Bondag erotisk butikk

bondag erotisk butikk

Stadig flere par inkluderer elementer av bondage i sexlivet sitt som krydder. Hos finner du alt du trenger, om du bare er «litt» nysgjerrig eller hardcore hekta.

Position Master with Cuffs - bondagesett. Fifty Shades of Grey - Stand to Attention.. Sportsheets - Bondage Bar. Fantasy Harness - Bondagesett. Sportsheets - Door Jam Sex Sling. Fetish Fantasy - Deluxe Door Cuffs. Fetish Fantasy Gold - Bondagesett. Fetish Fantasy Gold - Brystklemmer. Fifty Shades Freed - Cherished Collection.. Fifty Shades Freed - Want to Play? Ved å sammenligne omsetningen i landets kommuner med antall innbyggere i området, viser det seg at Trysil er kommunen som kjøpte flest sexleketøy per innbygger i De gjør tydeligvis mer i Trysil enn å bare stå på ski for å holde varmen.

I motsatt ende av tabellen, viser det seg at Ringebu i Oppland er kommunen med innbyggere som investerer minst penger i leketøy for voksne. Sammenligner topp med bunn, betyr det at hver Trysil-innbygger kjøper syv dildoer for hver dildo en Ringebu-innbygger kjøper.

På generell basis, kjøpte innbyggere i Trysil 2,16 ganger mer sexleketøy enn landsgjennomsnittet. Kvinner stod for 51,8 prosent av kjøpene hos den erotiske nettbuikken, mens menn ikke er langt bak med de resterende 48,2 prosentene.

Blant årets trender, viser det seg at gutta oftere og oftere bestiller sexleketøy ment for dem - og bakenden. Ifølge butikkens tall steg nemlig salget av analt sexleketøy til menn med hele 42 prosent i sammenlignet med Særlig salget av buttplugs og prostatastimulatorer vil øke, skriver deleier og grunnlegger av Sinful, Mathilde Mackowski, til Side3 i en epost.

Triksene som gir menn sterkere orgasme. Hun legger til at norske menn har blitt tøffere til å prøve ut nye ting på soverommet. Vibratoren Magic Wand er en av Sinfuls mest populære sexleketøy for kvinner.

Den ble blant annet kjent gjennom TV-serien "Sex og singelliv". I løpet av har det gradvis blitt mer populært for menn å kjøpe analt sexleketøy. Det er en voksende gruppe av heterofile menn som finner gleden av frekt leketøy til bakdelen. Hos kvinner nevnes det ofte orgasmer i fleng, men hos menn omtaler vi oftest kun den ene orgasme som oppstår via penis. Det er litt ergerlig egentlig, for mannens g-punkt sies å gi særdeles intense orgasmer. Dette blir flere og flere menn klar over, skriver Mackowski.

Det er én ting som gjør sexlivet ditt bedre - Det blir mindre og mindre tabu blant menn, i tillegg til at produsentene av sexleketøy har begynt å fokusere på dette området, og det skapte en stor endring i etterspørselen, legger Mackowski til. For kvinner var vibratoren Magic Wand den mest solgte sexartikkelen. Vibratoren ble blant annet godt kjent gjennom TV-serien «Sex og singelliv» på tallet, og det ser ut til at norske kvinner nå endelig har kastet seg på trenden.

Det er ikke bare Magic Wand som ser ut til å være populær. Sinful skriver at de i løpet av har solgt meter med dildoer til det norske folk. Foruten vibratorer og dildoer, har nettbutikken solgt bøtter og spann med glidemiddel. Sexbutikken oppgir at de har solgt over liter med glidemiddel i , noe som ifølge dem er nok til å fylle 32 badekar.

Dette er pornografien kvinner søker på.

bondag erotisk butikk

Bondag erotisk butikk -

Det er selvfølgelig regionale forskjeller. Det er litt ergerlig egentlig, for mannens g-punkt sies å gi særdeles intense orgasmer. Sportsheets - Door Jam Sex Sling. Jan og Grethe er visstnok også de to navnene som legger igjen mest penger når de handler ting til nattbordsskuffen.

: Bondag erotisk butikk

Bondag erotisk butikk 673
Bondag erotisk butikk Sex oslo sex bergen
CALL GIRLS OSLO DILDO FOR MEN 903
Oversikten er fra Leather Cuff Lær - BondageKit. Jan og Grethe er visstnok også de to navnene som legger igjen mest penger når de handler ting til nattbordsskuffen. Ifølge butikkens tall steg nemlig salget av analt sexleketøy til menn med hele 42 prosent i sammenlignet med Da øker slaget av forskjellige BDSM-sexleketøy til par. Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. Det er en voksende gruppe av heterofile menn som finner gleden av frekt leketøy til bakdelen.

0 thoughts on “Bondag erotisk butikk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *