Flashlight pussy sex leketøy norge

flashlight pussy sex leketøy norge

Kona var gravid… igjen. Det ble mye prøving og feiling, men tilslutt hadde han en prototype på det som senere skulle bli verdens mest solgte sexleketøy for menn: Fleshlight Den kom først i tre design, men med det samme innlegget, vagina, munn og anus.

Etter relativt kort tid, begynte man å eksperimentere med riller og nupper på innsiden og oppdaget raskt at hver og en ga en litt annerledes følelse. Dessuten lanserte man noen med en litt trangere kanal. Kort tid etter ble Fleshlight STU født, litt trangere og med relativt store nupper for maksimal stimulering.

Den ble lansert som ikke bare et sexleketøy, men et verktøy som kunne benyttes for å trene slik at man kunne holde lenger når man hadde sex. I prinsippet var det den kjente start-stopp teknikken, men det hindret ikke fleshligt STU fra å bli en superselger.

Samtidig lanserte fleshlight en egen penispumpe, men den forsvant relativt raskt fra markedet igjen. Her tror vi at Fleshlight var litt tidlig ute, vi solgte i sin tid produktet, og kan med hånden på hjertet si at det antageligvis var den beste penispumpen man kunne få kjøpt på det tidspunktet. Men penispumper var ikke et stort marked den gang.

Fleshlight valgte isteden å fokusere på kjerne området sitt. Fra det tidspunktet ble serien raskt utvidet, man kunne kjøpe innlegg av forskjellig art, man kunne nøye seg med bare en boks også bytte innlegget etter behov.

De lanserte også en litt annerledes vagina som fortsatt er å få kjøpt, sex in a can. Istedenfor å være kamuflert som en stor lommelykt, ser den ut som en brusboks. Rude boy analplugg, Rocks Off. Denne stimulerer mannens g-punkt og perineum samtidig. Climax sett med penisringer. Dette er Kondomeriets anbefaling, et sett ereksjonsringer og en vibrerende penisring som stimulerer begge parter.

Et vibrerende egg er en grei ting å starte med, dette har ti programmer. Dette settet inneholder «alt». G-ormen generasjon 4 , Fun Factory.

G-punkt vibrator fra en av verdens mest anerkjente produsenter av sexleketøy. Give it all analsett. Dette settet inneholder tre ulike plugger i silikon. Grandiose rabbitvibrator, Vibe Therapy. For de som liker den gamle, klassiske rabbiten. Serien er lekker, vanntett og ikke alt for dyr. Hydra organisk glidemiddel, Intimate Organics. Laget og produsert av erotikknett. Et godt gammeldags massasjeapparat kan gi damer helt annerledes orgasmer enn det for eksempel dobbeltstimulerende vibratorer gjør, som sprutorgasmer.

Ocean Mini rabbitvibrator, Fun Factory. Denne er ikke bare effektiv, men miljøvennlig, oppladbar og vanntett. En framtidig bestselger, spår Cecilie Kjensli. Laids penisringer er viden kjent, denne kommer med «hale» som stimulerer perineum, området bak pungen. Cecilie Kjensli, redaktør for sex- og samlivmagasinet Cpunktet.

Der var det få sexleketøy å finne. Hun kunne skilte med en brukket lesebrille, aviser, håndkrem og pastiller Men under overmadrassen lå det mer.

I stedet for å avbryte leken på lakenet for å måtte lete etter det som savnes, så er det greit å ha det meste på ett sted, som i en eske under sengen eller i en nattbordskuff, tipser hun. Ta deg et glass vin og snus litt rundt i nettbutikkene. Der kan du få tips og ideer, helt diskret, uten å måtte snakke med noen, sier hun. Fifty Shades Darker rabbitvibrator 4, stjerner. Rabbitvibratoren Oh My fra serien Fifty Shades Darker er et deilig stykke sexleketøy du ikke vil gå glipp av.

Stilrent design med dype vibrasjoner! Smartballs Duo vaginakuler lilla 4, stjerner. Nye Smartballs Duo vaginakuler er en oppgradering av de verdenskjente Smartballs-kulene! De har blitt ekstra lette å føre inn, og føles enda deiligere enn før. Rabbitvibrator Happy Rabbit Realistic. Lokk frem den dyriske sexlysten i deg med Happy Rabbit Realistic rabbitvibrator.

La de kraftige vibrasjonene sende kroppen din inn i total orgasmemodus! Womanizer Starlet hvit 4 stjerner. Lekker miniutgave av den populære Womanizer! Her får du de mest populære trykkbølgene som "sutter" på klitoris, og stimulerer alle nervene i klitoris helt til et deilig klimaks. Klitorisvibrator YesForLov lilla 5 stjerner. Pirrende og diskré vibrator, som enkelt kan settes på fingeren. Dette er "ringen" vi egentlig ønsker oss i gave Klitorisvibratoren RO Velvet er en vakker og kraftig klitorisvibrator som passer perfekt i veksken.

Ha den med deg overalt!

Fleshlight passerte 1 million solgte enheter på verdensbasis. Nå begynte fleshlight å signere favtaler med flere kjente internett babes og halvkjente pornostjerner, som blant annet Raven Riley, om å få lov til å lage naturtro avstøpninger av deres edlere deler. Fleshlight girls var født. I begynnelsen var det i all hovedsak mindre kjente kvinner som stilte opp, men etter hvert dukket blant annet Asa Akira Tera Patrick, Jesse Jane og Raven Riley opp, bare for å nevne noen.

Salget nådde snart 2 millioner solgte enheter. Utvalget av fleshlight girls som er tilgjengelig på markedet varierer kontinuerlig, noe kommer til og andre faller fra. Utvalget løse innlegg er blitt kraftig redusert de siste årene og det ser ut til at fleshlight satser på å få folk til å kjøpe hele, inkludert boks. Et av verktøyene de benytter seg av, er å lansere spesielle innlegg som finnes bare i spesielle fleshlights, fks.

Lanserte de en pirates fleshlight serie, hvor hver av damene hadde et eget unikt innlegg… som naturligvis hevdes å skulle være bedre enn det meste.

Det ble også lansert en fleshlight med vibrasjon, i begynnelsen var den å få kjøpt med tre forskjellige innlegg, men etter en kort periode forsvant to av de fra markedet.

I hvert fall i Europa. I dukket det opp to nyvinninger, fleshlight flight og fleshlight blade, samtidig ble det meldt at salget var passert hele tre millioner eksemplarer på verdensbasis. Både blade, sword og flight har enkelte likhetstrekk, alle er litt kortere, litt lettere og litt lekrere å se til en den klassiske fleshlighten.

Produktene, spesielt flight produktene, har blitt svært populære. Så kom noen produkter mange har lurt på hvorfor ikke kom tidligere: Fleshlight glidemiddel, fleshligt wash og en såkalt fleshlight renewer. Alle produkter som er kjekke å ha, dersom man er glad i sin fleshlight og ønsker å få mest mulig ut av den. Samme år ble en liten og helt annerledes sak som kalles quickshot. Quickshot minner absolutt ikke om en vanlig fleshlight, men er laget i samme materiale og er langt billigere.

Over 8 millioner fleshlights er vissnok solgt verden over. Hva vil fremtiden bringe for fleshlight? Umulig å si, utover at de nok i løpet av ganske kort tid kommer til å passere 15 millioner solgte enheter….

Give it all analsett. Dette settet inneholder tre ulike plugger i silikon. Grandiose rabbitvibrator, Vibe Therapy. For de som liker den gamle, klassiske rabbiten. Serien er lekker, vanntett og ikke alt for dyr.

Hydra organisk glidemiddel, Intimate Organics. Laget og produsert av erotikknett. Et godt gammeldags massasjeapparat kan gi damer helt annerledes orgasmer enn det for eksempel dobbeltstimulerende vibratorer gjør, som sprutorgasmer. Ocean Mini rabbitvibrator, Fun Factory. Denne er ikke bare effektiv, men miljøvennlig, oppladbar og vanntett. En framtidig bestselger, spår Cecilie Kjensli.

Laids penisringer er viden kjent, denne kommer med «hale» som stimulerer perineum, området bak pungen. Cecilie Kjensli, redaktør for sex- og samlivmagasinet Cpunktet. Der var det få sexleketøy å finne. Hun kunne skilte med en brukket lesebrille, aviser, håndkrem og pastiller Men under overmadrassen lå det mer. I stedet for å avbryte leken på lakenet for å måtte lete etter det som savnes, så er det greit å ha det meste på ett sted, som i en eske under sengen eller i en nattbordskuff, tipser hun.

Ta deg et glass vin og snus litt rundt i nettbutikkene. Der kan du få tips og ideer, helt diskret, uten å måtte snakke med noen, sier hun. En femte ting er kondomer.

En god massasjeolje er også med i min «grunnpakke», sier Terje Presthus i Erotikknett. Glidemiddel er obligatorisk , og når det gjelder glidemidler er det for lengst organiske som gjelder, uten aspartam eller parabener. Ikke bare gir de en helt annerledes følelse når man berører partneren, men er også ypperlig når man utforsker analsex med for eksempel en finger bak, det blir glattere og man slipper problemer med negler.

Han tipser også om at et kondom ha flere bruksområder enn som prevensjon og beskyttelse, for eksempel kan man putte sexleketøy, som et vibrerende egg, i et kondom for anal stimulering. Kondomeriets nettredaktør og presseansvarlig, Maria K.

Ebbestad, vil ha med en ting til i grunnpakken. Det kommer nemlig alltid godt med enten man er singel eller i et forhold, sier hun. Men dersom du er nybegynner og vil prøve deg innen sexleketøyenes verden, husk at vi liker ulike ting og er skapt forskjellig. Når det gjelder vibrerende leketøy er det også lurt å tenke på hvilke vibrasjoner du er på jakt etter. Tommelfingerregelen er at jo mindre batterier vibratoren bruker jo mer kilende type vibrasjoner gir den, det vil si at den nesten er som en sint liten bie om man kan beskrive det sånn, sier Maria K.

Det er også et tips å prøve sexleketøyet alene de første gangene, for å unngå forventninger fra både deg selv og partneren din. Type vibrasjon er viktig, for det er ofte enten eller. Enten så liker man den kilende og hissige varianten, eller så liker man dype og kraftigere, sier presseansvarlig hos Kondomeriet, Maria K. Går du for noe elektrisk, husk også å putte batterier eller lader i sexskuffen og sjekk hvordan leketøyene bør rengjøres.

Kondomeriet har orgasmegaranti på alle sexleketøy som vibrerer, som sikrer deg pengene igjen, etter at du alt har prøvd det, dersom du føler at du har valgt feil. En stor flaske glidemiddel er et must for alle kategorier f. Hydra organisk glidemiddel fra Erotikknett. Ifølge pressesjef Terje Presthus i Erotikknett. Det viktigste for singelkvinnen som ikke har testet så mye før er en enkel liten vibrator, fortrinnsvis en som kan benyttes både utenpå og på innsiden, som tillater henne å bli kjent med kroppen, ifølge Presthus.

For erfarne menn, er det gjerne tre ting som teller: En fleshlight, en kraftig penisring og en buttplugg, ifølge Presthus.

flashlight pussy sex leketøy norge You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Fleshlight Norsk amatørporno helene rask kjæreste Christy Mack Attack. Fleshlight passer både til bruk alene eller sammen med din partner Uansett om du er singel eller i et forhold, kan du få stor glede av Fleshlights lekre produkter. Medisinske penisforlenger Andropenis penisforlenger Jes-Extender penisforlenger Male Edge penisforlenger. Den innvendige strukturen i sleevet er forskjellig fra produkt til produkt, så valget av produkt bestemmer typen stimuli du kan vente deg. Ebbestad, vil ha med en ting til i grunnpakken. Fleshlight Girls Stoya Destroya.

0 thoughts on “Flashlight pussy sex leketøy norge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *