Damer uten truser jenter i tights

damer uten truser jenter i tights

Fin, varm og luksuriøs. Denne tightsen koster litt, men du merker direkte når du holder i den at den er teknisk avansert og funksjonell. Casall-tightsen er laget i et materiale som føles litt glatt og gir lett kompresjon.

Den føles luksuriøs med de fine sømmene og den former kroppen på en flatterende måte. Fargen er perfekt, helt svart uten at trusene er synlige gjennom. Jeg fikk komplimenter for den hver gang jeg brukte den, sier en av testerne. Alle i testpanelet likte at den satt behagelig på kroppen og ikke gnagde noen steder. Den ga heller ingen cameltoe, noe som er en stor fordel.

Midjen er ganske stor på tightsen, så har du en veldig timeglassformet kropp kan den gli litt ned når du trener. Et minus med tightsen er at den er varm å trene i. Den fanger opp fukt og varme, ikke minst i livet. Skal du derimot kjøre på med en svett økt, ville jeg valgt en som er mere avkjølende. Jeg vil derimot uten tvil anbefale den til en venn, sier en annen tester. HER  finner du Casall-tightsen. Bluebell, Blacc Bluebell, Blacc Ordinær pris: Det føles godt å ikke behøve å dra den opp etter hvert eneste lille hopp jeg utførte, som det kan være vanlig med noen tights, sier en av testerne.

Tightsen er laget i et mykt stoff og glir lett på kroppen. Stoffet er passe stretchy og dekkende, men har du veldig mønstrete treningstruser under kan de være synlige ved noen bevegelser. Mønsteret er fint, jeg blir glad av å titte ned på bena når jeg trener. Det jeg derimot blir mest glad av, og nå blir det overfladisk, er å titte på bakdelen min i speilet, sier en av testerne som hyller at tightsen har en V-formet utforming over rumpa. Den ser kanskje ikke så mye ut for verden, men når du har tightsen på deg tryller den fram en skikkelig Instagram-vennlig bakdel!

Hurra for tights som er flatterende, sier den samme testeren. Tightsen får 4,7 som vurdering, og det som testpanelet savner for full pot er at strikket kan brette seg litt under noen øvelser og at det ikke er noen liten lomme man kan oppbevare nøkkelen sin i.

Bonus for at den har en bra pris også! HER  finner du Blacc-tightsen. En fin tights med et veldig høyt og behagelig liv. Stoffet føles godt mot kroppen og er dekkende, noe som er viktig med en tights.

Under treningsøktene mine ble jeg ganske varm, selv på bena, men samtidig ikke våt og når økten vel var over ble jeg raskt avkjølt igjen. Derfor føler jeg meg fornøyd med stoffet, sier en testperson. Selv designet og passformen likte testpanelet. Eivy-tightsen er morsommere enn standarden for svarte tights. Yttersidenes svarte og hvite design gjør også at bena får en fin form - det som ligner striper skaper en smalere opplevelse av bena.

Jeg tenkte at teksten ville bli dratt ut og miste formen, men det gjorde det ikke, sier en annen i testpanelet. Det høye livet da? Jo, det gir bra støtte, og det går også an å brette ned kanten. Jeg vil anbefale tightsen og fikk også positive kommentarer fra flere av kollegaene mine når vi trente sammen, sier en testperson. HER  finner du Eivy-tightsen. Heather, Blacc Heather, Blacc Ordinær pris: Billig, ventilerende og tilpasset for løping.

Denne tightsen er høy i livet og passer veldig bra til løping. Blacc-tightsen Heather har nemlig stramming i livet som gjør at den sitter oppe på en god måte når du beveger på deg og løper. De svarte mesh-detaljene bak knærne gir det lille ekstra på utseendet samt gir en bra ventilasjon.

Jeg liker virkelig det brede livet som gir en superfin figur uten å sitte for stramt rundt magen, sier en av testerne. Stoffet på tightsen er ikke bare fint - det er også funksjonelt.

Stoffet på denne tightsen føles ganske tynt, men den er til tross for det ikke gjennomsiktig, sier en annen tester. Passformen på tightsen liker alle i testpanelet. Jeg føler meg fin i den, den er behagelig og koster nesten ingenting. Den er veldig prisgunstig og jeg vil lett anbefale den til en venn som vil ha et par gode allround-tights til å bruke på treningssenteret eller løperunden.

Dyr, formgivende og komprimerende. Ikke trent så mye som du hadde tenkt i det siste? I denne tightsen vil ingen merke det. Den fikser timeglassformen helt enkelt! Jeg likte at det høye livet ga en behagelig støtte ved styrketrening, men den føles litt for varm for å bære på treningssenteret.

Den passer perfekt på løpeturen utendørs derimot, ettersom den sitter på plass og kompresjonsmaterialet holder alt på plass, sier en av testerne og får støtte av en annen: Livet sitter superstramt, smaleste livet av alle modellene som ble testet. Den holder inn magen som et par shapingtruser, hadde nesten ønsket å ha denne under nyttårskjolen! Tightsen har mange fine detaljer og føles veldig utarbeidet og påkostet.

Men så er den også den dyreste av alle i testen, så det forventer man. Den har en lomme med glidelås som alltid er et pluss! I flatlocksømmene mellom fargeblokkene sitter et refleksbånd - smart, funksjonell og fin! Den er ikke gjennomsiktig, men man føler fortsatt at man vil ha diskret undertøy ettersom konturen på trusekanten lett kan bli synlig, sier en av testerne. Jeg vil anbefale denne tightsen til løperen som ikke er redd for at folk snur på hodet når du løper forbi.

HER  finner du Röhnisch-tightsen. Stor test av varme vintertights. Det gjorde såpass inntrykk at jeg måtte runke med en gang jeg kom hjem - 2 minutter to det Og jeg tenker fremdeles på den!! Hehe, hvis det gjør dagen din så mye lysere så vær så god, se i vei! Haha, ler av innlegget ditt TS. Jeg trener alltid i tights. Bruker alltid truse under, enten g-streng, bestemortruse eller jentebokser Det kommer ann på humøret den dagen, eller om jeg har mensen.

Har aldri trent uten truse, men kunne sikkert ha gjort det under en joggetur en deilig sommerdag feks. Jeg går ofte i tights uten truse under når jeg trener om morgenen. Da står jeg opp, vasker meg kjapt og går rett på trening. Dusj og truser kommer etter trening. Du kommer ihvertfall til å fortsette å trene på treningssenteret du skjønner jeg? Det er mye bra på treningssenteret også, men det er lite som slår jenter i friluft.

Det er mitt favorittparti. Jeg vurderer sterkt å stemme på dem ved neste valg. Funker forsåvidt betraktelig bedre for jenter å jogge uten undertøy, enn for gutter Satan det spretter rundt omkring! You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Går dere naken i treningstights?

Sign in to follow this    Followers 0. Går dere naken i treningstights? Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3. Guest AnonymBruker   0 0. Report post  ·  1. Posted April 11, I loves teh ladies. Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Hmm, hadde kunne funket visst det var en joggetur ute i regn.

Report post  ·  3. Skjønner Når jeg tenker etter så kan hun godt ha brukt en g-streng. Pinkee   Report post  ·  4. Skjønner Fy faen altså. Report post  ·  5.

Damer uten truser jenter i tights -

Men hver sin smak. Pinkee   Fin, varm og luksuriøs. Dette måtte tas videre til noen av landets eskorte nett barbert fitte gynekologer, for kanskje er det så enkelt noen ganger, som å gi underlivet sitt en real trusepause? Sandaler med god demping og solid følelse er et suverent alternativ til flip-flops når temperaturen stiger. Jeg liker virkelig det brede livet som gir en superfin figur uten å sitte for stramt rundt magen, sier en av testerne. Heldigvis er det mye som tyder på at man kan få det mer bekvemt med enkle grep, som å gi underlivet en trusepause. De minste i familien vil også ha behagelige og avkjølende føtter i sommer. Her er de billigste forbrukslånene. Report post  ·  Test av tennissko for menn Spiller du tennis på hardcourt? Stor test av varme vintertights. Riskrem   Høstduft   posts.

0 thoughts on “Damer uten truser jenter i tights

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *