Dameundertøy trekant med to menn

dameundertøy trekant med to menn

Annet Nyheter Alt til Dame. Annet Nyheter Alt til Herre. Annet Nyheter Alt til Barn. Finn rett bikini for sommeren Her er fargene, modellene og detaljene som er mest trendy i år. Hvilken bikinimodell er aller hetest i år? Hvilken bikinimodell fra Calvin Klein er mest populær akkurat nå?

Hvilke farger og mønster er det som gjelder på bikinien sommeren ? Du har lagt til 1 produkt i varekurven. Crocs for hele familien Med en uslåelig komfort og et stort utvalg av både fargekombinasjoner og størrelser, kan du utstyre hele familien med Nordens mest elskede sandaler. Barnesandalene som får toppscore De minste i familien vil også ha behagelige og avkjølende føtter i sommer. Vi tester fancy sneakers! Si det med en t-skjorte!

Hvilken Better Bodies-stil er du? Hurtigguide til golfskoene fra Under Armour I et par golfsko fra Under Armour vil 18 hull føles ut som en bagatell. Test av tennissko for menn Spiller du tennis på hardcourt? Da skal du sjekke ut vår store test av tennissko for herrer. Padelsko for menn Om du er en mann og liker racketsport på sommeren, da skal du se hitover. Stor test av tennissko Ser du etter tennisskoene som er best i test?

Derfor får de nye løpeskoene Adidas Solarboost den høyeste poengsummen! Har du noen gang tenkt på og hatt lyst til å dele noen fantasier med kona di? Du trenger ikke dele alle fantasier på en gang, men du kan dele en eller to, og høre hvilke fantasier hun har? Det kan gjøre det seksuelle møtet ekstra spennende Vi er et par i slutten av årene og har det egentlig veldig bra.

Men for meg blir det litt for lite sex og ikke minst for lite kos. Det blir egentlig mye enveis kosing. Jeg som er mannen ønsker at hun skal bruke gammeldags sexy undertøy, men det nekter hun å bruke. Synes hun er litt arogant da jeg har kjøpt dildo som hun gjrne bruker under samleie. Hva skal jeg gjøre or at hun skal forstå at jeg ikke ser ned på henne om hun bruker utfordrende underklær?

Kanskje du kan invitere henne på en helaftens erotisk aften, eller en tantrisk tredagers? Menyen kan du lage, sette opp på et stykket papir, hvor f.

Kan du forsøke det? Samboeren min fantaserer om å ha ha sex med flere menn på en strand, og tanken plager meg ikke direkte. Er dette noe du synes vi burde gjøre, og i tilfelle hvor?

For noen uker siden skrev jeg inn til deg om min kjæreste som ville ha sex med mange menn på stranden. Nå sier hun at så fort det blir skikkelig varmt i været vil hun ha det med eller uten meg. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det. Synes du jeg skal være med?

Hun sier jo at hun helst vil det selv, men det er vanskelig å bestemme seg synes jeg. Dette høres ut som en fantasi hun har lyst til å snakke om med deg, og ikke alle fantasier trenger vi å realisere, Kan hende er tanken på dette og det å snakke sammen om hvordan dette kan forløpe en veldig sexy tanke for henne, som gjør henne supertent? Tør du i så fall fantasere sammen med henne? Eller er du redd for at det kan føre til at hun også vil presse på for å få det realisert? Du kan også spørre henne helt seriøst om hun mener det hun forteller, og så lenge du ikke har denne fantasien selv og slett ikke lyst til å realisere hennes fantasi, er det viktig at du ikke lar deg presse.

Si fra til henne at denne handlingen er det samme som å si farvel til deg. Men, det kan jo også være at hun har lyst til å ha sex med deg på stranden, og at dere evt. Er sjenert med flere til stede og er sjalu. Liker ikke å bli presset til ting som framskynder sex sammen med flere.

Massage, sex på strand osv. Følg deg selv, dine egne lyster, drømmer, fantasier. Ikke gjør noe du selv ikke ønsker. La deg ikke presse. Det er du som bestemmer over egen kropp. For en stund siden fortalte samboeren min at han aldri fantaserer om meg når han onanerer, bare om andre jenter.

I løpet av de seks årene vi har vært sammen har han fantasert om meg ganger. Jeg ble selfølgelig litt såret, men han sa at det var ganske vanlig blant gutter å fantasere om andre jenter. Ellers har vi det kjempe bra, og jeg er ikke det minste redd for at han skal sette fantasiene ut i live og være utro. Likevel må jeg innrømme at det plager meg, og at det gjør meg litt usikker. Har jeg grunn til å uroe meg? Det er helt normalt å fantasere om andre.

Det er en større amerikansk undersøkelse jeg nettopp har lest som gir en oversikt over hvor ofte vi fantaserer på partner i forhold til andre. Send meg din mail, så kan jeg videresende den. Jeg er en mann på 21 år.

Jeg er kjempe gla i kjæresten min, liker sex livet vårt og har det godt, men jeg har fortsatt lyst på andre jenter. Det er vel helt i orden å registrere at man kan bli tent ved å betrakte andre, men du trenger ikke reagere på det, som du selv er inne på. Bare kjenne på det og nyte at du har denne evnen i behold! Hei, jeg er en gutt på 22 år som alltid har fantasert om modne kvinner.

Da jeg bodde hjemme kikket jeg ofte på moren min gjennom nøkkelhullet på badet, og fantaserte om sex med tanten min og mors venninder. Nå bor jeg sammen med en jente på min egen alder, vi har god sex sammen, men jeg har fortsatt en dyp fantasi om sex med en dame på over 40 år. Trekant sex er deilig!!! Jeg og min sambo sjekket opp ei jente en gang, og fikk ho med hjem, det ble en deilig kveld Det viktigste er imidlertidig at dere stoler helt og holdent på hverandre!!!

At dere vet at det er hverandre dere elsker, men at det går ann å begære andre!! Tenk igjennom hva dere mener om utroskap, og hvordan dere hadde reagert om den andre hadde vært utro. Om det hadde blitt slutt på dagen om en av dere hadde vært utro, så ligger kanskje ikke trekantsex i deres gate, da dere er usikre på hverandre.

Om dere tilhører siste kategori så har man et veldig godt utgangspunkt for å innvie flere i deres sexleker. Også veldig viktig at dere kjæresteparet har satt regler på forhånd, her i huset så får ikke min kjære lov til å penetrere jenta før jeg lar ham få lov.

På den måten så slipper man situasjonen som Nutte beskrev ovenfor her. Og jeg lar ham bare få lov om jeg føler at dette er helt greit!! Så over til det praktiske, hvor får man tak i disse jentene?

Vi sjekket opp ei jente på en vennefest vi var på, ei som var biseksuell, begynte med vanlig flørt og fleiping to venninner imellom, så begynte vi å kline, så klina jeg med sambo, så fleipa vi litt om at han også ville kline med ho, så begynte vi å kline alle tre, før vi dro hjem til oss på "nachspiel". Går selvsagt ann å finne jenter på nettet, på diverse kontaktfora, men det er veldig vanskelig, om ser i Lek Kontakt, så er det hundreogørti par som søker etter ei ekstra jente.

Det enkleste er vel da å søke etter et annet par, får lettere treff da. Men da er det igjen veldig viktig med reglene om penetrering!! Og husk å tenk på prevensjon og sykdommer!! Vil bare sende noen ord om hvordan vi gjør det her i gården Jeg og mannen min har vært sammen i 12 år og gift i 4.

De siste årene har sexlivet nådd en høyde jeg aldri trodde vi kunne nå, og det bare på grunn av fantasier! Vi var også inne på tanken om å skaffe oss mennesker til i sexliivet vårt, men det ble bare med tanken. Fortsatt har vi fantasier, og vi deler dem med hverandre.

Ingenting er så opphissende som å fortelle fantasier, hvor mange som er med, hva vi skulle gjort osv. Vi har en grense, og det er at vi ikke nevner navn. Ingen av oss har noe lyst til å høre hvem den andre har lyst til å ha sex med Vi ser også en del på filmer ihvertfall før poden ble født Det beste vi gjør er når vi er alene på hytta. Da er det rødvin, oss og dildoer foran peisen Håper jeg ikke ble for intim, men dette var noen tips om hvordan du kan piffe opp sexlivet!

En ting er sikkert: Jeg har hatt trekantsex flere ganger. Både i forhold og som tredjepart. Som tredjeparten i trekantsex hadde vi noen helt klare bestemmelser på forhånd. Dersom det ble noen følelser, eller dersom en ikke ville, så var det helt stopp med en gang.

Det ble heldigvis ingen problemer, vi brukte prevensjon, og jeg havnet ikke mellom paret. Men dette var veldig gode venner av meg, og her var det kun for sexens skyld, for å få litt spenning. Også en grei måte for meg å få sikker sex uten å være i et forhold Denne "ordningen" varte en kort stund bare, før jeg fikk skrekken for trekantsex. Det var mye på grunn av exkjæresten min. Vi hadde trekantsex noen ganger. Vi var fulle, og "det bare ble sånn".

Et par ganger var det venninna mi som var den tredje som kjæresten min snakka masse dritt om , og et par ganger var det en kamerat av kjæresten min. Sexen var grei nok der og da, men kjæresten min og venninna mi begynte å møtes uten meg.

Da ble det utroskap. Som venninna mi sa: Da fristet ikke trekantsex lenger. Ellers vil jeg si: Det kan være helt topp, særlig hvis to gutter gjør alt de kan for å tilfredsstille deg! Jeg er litt skrekkslagen jeg over at det er så mange par som tydeligvis holder på med dette. Skal ikke moralisere, men lurer bare på om barna deres er hjemme når dere gjør dette?

Tenk i såfall om de våkner og oppdager dere sammen med en tredjepart - helt nakne - i merkelige stillinger. Det må jo være ganske skummelt for barnet i såfall. Selv er jeg lykkelig gift, og trekantsex kunne aldri falle meg inn. Jeg elsker jo mannen min over alt på jord, og det holder i massevis.

Foretrekker nær, trygg og intim sex og er ganske sikker på at det er mye bedre enn at tre personer henger opp ned i taklampa og holder på. Vel, jeg ser jo nå at jeg faktisk moraliserer litt likevel, men følte sterkt for å skrive dette. Ikke bli alt for sint på meg da Hilsen lykkelig gift. Nå har jeg fulgt med denne diskusjonen Ikke den beste sånn egentlig.

dameundertøy trekant med to menn

Dameundertøy trekant med to menn -

Det forholdet gikk til helvete med et voldsomt brak. Vi var veldig unge, vi studerte i en by i Nord Norge. Nå er det haugesund sex lena alexandra naken tilskuddet med den helt nye demping her: En deilig kropp blir ikke mindre flott når deler av den dekkes av den knappe strengtrusa med glidelås.

Jeg liker trekant i riktig setting,og flere ganger har jeg og kjeresten min hatt med en ekstra mann, jeg får mye oppmerksomet, og har det veldig fint. Mannen hennes var bi.

Alle sugde og slikket alle, og han tok meg bak helt på slutten og det var faktisk hun som smurte meg inn og styrte ham på plass i rumpa mi! Det tente meg ekstra ekstra at hun var der og styrte oss. Kom som bare det Helt klart en stor fantasi for meg, som jeg nok ikke har like store ønsker om å gjennomføre.

Men det er lov å fantasere. Men da to menn som tar seg av meg og ikke hverandre. To damer derimot, som er vanlig mannefantasi, fantaserer jeg ikke om. Har ikke problemer med å se homse eller lesbesex i filmer, men har aldri hatt en greie for damer.

Ikke en gang i fantasien. Slik er det bare, åpen som jeg dog er. Et annet problem er at jeg ikke kunne invitert en annen person inn i mitt forhold.

No pun for de som gjør det. Alltid vær den single tredjeparten hvis du skal gjøre noe sånt. Jeg er en gutt på 29 år, som har vert på fylla i kveld og hatt sex med dama mi og en kammerat.. Når det skal til å gå for ex-en min, springer han frem for å sprute det utover ansiktet mitt. Og bak meg ligger typen min. Jeg tar vekk hodet slik at begge spruten utover seg.

En stor fantasi jeg har dette, trekant med to menn. Og de skal være bi og både ta seg av meg og hverandre Men signerer tanken om at man skal alltid være den single tredjepart i slike ting, eller som meg; dra med seg to menn hjem når jeg ikke klarte bestemme meg for hvem jeg ville ha!

Nå er jeg gift, kunne aldri, aldri, aldri tenkt meg å ha sex med andre enn han, og hvertfall ikke låne han ut til andre!

Andre får gjøre som de vil, men det er ikke rett for oss. Og derfor er ikke dette verken fantasi eller ønske lenger.. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Trekant med to menn » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet.

Sign in to follow this    Followers 0. Report post  ·  1. Posted February 23, Noen som har vert med på det? Hva gjorde dere det, hvilken stillinger brukte dere? Rørte mennen på hverandre? Share this post Link to post Share on other sites.

Guest Gjest   0 0. Report post  ·  2. Guest MikeWaters   0 0. Report post  ·  3. Posted February 23, edited. Edited February 23, by MikeWaters. Report post  ·  4. Tenk igjennom hva dere mener om utroskap, og hvordan dere hadde reagert om den andre hadde vært utro. Om det hadde blitt slutt på dagen om en av dere hadde vært utro, så ligger kanskje ikke trekantsex i deres gate, da dere er usikre på hverandre.

Om dere tilhører siste kategori så har man et veldig godt utgangspunkt for å innvie flere i deres sexleker. Også veldig viktig at dere kjæresteparet har satt regler på forhånd, her i huset så får ikke min kjære lov til å penetrere jenta før jeg lar ham få lov. På den måten så slipper man situasjonen som Nutte beskrev ovenfor her. Og jeg lar ham bare få lov om jeg føler at dette er helt greit!! Så over til det praktiske, hvor får man tak i disse jentene? Vi sjekket opp ei jente på en vennefest vi var på, ei som var biseksuell, begynte med vanlig flørt og fleiping to venninner imellom, så begynte vi å kline, så klina jeg med sambo, så fleipa vi litt om at han også ville kline med ho, så begynte vi å kline alle tre, før vi dro hjem til oss på "nachspiel".

Går selvsagt ann å finne jenter på nettet, på diverse kontaktfora, men det er veldig vanskelig, om ser i Lek Kontakt, så er det hundreogørti par som søker etter ei ekstra jente.

Det enkleste er vel da å søke etter et annet par, får lettere treff da. Men da er det igjen veldig viktig med reglene om penetrering!! Og husk å tenk på prevensjon og sykdommer!! Vil bare sende noen ord om hvordan vi gjør det her i gården Jeg og mannen min har vært sammen i 12 år og gift i 4. De siste årene har sexlivet nådd en høyde jeg aldri trodde vi kunne nå, og det bare på grunn av fantasier!

Vi var også inne på tanken om å skaffe oss mennesker til i sexliivet vårt, men det ble bare med tanken. Fortsatt har vi fantasier, og vi deler dem med hverandre. Ingenting er så opphissende som å fortelle fantasier, hvor mange som er med, hva vi skulle gjort osv. Vi har en grense, og det er at vi ikke nevner navn. Ingen av oss har noe lyst til å høre hvem den andre har lyst til å ha sex med Vi ser også en del på filmer ihvertfall før poden ble født Det beste vi gjør er når vi er alene på hytta.

Da er det rødvin, oss og dildoer foran peisen Håper jeg ikke ble for intim, men dette var noen tips om hvordan du kan piffe opp sexlivet! En ting er sikkert: Jeg har hatt trekantsex flere ganger. Både i forhold og som tredjepart. Som tredjeparten i trekantsex hadde vi noen helt klare bestemmelser på forhånd. Dersom det ble noen følelser, eller dersom en ikke ville, så var det helt stopp med en gang. Det ble heldigvis ingen problemer, vi brukte prevensjon, og jeg havnet ikke mellom paret.

Men dette var veldig gode venner av meg, og her var det kun for sexens skyld, for å få litt spenning. Også en grei måte for meg å få sikker sex uten å være i et forhold Denne "ordningen" varte en kort stund bare, før jeg fikk skrekken for trekantsex. Det var mye på grunn av exkjæresten min. Vi hadde trekantsex noen ganger. Vi var fulle, og "det bare ble sånn". Et par ganger var det venninna mi som var den tredje som kjæresten min snakka masse dritt om , og et par ganger var det en kamerat av kjæresten min.

Sexen var grei nok der og da, men kjæresten min og venninna mi begynte å møtes uten meg. Da ble det utroskap. Som venninna mi sa: Da fristet ikke trekantsex lenger. Ellers vil jeg si: Det kan være helt topp, særlig hvis to gutter gjør alt de kan for å tilfredsstille deg! Jeg er litt skrekkslagen jeg over at det er så mange par som tydeligvis holder på med dette. Skal ikke moralisere, men lurer bare på om barna deres er hjemme når dere gjør dette?

Tenk i såfall om de våkner og oppdager dere sammen med en tredjepart - helt nakne - i merkelige stillinger. Det må jo være ganske skummelt for barnet i såfall. Selv er jeg lykkelig gift, og trekantsex kunne aldri falle meg inn. Jeg elsker jo mannen min over alt på jord, og det holder i massevis. Foretrekker nær, trygg og intim sex og er ganske sikker på at det er mye bedre enn at tre personer henger opp ned i taklampa og holder på.

Vel, jeg ser jo nå at jeg faktisk moraliserer litt likevel, men følte sterkt for å skrive dette. Ikke bli alt for sint på meg da Hilsen lykkelig gift. Nå har jeg fulgt med denne diskusjonen Ikke den beste sånn egentlig. Vi var veldig unge, vi studerte i en by i Nord Norge. Hadde hvert sammen noen år. Jeg er "bifil", eller trodde jeg var. En kveld på studentkroa traff jeg en annen jente, og jeg falt pladask.

Vi møttes flere ganger, og jeg var forelsket i henne. Etterhvert fortalte jeg partneren min som nå er mannen min om denne jenta. Han var bare positiv til det hele, og fikk etterhvert delta på våre sexstunder. Et halvt år holdt vi på. Vi flyttet i samme kollektiv også med tre andre , og gjevnnlig hadde vi sex. Jeg og mannen min var begynnt å planlegge baby. Han var snart ferdig med studiene og det passet perfekt.

Jeg ble relativt fort gravid. Noen dager etter jeg hadde fått to blå, kom min venninde og fortalte at hun trodde hun var gravid Og det var hun - med min manns baby Vi fødde med tre ukers mellomrom, jeg først med en gutt, så henne med en jente.

Vi var fremdeles venner, og ting gikk høvelig bra. LIllepia var ikke mere en to mnd når hun kom til oss med henne. Vi passet henne vær helg, og noen ganger kom hun ikke å hentet henne før tirsdag eller onsdag. Situasjonen var vanskelig, og vi tok kontakt med familievernskontoret for rådgivning. Vi troppet opp alle tre. Hun klarte ikke å takle hvordan tingene var. Etter masse om og men ble det avklart at vi skulle ha den daglige omsorgen for jenta, og hun flyttet til oss.

Mora kunne ha henne enkelte helger, men har valgt å la være. Hun har hvert på besøk innimellom, men det blir sjeldnere og sjeldnere for hvert år som går. Hun har giftet seg, og har nå en datter på 4 år, og alt er bare bra. Jenta og gutten vår er nå 8 år. De går i samme klasse på skolen, og de er mer eller mindre oppvokst som tvillinger.

Tenk dere om før dere har trekant. Uante konsekvenser kan komme Det aller viktigste er at dere er sikre på hverandre. Kjenner ett par som hadde tre-kant sex Det var vist ingen suksess.

Seken var god, men når de var ferdig der var 2 jenter og 1 gutt , da lå gutten og holdt rundt den "andre" når de skulle sove

0 thoughts on “Dameundertøy trekant med to menn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *