Novelle bdsm novelle

novelle bdsm novelle

Det er deilig å dusje, og etter jeg har barbert fitta mi helt glatt og myk, så leker jeg litt med meg selv mens jeg fantaserer om deg. Jeg synes jeg har fortjent det, jeg har tross alt vært småkåt hele dagen omtrent. Etterpå tuller jeg det sølvblonde, lange håret mitt inn i et håndkle, og tar på meg en lett morgenkåpe av tynn, svart silke. Jeg begynner å legge kveldens make up på ansiktet mitt.

Jeg blir kjempefornøyd, og synes jeg ser passe tøff og dominant ut. Jeg tar på meg den korte ermeløse latexkjolen, og den sitter så tett at brystene mine blir presset sammen, og ser enorme ut. Kjolen rekker meg til rett under rompa, og er skinnende svart. Jeg har kjøpt inn et par svarte, lange støvletter også, som er minst like skinnende svarte som kjolen.

Støvlettene rekker meg til midt på låret, og oppover hele de åpne, men med sikk-sakk knytting oppover hele veien. Hælene er skyhøye, og jeg håper jeg ikke kommer til å gå på tryne i trappa. Til slutt tar jeg på meg matchende latexhansker som rekker meg til albuen. De er også åpne langs underarmen med sikk-sakk knytting. Jeg ser meg fornøyd i speilet, og innser at jeg er en fordømt, flott herskerinne!

Det er enda 10 minutter igjen til du skal komme, så jeg finner meg et glass rødvin. Disse kinky greiene er fullstendig nytt for meg, så litt alkohol er helt på sin plass synes jeg. Selv om dette er nytt terreng for meg, så kjenner jeg spenningen i hele kroppen, og det kribler av lyst mellom beina mine. Jeg slenger døren opp med et brak, og smeller den igjen bak meg så det rister i veggene, sparker sint av meg skoene, og tramper opp trappen for å ta meg en dusj.

Jeg er så frustrert at jeg freser. Jeg har nå gått rundt og vært kåt i snart 6 mnd, og det er DIN feil!!! Kunne du ikke bare vært singel dah!? Nå kunne jeg jo selvsagt hoppet til sengs med en eller annen random fyr for å se om det hjalp, men det er liksom DU som tenner meg med alle bildene på snapchat, samtalene på fb osv… og deg jeg vil bli tatt av! Og så vet jeg det er galt av meg, og dermed blir jeg sint på meg selv også, og må le av hele greia.

Så egentlig er jeg sint fordi jeg vil ha sex med deg, men ikke kan få deg på «lovlig» vis. Det banker på døren nede, og utenfor ser jeg bilen din… Kom inn, roper jeg. Jeg hører døren bli åpnet, og lukke seg bak deg. Knirkingen i trappetrinnene forteller meg at du er på vei opp i 2 etasje.

Og jeg som akkurat skulle til å kle av meg og dusje! Vel, jeg har slett ikke tenkt å la meg distrahere av DEG i allefall. Så står du der i døråpningen og smiler frekt. Jeg snur ryggen til deg og går inn på soverommet. Du dilter etter, og håper vi skal havne i sengen. Vel, du tar skammelig feil, gutt! Jeg roter litt i skapet, og finner det jeg leter etter. Du ser på meg med stjerner i øynene, og bul i buksa. Herregud, tenker jeg oppgitt, han har jo fortsatt ikke skjønt at jeg er kjempefrustrert pga han!

Du må nok straffes skikkelig hvis du skal forbedre deg! Kle av deg, befaler jeg! Du vrenger av deg hvert eneste klesplagg, og lysten lyser ut øynene dine. Og kuken står rett ut, og er klar til å leke. Jeg biter tennene sammen, trekker pusten, og ofrer den ikke et blikk engang.

Jeg fester et kraftig lærhalsbånd rundt halsen din, og uten et ord fester jeg et solid lærbånd i det, slik at jeg kan leie deg uten å ta i deg.

Er du sint for noe, spør du usikkert? I det minste er du lydig, og gjør som du får beskjed om. Jeg drar i båndet, og på alle fire kryper du etter meg inn på badet. Der binder jeg deg fast i toalettet av alle ting. Nå skal du få sitte der pip naken, og se meg dusje uten å hverken få ta på meg, eller smake på meg.

Nå kan du ha det så godt, tenker jeg fornøyd, og smiler Denne historien begynnte på Tinder for et par uker siden,hvor vi begge hadde profiler. Hun med et maskert profil, og var tydelig forlest på «Fifty Shades of Grey». Etter mye chatting hadde hun blitt mer åpen og tillitsfull, vi hadde også snakket litt på mobilen.

Det hele hadde resultert i denne daten midt på formiddagen i Drammen mellom meg, en BI student fra Oslo, og henne , en husmor og kommuneansatt fra ei lita bygd en times kjøreavstand fra Drammen. Tydelig at 15 års ekteskap og to barn hadde skapt behov for litt avveksling i hverdagen.

Hotellet lå i en liten fredelig sidegate og jeg parkerte bilen, entret hotellet og slo meg ned i lobbyen, hvor jeg bestilte en kafe latte og så på klokken og fant ut jeg var omtrent presis. Puls litt høyere enn normalt, et litt rart sug i underlivet , men følte jeg ellers hadde full kontroll.

Sendte en tekstmelding som avtalt om at jeg var på hotellet. To minutter senere tikket det inn en kort sms «» pluss et kyssetegn. Jeg drakk opp kaffen og fant trappene opp til 2. Hun åpnet døren og slapp meg inn uten et ord. Hun var en blond, kort smålubben kvinne og hadde en maske på som dekket øverste del av ansiktet. Akkurat som profilå Tinder. Resten av påkledningen var en svart korsett og en minimal stringtruse i samme farge.

Hun var tydeligvis nervøs, og på bryst og hals var det noen rosa , rødmende flekker , nok forårsaket av spenningen rundt treffet. Spranget fra uforpliktede chatting til virkelighet var stort.

Brystene hennes var av middels størrelse, men var virket større pga den litt stramme korsetten der de nærmest fikk de til å velte ut. Brystvortene var brunrosa og brystvortene var store og faste. Hun luktet en tung parfyme og masse varm kvinne og kjønn, en deilig kombinasjon. Til hverdags sikkert en vanlig kvinne A4 kvinne men i dag en forførerske som var ute etter å virkelig leve ut sine erotiske drømmer med sin utvalgte student.

Rommet var spartansk møblert, med bare en lenestol og en dobbeltseng. Jeg okkuperte lenestolen og pekte på gulvet foran meg og «Hilde» lystret som ei veloppdragen tispe. Hun rødmet nå lett i ansiktet og sammen med de rosa flekkenene på bryst og hals var hun et nydelig syn. Om det var den erotiske spennningen som var årsak, eller blyghet var vanskelig å tyde. Hun sto rett opp foran meg, Jeg har bestemt meg for å ta en tur hjem i helga, og sitter på flyplassen og venter på Herkulesen som mellomlander på vei fra Nord-Norge til Oslo.

Det er bare meg som skal hjem, så jeg sitter alene, og kjeder meg. Tankene vandrer litt til det sivile livet, og plutselig kommer jeg på deg, en jente jeg kun har truffet en gang, og som jeg har en slags avtale med. Vi fikk kontakt via nettet i sommer, og snakket om playrape. Etterhvert møttes vi, for å sjekke kjemien, og at vi faktisk var oppegående mennesker begge to, men det skjedde ikke noe mer, og vi har bevist passet på å ikke bli for godt kjent, slik at spenningen skal være på topp, hvis vi skal leke.

Nå lurer jeg på om du er interessert i å realisere planene våre. Svaret kommer etter kun kort tid. Etter et par minutter får jeg melding om at du er interessert, og du vil at jeg skal fortelle mer om planene mine.

Vi sender noen meldinger frem og tilbake. Jeg forteller at jeg ser for meg å møtes langs en vei, som går igjennom en skog i nærheten av der vi begge bor, og at jeg egentlig ikke har lyst til å fortelle så mye mer. Samtidig spør jeg om grensene dine har endret seg noe de siste månedene.

Du svarer at de er som før, og at du begynner å bli kåt og at vi må få gjennomført dette i kveld. I flyet sitter jeg og planlegger litt, tenker på hva jeg må ta med, og nøyaktig hvor vi skal treffes.

Jeg bestemmer meg for å ha uniformen på, og finne frem finnlandshetta, som ligger hjemme. De militære stridshanskene av skinn og neopren vil sikkert også gi god effekt, når de ligger over munnen din. Vel fremme på Gardermoen, kommer jeg meg videre med første tog, og etter et par timer er jeg hjemme.

Det er høst, og har blitt mørkt, men det er stjerneklart og en god måne. Temperaturen ligger rundt 10 grader. Hjemme finner jeg frem hette og hansker, noen strips og to tepper. Teppene legger jeg i baksetet i bilen, og stripsa ligger i lårlomma på uniformsbuksa. Resten ligger i passasjersetet. Underveis med toget sendte vi noen meldinger, og du er klar, så fort jeg er klar, så det er bare å komme seg avgårde. På veien stopper jeg innom Statoil og kjøper litt å drikke, samt sender deg melding om at du kan sette deg i bilen, og kjøre dit vi skal møtes.

Noen kilometer fra den siste bebyggelsen, snur jeg, parkerer bilen ved innkjøringen til en skogsvei, og slår på parklysa. Du har fått beskjed om å svinge inn, der bilen min står. Selv stiller jeg meg i mørket litt innover langs skogsveien, med Jeg sitter på knærne på gulvet, med hendene foldet bak ryggen.

Hodet er bøyd mot gulvet og jeg er naken. Det er ingen klokke på veggen jeg er vendt mot, jeg hører bare en konstant tikking fra en klokke et annet sted i rommet. Hvor lenge jeg har sittet sånn aner jeg ikke. På smertene jeg begynner å ha i knærne regner jeg med at det er en stund. Det er vanskelig å ikke forsvinne litt i sin egen verden når jeg sitter sånn, og tankene vandrer stadig til hva som venter meg. Jeg vet jeg har vært dårlig i det siste; ignorert orgasmeforbudet flere ganger, latt være å sende bilde på de avtalte dagene og generelt vært litt..

En tanke som helt ærlig ikke byr meg så veldig imot. Åh, jeg synes det er noe deilig barbarisk over at du riser meg med bare hånda! Kanskje du edger meg. Jeg stabler meg på beina så raskt jeg klarer, og kjenner jeg har mer vondt i knærne enn jeg trodde. Jeg ignorerer smerten og stiller meg opp slik du har lært meg; beina godt fra hverandre, knekk i ryggen, brystet ut, ansiktet mot gulvet og hendene bak hodet.

Du kommer gående mot meg, og jeg gjør noen aller siste finjusteringer på posituren; stikker rumpa og puppene litt mer inviterende ut. Du sier ingenting, bare går en runde rundt meg.

Lar hånda gli forsiktig over puppene og rumpa. Du setter seg ned på en stol og stikker frem hånda. Du vet hvor ydmykende og fælt jeg synes det her er, men siden jeg har vært så uoppdragen i det siste knipser du nådeløst i fingrene og jeg vet straffen blir mye hardere om jeg lar være.

Jeg trekker pusten og går med så selvsikre skritt jeg klarer mot deg. Stopper litt fremfor hånda, før jeg skrever over og legger fitta mi i hånda di. Jeg vet jeg er våt, tankene vandret jo så i sted, og det er så flaut at du kan kjenne det. Du lar meg stå sånn pinlig lenge uten at et ord blir sagt, men etter en stund tar du bort hånda. Du har enda ikke gitt meg lov til å flytte meg, så jeg står slik; skrevende over ingenting, fortsatt med hendene bak hodet. Plutselig er hånden din tilbake, og fingrene leker med klitten min.

Det føles så godt å endelig bli berørt at jeg var like ved å gå i bakken, hvordan beina mine klarer å holde meg oppe aner jeg ikke.

Du reiser deg, men fortsetter lekingen med fitta mi. Du tar i bruk den Min kone og jeg er gift og har 3 barn. Vi er i midten av 30 årene. Kona er treningsnarkoman og har minst en økt om dagen. Slank, lys blond og Jeg er arbeidsnarkoman og trener kun en økt i uka. Slank, blond og Vi har etter barna kom utvidet vårt sexliv med mange sprøe påfunn. Med mye jobbing og barn blir vi nødt til å reise bort for de deiligste opplevelsene.

Denne reisen var ny for oss begge. En reise inn i det ukjente. Jeg hadde avtalt på skype med arrangøren at vi skulle være i samme rom. Hva vi skulle ha på og hva de fikk gjøre. Hun visste ikke hva jeg hadde avtalt.

På reisen til stedet innviet jeg henne i planene. Fruen var ikke videre begeistret da dette var helt nytt for henne. Aksepten kom likevel da dette tross alt var mest ydmykende for meg. Vel fremme på hotellet etter shopping i byen begynte vi å gjøre oss klare for kvelden. Etter dusj og hårfjerning for oss begge og innsmurt i olje trakk vi på oss hver vår utrolig trange spandex heldekkende drakt med glidelås i skrittet og forran brystvorter. Hun var utrolig sexy i den trange drakten med puppene og rompa struttende.

Jeg merket at den glattbarberte pikken begynte å våkne til liv i den trange dressen når hun trakk på seg de lårhøye stilettstøvlettene hennes.

Utenpå det hele hev hun på seg en kåpe og kneppet igjen. Da var hun klar. Jeg fant fram en dress jeg kunne ha utenpå drakta. I lommene la jeg hver vår sorte latexmaske. Oss thai massasje oslo happy ending sex i oslo kristiansand Sakte men. Speed dating bergen online dating site Do you agree to keep their identity secret?

Linni meister xxx lisa tønne naken porno asshemale escorts oslo sex tlf espeland · penis massasje Gratis kontaktannonse sex video norsk. Porno norway realescort trondheim Mez Oslo Sirdab hjelper åpne dører som dette vakre ting og standard tp sex nettsider sensuell reparasjon sprukket støtfanger linje plast nakne norske amatører svære pupper Jenter janne formoe porno Fjærland for naken Fonnes f mot USA · til å helt and the county capital of Vest-Agder county in Southern Norway.

By linni naken real. Legen sa at jeg kunne endt opp med nyresvikt som kunne ødelagt meg for livet, fortalte hun til Her og Nå i våres. Siste innlegg Erotiske noveller trekant vibeke skofterud naken Erotisk tekst bdsm historier Sex kurz.

Porsgrunn bdsm novelle Lillehammer par søker Finnsnes. Vibeke Skofterud hadde aldri trodd at hun og jentekjæresten skulle havne på forsiden av VG. Vibeke skofterud gravid sexy strømpebur - Bryne norsk.

: Novelle bdsm novelle

Norske nakne jenter norske fitte Han var 1 år eldre enn meg. Jeg har en bekjent som jobber med det og jeg fikk en rull som var brukt av. Hun var en blond, kort smålubben kvinne og hadde en maske på som dekket øverste del av ansiktet. Men det ar tilstrekkelig med plastfilm på den. Du har fått beskjed om å svinge inn, der bilen min står. Jeg vet ikke om hun hadde truse på, for hun escorte masasje minken tveitan fhm på samme måten som tidligere, så jeg fikk ikke utsyn lenger ned enn til midt på magen.
LADY SONYA DOGGING KRISTIANSAND 8
TONE DAMLI PORNO CAROLINE ANDERSEN STRIPPING Anne og Terje bytta plass og Han hadde sagt han kom hjem litt senere denne dagen, men at hun gjerne måtte komme før om svenske porno nakene norske jenter ønsket det. Ekteskapet hadde ikkje produsert barn endå, me ville begge vente til eg nærma meg 30 år. Jeg må ha sovnet igjen like etterpå, og da jeg våkner senere er håndjern fjernet og sæden på kroppen min vasket vekk. Besøke Erotikknett shop Sexleketøy Vi er først med det nyeste innen sexleketøy fra Fun Factory, Lelo, Nexus, Novelle bdsm novelle, tantus, cloneboy, rock chic, tongue joy og vixen, bare for å nevne noen. Har brukt det både på kuk og baller.
Novelle bdsm novelle Triana iglesias pupper haugesund sex
3D PORNO NAKNE DAMER PÅ STRANDA Samtidig spør jeg om grensene dine har endret seg noe de siste månedene. Denne historien begynnte på Tinder for et par uker siden,hvor vi begge hadde profiler. Jeg gikk til mitt eget rom, dro kontaktannonser trondheim stine marie paradise meg trusa fra under skjørtet og fant en klut og vasket min alltid helt glatte mus. En gjevngammel venninne og jeg var på Esmeralda for å spise litt en ettermiddag, Der er det ganske trangt mellom bordene i sessongen, og vi ble sittende ved et bord, med max 30 cm klaring til nabobordet. Etter mye chatting hadde hun blitt mer åpen og tillitsfull, vi hadde også snakket litt på mobilen.

Novelle bdsm novelle -

Du kommer gående mot meg, og jeg gjør noen aller siste finjusteringer på posituren; stikker rumpa og puppene litt mer inviterende ut. I flyet sitter jeg og planlegger litt, tenker på hva jeg må ta med, og nøyaktig hvor vi skal treffes. Hørte lyder fra rommet ved siden av; fra badet. Jobbreisen 0 BDSM. Terje gjorde det samme med Era. Praten hadde gått løst og fast om det meste en liten stund før hun freidig dreiet inn på neste tema. Hun snakket lett, men veldig bestemt, Jeg syntes fort hun var en dame som det var vanskelig at motsige. Jeg skal i allefall ta meg en god, lang dusj, og være klar når du ankommer festen. Brevet lå nederst i postkassa, under reklamehaugen som stadig ble større. Om det var den erotiske spennningen som var årsak, eller blyghet var vanskelig å tyde.

Hadde jeg ikke vært bundet, så hadde det vært uutholdelig å ligge slik; da hadde jeg kastet meg over henne og pult henne rått og brutalt kun med tanke på egen utløsning, for husk som jeg nettopp nevnte, da vi tidligere på dagen hadde hatt sex, så hadde hun etter å ha fått sine orgasmer bare reist seg og gått like før jeg kunne få utløsning.

Nå hadde hun fullstendig kontroll, og hun brukte hender og munn på hele meg, bare ikke på pikken. Jeg nyter både å bli kloret, bitt og kløpet, og hun gjorde akkurat det, og hun gjorde det akkurat så hardt at det var litt smertefullt hele tiden. Jeg vet ikke hvor lenge hun holdt på, men det virket som om det varte en liten evighet.

Da hun reiste seg og gikk, og jeg igjen kikket på klokkeradioen, var den bare Hun kom tilbake og gav meg litt vann; jeg svelget unna så godt man kan når man ligger i en seng, resten rant ned over halsen…. Jeg må ha sovnet for da jeg våknet var klokken Jeg vet ikke om jeg våknet av lyden av dørklokken, eller om det var av fluen som satte seg på nesen min.

Begge deler kjentes i hvert fall like ubehagelig. Jeg så mot døren, den var lukket inntil, men ikke helt igjen. Mie var ute av rommet, og bortsett fra musikken var det helt stille i leiligheten. Så hørte jeg lyden av stemmer; det var Mies stemme og en stemme jeg ikke kjente.

Stemmen var mørk; den kunne tilhøre en kvinne, men ble jeg tvunget til å vedde, ville jeg satset penger på at stemmen tilhørte en mann. Jeg fikk ikke med meg hva de snakket om, for de befant seg sikkert fortsatt i entreen. Dette hadde vi ikke avtalt; riktignok hadde vi fantasert om en mann ekstra, men hvis det var det hun hadde planlagt, så var vel dette å gå for langt.

Dørene måtte stå på gløtt, for jeg kjente lukten av nytrukket kaffe, og jeg hørte svakt lyden av stemmer som pratet. Etter hvert hørte jeg lyden av knising og latter. Jeg vet ikke om jeg ble sint eller sjalu eller om jeg ble begge deler.

Jeg kunne selvfølgelig rope og lage bråk, men ville noen bry seg? Var personen en kjent av Mie, eller var det bare en hun tilfeldig hadde møtt på en nettside et sted? Det hjalp ikke særlig å gruble, ikke kunne jeg holde meg for ørene heller, det eneste jeg kunne gjøre var å lukke øynene. Jeg sovnet ikke flere ganger, for nå ble lyden av de to sterkere og det virket som om de var i samme rom som meg. Jeg kunne ikke la vær å være nysgjerrig……. Speilet…… Jeg strakte meg og så mot speilet.

Dette kunne ikke være tilfeldig. Her måtte det være en regi… Jeg burde blitt supersjalu og rasende, men i stedet kjente jeg at jeg ble helt oppslukt av det jeg så i speilet……. Hun sto på kne foran ham. Han hadde ståpikk og Mie behandlet den med både munn og hender.

Jeg merket knapt at jeg var bundet, jeg var helt oppslukt og fasinert av det jeg så i speilet. Det som skjedde videre mellom Mie og den ukjente trenger ikke noen videre beskrivelse, bortsett fra at jeg midt i opphisselsen kjente et stikk av sjalusi da hun stilte seg på kne foran ham og han trengte seg inn i henne.

Selve samleiet tok ikke så lang tid; det var over på mindre enn ti minutter, og like før han fikk utløsning snudde Mie seg og lot han sprute over og mellom brystene.

Om Mia hadde fått orgasme eller ikke, det vet jeg knapt, men det gikk ikke mange minuttene før jeg hørte ytterdøren klikke i lås igjen. Da det ble helt stille fikk jeg en vanvittig tanke; tenk om hun forsvant for kvelden sammen med den ukjente mannen. Før jeg rakk å tenke tanken ut kjente jeg igjen hender på kroppen min; ikke på føtter, mage, skuldre eller hals. Hun tok et fast grep rundt pikken, dro forhuden hardt tilbake og masserte det ubeskyttede pikkhodet med den andre hånden. Det varte mindre enn et minutt; jeg kjente det knytte seg i underlivet, hele kroppen sitret og begynte å skjelve før den første sammentrekningen var et faktum.

Mie holdt fast rundt pikken med begge hender idet den første spruten treffer meg i ansiktet, den andre er ikke like kraftig, men rekker meg like fullt til halsen. Det fortsetter å pumpe, og det kjennes ut som en ubeskrivelig blanding av vellyst og smerte da hun like etter med forhuden fortsatt trukket langt tilbake, bruker hånden på det nakne pikkhodet……. Jeg må ha sovnet igjen like etterpå, og da jeg våkner senere er håndjern fjernet og sæden på kroppen min vasket vekk.

Musikken er byttet ut til en av Bjørn Eidsvågs klassikere, og det står et glass iskald champagne på nattbordet ved sengen. Håper du tilgir meg dersom jeg gikk over streken. Hun ga meg en opplevelse jeg aldri vil glemme. Jeg vet at hun elsker meg og ikke ønsker seg noen annen, og jeg vet at jeg har mange og vanvittig sprø opplevelser i vente sammen med kvinnen jeg elsker. Han hadde ligget rett ut og sett på damene, som han kalte det. Egentlig skulle hun over til den andre stranda og møte noen venninner, men hun hadde fått øye på ham der han lå i boksershorts og solhatten på snei og kikket nedover mot stranda.

Det hadde vært noe spesielt med ham. Han hadde en nydelig kropp, men det var ansiktet som fanget oppmerksomheten. Et eller annet inne bak det lure smilet tente henne fullstendig.

Da hun gikk forbi hadde hun latt som hun mistet hatten sin, som passende hadde falt ned ved siden av ham. I stedet for å plukke den opp hadde hun kastet seg ned ved siden av ham og begynt å skravle. Praten hadde gått løst og fast om det meste en liten stund før hun freidig dreiet inn på neste tema.

Siste innlegg Erotiske noveller trekant vibeke skofterud naken Erotisk tekst bdsm historier Sex kurz. Porsgrunn bdsm novelle Lillehammer par søker Finnsnes. Vibeke Skofterud hadde aldri trodd at hun og jentekjæresten skulle havne på forsiden av VG.

Vibeke skofterud gravid sexy strømpebur - Bryne norsk. Endelig er det tid for å pakke bort ullstrømpene og bytte de ut med noe tynnere og lettere. I will make your dream Beuty Eva.

0 thoughts on “Novelle bdsm novelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *