Norske pupper sexy undertøy i store størrelser

norske pupper sexy undertøy i store størrelser

Er det noen som har en link til noe som er fint på oss damer som har noen kg for mye på kroppen da? Jeg har noen babydoll'er og stay-up strømper, det skjuler jo magen.

Bestill noe snasent i den fargen han sier, lurer han på hvorfor du spør så kan du svare "det får du vite raskt nok". Han tar nok hintet, morsomt for begge parter. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0. Anonym bruker   posts. Posted September 18, Vær ærlig nå damer!

Share this post Link to post Share on other sites. Det er kjempesexy Stayups med gjennomsiktig body, evt babydoll hvis du vil skjule magen. Det synes iallefall mannen her er snacksy, helt vill blir han   Og jeg har mer enn kg for mye.

Se nettbutikken "det store under" for de har veldig mye fint. Tusen takk for svarene: Spør han litt mystiskt om hva han liker best av f. Jeg vet han liker silke og regner med svart er en sikker vinner: Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Register a new account. Sign in Already have an account? Krenking av privatlivets fred.

Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale.

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen.

Logg inn Ny bruker? Små er nok likevel bedre enn store, spør du meg Jeg husker ikke målene mine, bare at det var nøyaktig likt. Men jeg bruker 38 i bukser nå bruker jeg 40 en periode, for magen min blåste seg opp etter en sykdom. Men ingen legger merke til det når jeg strammer magen som jeg gjør hele tida , annet enn jeg. Jeg har veldig tung beinbygning og har hoftebeina langt fra hverandre. Og store ribbein selve ribbein- og brystdelen av meg er ganske stor sånn skjelettmessig sett.

Jeg er også ganske sterk, tror jeg. I hvert fall kan jeg ikke få tak i noe fett sånn når jeg klyper , bare harde muskler. Det er ikke nødvendigvis bare kult det gjør vondt å sitte. Men dama di har sikkert en kropp som funker litt bedre enn min. Så musklene hennes er nok sterkere. Jeg synes av og til det er litt ekkelt å ha så store pupper. Når jeg ser ned, ser jeg bare pupper, når gutter ser på meg, ser de bare pupper, når jeg kjøper klær, må jeg bare tenke pupper Det er ingen klær som passer meg når jeg egentlig bruker , og så plutselig må ha klær som passer til pupper som står en halvmeter rett ut Hvor finner dama di klær som passer?

Jeg føler at enten så blir alt for stort, ellers så blir det altfor trangt over brystet. Det er det samme som å ha høyt liv og lange bein. Hvis jeg finner bukser som er lange nok i beina, er de for vide. Klesbransjen har glemt noe viktig der. Virker som de innbiller seg at folk skal være A4, og det er det jo ikke akkurat mange promillene av oss som er. Dama finner BH'er og truser stort sett på en lokal undertøysspesialist som heter Guni. Det er en sånn butikk som er spennende for oss gutter å gå i, fordi det er veldig mye sexy og lekkert undertøy der, men man føler seg beglodd og stirra på om man faktisk gjør det.

Blir til at dama og jeg snakker sammen før vi går dit, og hun vet hva jeg vil hun skal se etter, også setter jeg meg ved utgangen på den stolgruppen som står der sammen med andre menn og leser i jakt og fikse eller ett eller annet slikt matcho blad og virkelig viser at "Jeg er mann, jeg ser ikke på damaundertøy, det bryr meg ikke.

Jeg vil lese om jakt, blod og våpen! Jeg betaler og vi går hånd i hånd ut. Det er en sprø men morsom affere hver gang det skjer. Var en gang uheldig og gikk inn i selve butikken og skulle snakke med dama, i det jeg kom dit kom en barmfager og frodig kvinne i 40 årene ut fra prøverommet, toppløs med to struttende pupper som møtte meg. Hun ble drit sur på meg, og kjeftet meg opp mens rødmen steg i ansiktet hennes. Betjeningen og stort sett alle vi andre bare lo av det, for det er ikke akkurat min feil at hun kom slik ut i selve butikken da Du får virkelig vært mannfolk, ja!

Det er bra de har et tilbud til dere også, sånn som de ofte har tilbud i butikkene med legobord til de små barna Jeg har endel sexy undertøy, selv om det viktigste for meg er at det gir støtte. Jeg er veldig dårlig på å huske merker. Men hvis jeg husker hvilket merke jeg bruker i bh nå, skal jeg si det, for den er jeg veldig fornøyd med. Ellers synes jeg det er mest irriterende med vanlige klær.

Uansett hva jeg kjøper, så blir det stramt nok over brystene hvis jeg ikke kjøper en størrelse for stor for resten av overkroppen til at de framheves. Og det er ikke bare morsomt at mannfolka følger puppene mine med blikket, heller. En gang presterte jeg å få kommentaren "du er veldig utviklet for alderen" av en person som så rett på puppene mine.

Han visste sikkert ikke hvordan ansiktet mitt så ut etter å ha snakka med meg ett kvarter venta på t-banen, derfor tidsfordrivet å snakke med en sånn loser. Det er ingen klær som er laget til lange bein og store pupper. Det er drit kjedelig. Hvor finner dama de klær som passer over puppene uten å bli for stort ellers? Hun er egentlig ganske så normal i kroppsfasongen ellers, og puppene står i stil til resten av kroppen sånn brukbart hadde ikke sett rart ut om hun hadde hatt mindre heller lissom.

Ellers handler hun endel fra kataloger da, om det er litt spesielle klær hun er ute etter. Vet ikke om du har fått med deg spørsmålet jeg har lagt igjen på "sex og samliv" gruppen om litt mer rafinert undertøy, for der er det virkelig noe vi sliter med, så en kommentar om du kan hjelpe, hadde vært veldig fint å fått. Må si jeg hadde kommet til å blitt temmelig forbanna om noen hadde kommet til meg i din situasjon hvis jeg var jente da , og etter å ha snakket med deg i minutter enda ikke har sett deg i ansiktet, bare ni glaner på puppene.

Jeg har store pupper, noen vil nok si veldig store pupper, til å være så liten, og jeg er kjempefornøyd med de, bortsett fra at de henger for mye Jeg kler meg bevisst i trange gensere, for jeg vet at jeg har store og fine pupper Hadde jeg hatt cash nok, skulle jeg tatt en operasjon for å få løfta puppene mine skikkelig opp, slik at de ikke henger, men det får vente litt Ja, dere har rett. Det hadde vært verre å ha to flate filler.

Og puppene mine er faste og runde, og brystvortene er midt på foran da henger de vel ikke så fært, eller skal de gå oppover? Uff, nå høres jeg uerfaren ut Jeg synes heller ikke det er så ille med kikking, men når familiefedre snur seg vekk fra konene sine for å se på puppene mine i steden, synes jeg det er ekkelt. Men sånn venner man seg vel til. Da slipper du å tenke på operasjon: Liker små pupper jeg: Bug me - tease me - so what?!

Har prøvd noen øvelser for puppene Men husk at de har et annet system enn andre bh'er. Jeg bruker F i Chantelle bh-produsentene har funnet ut at de skal lage hvert sitt system Hvor gammel er du? Det betyr imidlertid ikke at store bryster er ett "krav" for d fleste menn.

Om du foretar en operasjon av komsmetiske grunner, gjør du d på feil grunnlag. Håper dette hjelper litt er på ingen måte noen ekspert , og lykke til ;. Tusen takk, redcell jeg er smuffi med nytt nick. Det var et skikkelig fint innlegg.

Jeg har funnet ut at jeg er enig. Nå prøver jeg bare å finne en måte å takle ekle, halvgamle menn som smatter etter meg og blunker til meg. Jeg synes det er forferdelig ekkelt. Og sånne blikk som går sakte opp og ned og mønstrer meg fra topp til tå med et lite glis.

norske pupper sexy undertøy i store størrelser By Anonym bruker, September 18, in Anonymforum - Skravle. Guest SmallTalk   0 0. FantasDick   Det gir jo ikke mening! Små er nok likevel bedre enn store, spør du meg Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming"forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten.

Norske pupper sexy undertøy i store størrelser -

Prisene er forholdsvis høye, og man må betale toll for varene, men bh-ene er ekstremt lekre og veldig, veldig gode. Åh, hun er deilig! Hvis ikke kan du gjerne sende meg en link til spotify-playlistene dine! Bravissimo har dessuten yter dessuten veldig god service, og det er ikke noe problem å bytte varer dersom noe ikke passer. Jeg fant også ut det samme som deg; at bh'en var for erotic stories free pornofilmer rundt ryggen, og for liten i koppen. Det er ikke lett å finne de riktige klærne til din størrelse. Lily25 skrev at hun ble kvitt alle ryggsmerter og alt da hun kjøpte bh derfra.

Ellers handler hun endel fra kataloger da, om det er litt spesielle klær hun er ute etter. Vet ikke om du har fått med deg spørsmålet jeg har lagt igjen på "sex og samliv" gruppen om litt mer rafinert undertøy, for der er det virkelig noe vi sliter med, så en kommentar om du kan hjelpe, hadde vært veldig fint å fått.

Må si jeg hadde kommet til å blitt temmelig forbanna om noen hadde kommet til meg i din situasjon hvis jeg var jente da , og etter å ha snakket med deg i minutter enda ikke har sett deg i ansiktet, bare ni glaner på puppene. Jeg har store pupper, noen vil nok si veldig store pupper, til å være så liten, og jeg er kjempefornøyd med de, bortsett fra at de henger for mye Jeg kler meg bevisst i trange gensere, for jeg vet at jeg har store og fine pupper Hadde jeg hatt cash nok, skulle jeg tatt en operasjon for å få løfta puppene mine skikkelig opp, slik at de ikke henger, men det får vente litt Ja, dere har rett.

Det hadde vært verre å ha to flate filler. Og puppene mine er faste og runde, og brystvortene er midt på foran da henger de vel ikke så fært, eller skal de gå oppover? Uff, nå høres jeg uerfaren ut Jeg synes heller ikke det er så ille med kikking, men når familiefedre snur seg vekk fra konene sine for å se på puppene mine i steden, synes jeg det er ekkelt.

Men sånn venner man seg vel til. Da slipper du å tenke på operasjon: Liker små pupper jeg: Bug me - tease me - so what?! Har prøvd noen øvelser for puppene Men husk at de har et annet system enn andre bh'er.

Jeg bruker F i Chantelle bh-produsentene har funnet ut at de skal lage hvert sitt system Hvor gammel er du? Det betyr imidlertid ikke at store bryster er ett "krav" for d fleste menn. Om du foretar en operasjon av komsmetiske grunner, gjør du d på feil grunnlag. Håper dette hjelper litt er på ingen måte noen ekspert , og lykke til ;. Tusen takk, redcell jeg er smuffi med nytt nick. Det var et skikkelig fint innlegg. Jeg har funnet ut at jeg er enig.

Nå prøver jeg bare å finne en måte å takle ekle, halvgamle menn som smatter etter meg og blunker til meg. Jeg synes det er forferdelig ekkelt. Og sånne blikk som går sakte opp og ned og mønstrer meg fra topp til tå med et lite glis. Jeg fikser det ikke. Men det er en dårlig grunn til å legge seg under kniven. Jeg må bare jobbe med å overse dem. Inntil videre satser jeg på å svømme og trene opp ryggen og skuldrene sånn at jeg har minst mulig risiko for å bli plaget av brystene mine.

Jeg har ikke lyst til å operere. Jeg er glad i dem. Og jeg er veldig fornøyd med at de er så runde og faste, tenk om de blir helt ødelagte og hengete av en operasjon? Også vil jeg gjerne kunne amme barna mine. Jeg skal se det an. Men jeg skal i hvert fall ikke gjøre noe av kosmetiske årsaker lenger. Ja det hadde jeg gjort Tenk når du er 50 da!!!! Da har du ikke store fine men lange stygge pupper hehe.

Til jenter med store bryster: De fører opp til J-cup! Etter at jeg oppdaget denne butikken, har jeg for første gang fått lekkert undertøy som passer skikkelig og gir nødvendig støtte er H-cup selv. Prisene er forholdsvis høye, og man må betale toll for varene, men bh-ene er ekstremt lekre og veldig, veldig gode. Bravissimo har dessuten yter dessuten veldig god service, og det er ikke noe problem å bytte varer dersom noe ikke passer.

Min undertøyskuff har blitt totalt forvandlet, til min og min kjærestes store glede. Aldri mer kjedelig undertøy! Gutter, kan jeg få et helt ærlig svar? Jeg bruker D-kopp i bh, 38 i bukser. Kjæresten min er veldig, veldig fornøyd, så jeg bør vel egentlig bare slå meg til ro med det.

Men jeg lurer på om det er for stort? Det er veldig runde og faste, så jeg er egentlig ikke misfornøyd, men jeg bare lurer på om det er sånn grense ved c-kopp. Jeg er bare født sånn, jeg har anlegg for store pupper. Burde jeg forminske dem av kosmetiske årsaker?

De skaper en stor, sexy kløft og gir torsoen en iøynefallende v-form. Den får deg til å virke høyere og slankere med en gang. Hvis du vil virke sofistikert, så velg en mørk badedrakt. Du kan også velge en badedrakt som har samme snittet som profesjonelle svømmere bruker, de holder også alt på plass. Hvis du skal ha bikini, så pass på at du kjøper riktig størrelse for hver del.

Fortsatt er halterneck-toppen med brede stropper en vinner, men unngå tanga. Velg riktig jakke Ikke under noen omstendigheter velg en dobbeltknappet jakke eller en jakke med skorsteinskrage. En beltejakke kan være fint, men bare hvis den har v-snitt og er skreddersydd til en perfekt passform.

Hold deg til jakker som er figursydd i midjen, har små frakkeslag og v-snitt. Ensfarget er best, men det kan være hvilken farge du vil. Ikke vær redd for å bryte den vanlige svarte.

Dette bør unngås Ideelt sett bør du unngå høyhalset genser og hettegenser. Beste tilbehør Halskjede kan se fantastisk ut på deg hvis du har den rette lengden og fasongen. Smykket bør ende der kløften din starter. Dette er et flott tilbehør til en sexy kveld på byen sammen med en overdel som får guttene til å stirre. Har du problemer med å finne klær til din koppstørrelse? Nettbutikken jeg snakker om er Mymuse. Du skrev jo at dere skulle til Afrika eller hva det var sammen??

Men det er jo fint da: Jeg matcher det enten jeg vil eller ikke jeg, haha. Den piercingen du har i navlen, hvor fikk du tatt den? Hvor mye koster det? Er da ikke veldig normalt med fake silikonpupper? Men det er jo like greit! Ellers har du jo "Change" i Norge. Men jeg har jo naturlig store pupper da! Matcher det hele tiden!:

0 thoughts on “Norske pupper sexy undertøy i store størrelser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *