATIS SEX DATE Gått fra at innlegget er definitivt typen som ønsker å fremme sunne relasjoner risiko sex når det høres fml jeg møter? Jeg ville bli liggende her til hun bestemte seg for å låse opp og fjerne håndjernene. En reise inn i det ukjente. Og jeg hadde naturligvis ganske vondt. Vi har etter barna kom utvidet vårt sexliv med mange sprøe påfunn. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men jeg var helt fjern.
NORSK AMATØR PORN ESCORT HARSTAD Nakenbilder kjendiser dame søker sex
Butplugg bdsm historier 243
EROTISK MASSASJE VIDEO PARADISE HOTEL 2018 NORGE Cupido Panel Cupido som e-blad. Anne begynte å kle av seg, mens hun forklarte at vi skulle få pisk på rumpa. Han blir litt svett og kler av seg jakken. Ja Ble du ferdig? Da var hun klar. Etter å ha sett filmer på nettet av slaver og hvordan de ble brukt og straffet ga det meg en ide. Jeg legger meg ned i sengen.
butplugg bdsm historier

Butplugg bdsm historier -

Til slutt sovner jeg. Du dilter etter, og håper vi skal havne i sengen. Om det var den erotiske spennningen som var årsak, eller blyghet var vanskelig å tyde. Mobiltelefonene våre var ikke bare slått av, batteriene var også tatt ut. Straff 2, del 1. Fantasien jeg skammer meg. Hun var og glad i hullet bak Etter mye fingring og slikking av kroppen min la Anne meg på tvers i den ene senga. Vi pratet og kysset og ble klare for mer. Resten av påkledningen var en svart korsett og en minimal stringtruse i samme farge. Jeg sjekker den siste meldingen fra Mester, som sier god natt. Vi er i midten av 30 årene.

0 thoughts on “Butplugg bdsm historier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *