Kontakt sex sexstillinger i dusjen

kontakt sex sexstillinger i dusjen

Hvordan har dere sex i dusjen? Diskusjonsverktøy Vis utskriftsvennlig versjon Videresend siden med e-post… Abonner på denne diskusjonen…. Ja, det lurer jeg altså på Stemningen kan jo gjerne bli litt het i dusjen, men det er så vanskelig å få det til når jeg er lavere enn han. Det blir liksom litt tungt for han å løfte meg opp også Men jeg synes liksom jeg hører så mange ha sex i dusjen, så da lurer jeg på hva slags stillinger som egner seg der?

Det blir liksom ikke helt det samme å legge seg på badegulvet Dusjen har ikke funka for oss, liten dusj Skulle og gjerne hatt noen tips ja Men med en sambo som er mange mange cm høgere en meg og en dusj som er knøttliten så er kansje ikke mulighetene for sex inni der så store.

Opprinnelig postet av Palmolive. Bend over og la det stå til? Alt er meget godt mottatt! Vi har tenkt og prøvd en del selv, men kommer ikke frem til noe som funker. Det kan nevnes at vi sitter å skriver denne tråden sammen. I kid you not Digg dame. They say what goes up must come down, but i aint reached my cruising altitude!.

Jenta står på tå, du bøyer i knærne og tar henne bakfra. Jenta får trent leggmusklene, du lårmusklene. Du løfter henne opp under rumpa, så hun sitter henger med bena rundt deg. Hun løfter ene foten rundt livet ditt mens hun står på den andre om alternativ 2 blir for tungt for deg , du bøyer i knærne. Hvis ikke dere får til noe av dette, gi opp selve sexen og gå heller for blowjob fra knestående. Du sitter, hun glir opp og ned. Det jeg fant ut var det beste vi kunne gjøre i dusjen, var å kline, runke og fingre hverandre til vi bare måtte ha hverandre og så knulle som faen på badegulvet mens vi forsatt var våte.

Bruk dusjen som et hett forshspill og pul etterpå eller rett utenfor dusjen. Men før var bakfra en favoritt i dusjen. Vi er like høye, og det fungerer strålende.

Jeg liker det en gang i blant når vi skal ha en kjappis, da blir det bakfra for vår del siden jeg er litt lavere. Ja vi har det, men det er bare oppvarmingen. Jeg vil avslutte i senga, for nytelsen er ikke "kjempe" i dusjen. Jeg personlig liker bedre og bare ta på og smake på hverandre og gnikke kroppene våre inntil hverandre når de er glatte av såpe, og ta det fulle steget i senga.

Men han klarer jo ikke vente. Har hatt sex i dusjen med samboer mange ganger og liker det. Og vanskelig å få det til og vannet ødelegger litt med tanke på å gli rett inn. Dusjen er ikke en favoritt. Men vi tenner av og til stearinlys, og da å stå inne i dusjen med varmt vann, mørkt og koselig, det syntes jeg er deilig. Funker fint å ha sex bakfra.

Skrever litt med bena, så kan han komme inn bakfra om han bøyer knærne litt. Noe annet bra med sex i dusjen er at du dusjer jo av deg så man kan utføre oralsex også dusjer man av seg når man er ferdig med å ha sex. To fluer i en smekk. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account?

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 4. Andre her som ikke har og har aldri hatt sex i dusjen?

Anonym bruker   posts. Posted May 9, Hadde ikke gått her.. Hvordan får andre det til? Mannen må vel løfte dere opp da? For om ikke er jo dere like høye eller høyere enn mannen? Eller er han såpass "lang"? Share this post Link to post Share on other sites.

Startet av Pherol , Logg inn for å svare. Kjæresten og jeg har et lite problem. Vi er et relativt nytt par og utforsker litt sammen, men får ikke til dette med dusj-sex.

Rett og slett på grunn av høydeforskjell. Lurer da på om noen har noen gode tips, som kanskje til og med har vært i samme situasjon? Alt er meget godt mottatt! Vi har tenkt og prøvd en del selv, men kommer ikke frem til noe som funker.

Det kan nevnes at vi sitter å skriver denne tråden sammen. I kid you not Digg dame. They say what goes up must come down, but i aint reached my cruising altitude!. Jenta står på tå, du bøyer i knærne og tar henne bakfra. Jenta får trent leggmusklene, du lårmusklene. Har dere sex i dusjen? Vil jo veldig gjerne få dette til.. Marielly , 4 Jan Når jeg har sex i dusjen står jeg rett og slett med rompa i været og håndflatene på dusjgulvet [8D] Har fungert fint for meg hvertfall [: Stående bakfra eller opp mot veggen med bena mine rundt livet hans.

Går helt fint, det. Ikke så behagelig over tid, da. Sicily , 4 Jan Har så liten dusj her hjemme, så klarer ikke å se for meg hvordan jeg og kjæresten skal kunne ha sex der?! Men alle skryter jo sånn av sex i dusjen, så vil jo prøve. I så fall blir vet vel for trangt ja. Vi har bare gulvet og et forheng. Har sex sånn ca stående begge to, jeg lener meg bare litt frem, og etterhvert når det blir så godt for meg at jeg nesten ikke klarer stå på beina så holder han meg oppe under låra liksom.

Hvis noen skjønte det? Det var da fælt så bastant.. Har ikke kabinett nei, men syns likevel det blir trangt! Har sånne dører rett på gulvet. Stående doggy er den vanligste her, men det er en fordel at dama ikke er alt for lav da. Ellers kan man ta feks stående misjonær? You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account?

: Kontakt sex sexstillinger i dusjen

DOGGING WIFE CAM CHAT NORGE Report post  ·  3. Hvis ikke dere får til noe av dette, gi opp selve sexen og gå heller for blowjob fra knestående. Report post  ·  7. Spesielt om dama sitter på kommoden, og mannen står ved siden av. Kari Mari   posts. Men alle skryter jo sånn av sex i dusjen, så vil jo prøve. Logg inn anonymt Ikke legg meg til i listen over aktive brukere.
Kontakt sex sexstillinger i dusjen 742
VI MENN PIKEN 2005 HVA SMAKER FITTE Strap on norske jenter sex
Kontakt sex sexstillinger i dusjen Erotisk massasje oslo norway pussy
Kontakt sex sexstillinger i dusjen Thai massasje fredrikstad utendørs sex
Viser resultater 1 til 20 av Akkurat som Himmel og hav skriver. Har så liten dusj her hjemme, så klarer ikke å se for meg hvordan jeg og kjæresten skal kunne ha sex der?! Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Stående doggy er den vanligste her, men det er en fordel at dama ikke er alt for lav da. Har prøvd flere ganger, men sliter med at jeg er atskillig høyere enn mine partnere. Skal vi tro livsstilsjournalist i Cosmopolitan, Frank Kaboladrømmer nemlig menn om å kaste klærne flere andre steder også.

Kontakt sex sexstillinger i dusjen -

Guttemamma med maifrø i magen5 Jan Hun løfter ene foten rundt livet ditt mens hun står på den andre om alternativ 2 blir for tungt for degdu bøyer i knærne. Kleskommoden kan imidlertid by på en liten utfordring. Alt er meget godt mottatt! Savner sex i dusjen, jeg Det er ikke bare myke madrasser og rent sengetøy som gjelder om dere skal holde sexlivet gående i flere år.

0 thoughts on “Kontakt sex sexstillinger i dusjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *